Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μου επιτραπει λιγο το off topic. Εχω χρονια (απο το BF2) να ασχοληθω με PC gaming, εχει κανεις τη καλοσυνη να μου προτεινει καποια φιλικη Ελληνικη clan/παρεα?Λεω να κοψω τις κονσολες...

ΥΓ: Αυτα για μενα: http://bf2s.com/player/44706973/

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Global Battlefield Manager Confirms, BF3 Will Require Origin Account

Μάλιστα... Γίνομαι υπερβολικά κυνικός αν πώ οτι το περίμενα αυτό απο την EA; Άν και το twitter reply λέει μόνο για τα physical copies, πιστεύω οτι και τα digital (μέσω D2D, GamersGate κ.τ.λ.) το ίδιο requirement θα έχουν.

Δημοσ.

Ας μου επιτραπει λιγο το off topic. Εχω χρονια (απο το BF2) να ασχοληθω με PC gaming, εχει κανεις τη καλοσυνη να μου προτεινει καποια φιλικη Ελληνικη clan/παρεα?Λεω να κοψω τις κονσολες...

ΥΓ: Αυτα για μενα: http://bf2s.com/player/44706973/

κώστα,στην παλιά σου ομάδα έλα, grof.gr

Δημοσ.

Battlefield 3 Origin preorders get free PC game

Shooter fans who preorder DICE's upcoming modern shooter Battlefield 3 through Electronic Arts' recently launched online store Origin are awarded early access to the game's beta period. However, that's not the only big bonus for reserving the title through EA's virtual marketplace, according to a report.

An email purportedly from EA forwarded to Ars Technica by a reader states that those who preorder Battlefield 3 via Origin can get a free downloable PC game for doing so. Offered titles include Mass Effect 2, Dead Space 2, and Medal of Honor. According to the email, the offer expires at the end of the month.

Battlefield 3's Origin listing does not mention anything about the free game offer, and as of press time, EA had not responded to GameSpot's request for comment.

Δημοσ.

μόνο εμένα μου φαίνεται σαν ένα είδος "εκβιασμού" όλο αυτό...?? δεν έχω προπαραγγείλει κανένα game της EA και ούτε πρόκειται, ακριβώς για αυτόν τον λόγο...

υ.γ δεν λέω οτι είναι κακό να μας δώσουν free game, λέω οτι πρέπει να προπαραγγέλνουμε επειδή το παιχνίδι πραγματικά θα αξίζει και όχι επειδή θα πάρουμε τσάμπα το mass effect 2.

Δημοσ.

Battlefield 3 Origin preorders get free PC game

Shooter fans who preorder DICE's upcoming modern shooter Battlefield 3 through Electronic Arts' recently launched online store Origin are awarded early access to the game's beta period. However, that's not the only big bonus for reserving the title through EA's virtual marketplace, according to a report.

An email purportedly from EA forwarded to Ars Technica by a reader states that those who preorder Battlefield 3 via Origin can get a free downloable PC game for doing so. Offered titles include Mass Effect 2, Dead Space 2, and Medal of Honor. According to the email, the offer expires at the end of the month.

Battlefield 3's Origin listing does not mention anything about the free game offer, and as of press time, EA had not responded to GameSpot's request for comment.

καλα ε το μαμησανε το θεμα....κανουν οτι μπορουν να ανεβασουν τις πωλησεις ! παιζονται πολλαααααααααα λεφτα στο τραπεζι...

Δημοσ.

καλα ε το μαμησανε το θεμα....κανουν οτι μπορουν να ανεβασουν τις πωλησεις ! παιζονται πολλαααααααααα λεφτα στο τραπεζι...

συκεκριμένα ακούγα το patcher στο gt αυτές τι μέρες, ένα studio/publisher σαν την EA/Activision μπορεί να βγάλει 100 μύρια από έναν ΑΑΑ τίτλο. Ο κάθε developer παίρνει περίπου 100.000$ + bonus.

Δημοσ.

συκεκριμένα ακούγα το patcher στο gt αυτές τι μέρες, ένα studio/publisher σαν την EA/Activision μπορεί να βγάλει 100 μύρια από έναν ΑΑΑ τίτλο. Ο κάθε developer παίρνει περίπου 100.000$ + bonus.

απλη λογικη...ανακοινωνουν τις πωλησεις που κανουν, το πολλαπλασιαζεις με την τιμη του προιοντος μειον ενα μικρο ποσο που παιρνει οι εταιρειες που τα διακινουν, και αναρωτιεσαι "καλα τι βγαζουν οι τρελοι απο ενα παιχνιδι εεε ? και συγκεκριμενα αυτο το παιχνιδι το ιδιο σχεδον θα το ανανεωσουν και του χρονου και του χρονου και παει λεγοντας ! ) παμε να κανουμε και εμεις μια τετοια εταιρεια να πιασουμε την καλη !

Δημοσ.

δεν είναι μόνο η τιμή του παιχνίδιού, παίζονται και άλλα, διαφημίσεις, αποκλειστικότητες, licenses για gamservers, κάλυψη από τουρνούα κτλ κτλ

πάντως ναι, σαν επάγγελμα έχει καλά λεφτά (αν είσαι σε καλό studio φυσικά), άλλα έχει και πολλή δουλειά - πρακτικά δεν υπάρχει ο όρος "υπερωρίες", γιατί όλοι οι devs δουλεύουν μέρα-νύχτα επί 2 (ή περισσότερα) χρόνια

τέσπα, άντε να βγει το conquest trailer...

Δημοσ.

δεν είναι μόνο η τιμή του παιχνίδιού, παίζονται και άλλα, διαφημίσεις, αποκλειστικότητες, licenses για gamservers, κάλυψη από τουρνούα κτλ κτλ

πάντως ναι, σαν επάγγελμα έχει καλά λεφτά (αν είσαι σε καλό studio φυσικά), άλλα έχει και πολλή δουλειά - πρακτικά δεν υπάρχει ο όρος "υπερωρίες", γιατί όλοι οι devs δουλεύουν μέρα-νύχτα επί 2 (ή περισσότερα) χρόνια

τέσπα, άντε να βγει το conquest trailer...

Αναμενω trailer με jets και ελικοπτερα....δεν μου αρεσει που δεν βγαζουν καποια κουτσουκελα πρεπει να κανανε !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...