_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δεν έχω καταλάβει, τι είναι το Battlelog? Κάτι σαν το server browser του Steam που μπορείς να δεις φίλους, servers κλπ, πριν φορτώσεις το game?
xlapatsas4000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δεν έχω καταλάβει, τι είναι το Battlelog? Κάτι σαν το server browser του Steam που μπορείς να δεις φίλους, servers κλπ, πριν φορτώσεις το game? κατι τετοιο δες λεπτομερειες !
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Aμάν! Και ποιός ο λόγος να γίνει αυτό;
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δεν έχω καταλάβει, τι είναι το Battlelog? Κάτι σαν το server browser του Steam που μπορείς να δεις φίλους, servers κλπ, πριν φορτώσεις το game? η γεύση του ''μένους'' http://bf3blog.com/2...weapons-awards/ @xlapatsas4000 με πρόλαβες σε αυτό http://bf3blog.com/tag/battlelog/ ο θεός μαζί μας
xlapatsas4000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Aμάν! Και ποιός ο λόγος να γίνει αυτό; ας το κανουν αυτο δεν με πειραζει θα ειναι μια αλλαγη, ΑΛΛΑ επιβαλεται να εχουν εναν σερβερ browser να μην ειναι δηλαδη σαν το codmw2 που μπαιναμε οπου να ναι ! αυτο θα ηταν τραγικο ! ενταξει αφου εχει εδω επιλογη για ψαξιμο σερβερ καλα ειμαστε !
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δεν κατάλαβες μάλλον καλά..Μέσα στο παιχνίδι δεν θα μπορείς να ψάξεις για σερβερς.. Θα πρέπει να το κλείσεις τελείως και να ψάξεις από το battlelog και να ανοίξει μετά το παιχνίδι. that in order to switch servers, you have to exit Battlefield 3, and use Battlelog to find another server and join.http://bf3blog.com/tag/battlelog/
xlapatsas4000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δεν κατάλαβες μάλλον καλά..Μέσα στο παιχνίδι δεν θα μπορείς να ψάξεις για σερβερς.. Θα πρέπει να το κλείσεις τελείως και να ψάξεις από το battlelog και να ανοίξει μετά το παιχνίδι. και γιατι τα ζωα πολυ απλα δεν βαζουν αυτο που θελουνε στο παιχνιδι μεσα στο κυριο μενου πιο συγκεκριμενα ? εγω αυτο καταλαβα !
spacefart Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 δλδ exit κανονικα απο το game η απλα logout απο τον server (Που ουσιαστικα εισαι μεσα στο Game) οπως γινοταν με το BF2 ?
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Βρήκα και αυτό εδώ στο twitter: Demize99 @CaptMytre The game is designed to support alt tab to Battlelog. It works wonderfully. Από το twitter μου βλέποντας τον dev.
xlapatsas4000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Βρήκα και αυτό εδώ στο twitter: Από το twitter μου βλέποντας τον dev. ενταξει καλο θα ειναι πιστευω ! θα ειναι κατι το διαφορετικο το νεο το φρεσκο !
JERONIMO888 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 εχθες στο village at the mall που πηγα να δω την ταινια με τα πιθηκια στα trailers διαφημισε και το BF3 και εμεινα μαλακας... πρωτη φορα βλεπω να διαφημιζουν παιχνιδι σε σινεμα τα τελευταια 10 χρονια που παω...
xlapatsas4000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 εχθες στο village at the mall που πηγα να δω την ταινια με τα πιθηκια στα trailers διαφημισε και το BF3 και εμεινα μαλακας... πρωτη φορα βλεπω να διαφημιζουν παιχνιδι σε σινεμα τα τελευταια 10 χρονια που παω... χαχαχαχαχ πλακα κανεις τωρα εεε ? χαχαχαχα σου λεω ριξανε τρελο χρημα αυτη την φορα και απο οτι βλεπω θα το βγαλουνε και με το παραπανω !
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 χαχαχαχαχ πλακα κανεις τωρα εεε ? χαχαχαχα σου λεω ριξανε τρελο χρημα αυτη την φορα και απο οτι βλεπω θα το βγαλουνε και με το παραπανω ! 10 εκατομμύρια * 35 = 350 εκατομμυρία (δεν υπολογίζονται server licenses από GSP, in-game/battlelog διαφημίσεις κτλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα