Silverage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Παιδιά μια ερώτηση.Στο πλαίσιο λέει πως δίνει το dog tag dlc και λέει 5 dog tags ενώ στο λινκ του Ghost γράφουν 10 dog tags.Λάθος του πλαισίου είναι αυτό;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μάλλον. Δεν υπάρχουν διαφορετικά dog tag DLCs των 5/10/25 dogtags. Όσα είναι στο DLC (10), τόσα θα έχει και το Πλαίσιο.
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 προσωπική εικασία είναι ότι αρχικά (1-31 Αυγούστου) θα μπούνε όσοι πήραν το moh και μετά (1-30 Σεπτεμβρίου) θα γίνει open beta/demo lol, 2 μέρες super early access βλέπω, μάλλον έπεσα λίγο έξω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 lol, 2 μέρες super early access βλέπω, μάλλον έπεσα λίγο έξω Καλά, χθες γινόταν χαμός στο BF3 UK Forum...
Alejandro Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Το έχω προπαραγγήλει από το EA store. Πλέον μπαίνω στο Origin και βλέπω την παραγγελία κανονικά, αλλά όταν επιλέγω να δω το τιμολόγιο μου βγάζει την παρακάτω εικόνα. Λέτε να τα κάνανε μπάχαλο με την αλλάγη του site και να φάμε καμιά καθυστέρηση;
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Fixed. Επίσης http://www.youtube.com/watch?v=jr8MmGTsj0I&feature=player_embedded αχ βρε τρελέ .Όχι πως δεν ισχύει αυτό που μου διόρθωσες ,αλλά αυτό που έγραψα το στηρίζω συν την μπετα που λες .Και όπως είδα και άλλος εδώ λέει σιγά μην πληρώνουμε το origin για βλακείες .Και ναι γιατί να πληρώσω πιο πολλά για να πάρω την beta πιο γρήγορα(και να μην την παίξω δεν θα πάθω τίποτα δηλαδής,αστο να έρθει με την ησυχία του το παιχνίδι) . Το vid λέει private ... --- Το game το έχω προ παραγγείλει από plasio.gr .
dfk_7677 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Το έχω προπαραγγήλει από το EA store. Πλέον μπαίνω στο Origin και βλέπω την παραγγελία κανονικά, αλλά όταν επιλέγω να δω το τιμολόγιο μου βγάζει την παρακάτω εικόνα. Λέτε να τα κάνανε μπάχαλο με την αλλάγη του site και να φάμε καμιά καθυστέρηση; Μάλλον προσωρινό θα είναι.
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τώρα το είδα "You will be able to buy it (το DLC) separately for $14,99 if you don't pre-order" Οπότε σωστά υποθέταμε για +10 ευρώ και προφανώς το pre-order συμφέρει. Άλλα όπως είπε και ο skull, επειδή υπάρχουν πολλά "pending" ζητήματα ακόμη, καλό είναι το pre-order να το ρίξουμε την τελευταία στιγμή,ρίξουμε την τελευταία στιγμή, γιατί με το preorder είναι σαν του λες "καλό είναι όπως είναι τώρα".
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Battleblog #5: Years worth of unlocks and rewards in Battlefield 3 Valerian Noghin and Fredrik Thylander are Persistence Designers on Battlefield 3. Theyʼre the guys making sure you will have as much fun with the game in 2013 as on launch day. Επιτέλους μάθαμε πότε βγαίνει το BF4 / BF2143 Compared to Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3 will have more than 10 times the hardware unlocks spread over weapons, weapons attachments, gadgets, and a huge unlock tree for vehicles alone. From top left to bottom right: Assault Rifle Ribbon (7 assault rifle kills in a round), Nemesis Ribbon (2 nemesis kills), MVP Ribbon (be the best player in a round), Ace Squad Ribbon (be part of the best squad in a round), Medical Efficiency Ribbon (5 revives in a round), and finally the Air Warfare Ribbon (6 air kills in a round). From left to right: Maintenance Medal (obtain the Maintenance Ribbon 50 times), Marksman Medal (obtain the Marksman Ribbon 50 times), and the U.S. Army Service Medal (spend 100 hours in the U.S. Army.) Έλα να ξαναβλέπουμε ribbons και σοβαρά medals! For jets, do you go with Maverick ATG missiles to take out tanks or AA missiles to dogfight airborne threats? With your Engineer, do you bring your anti-tank or your anti-air RPG launcher? ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕλλλλλλλλλαααααααα, ποιο ΜΥΑΛΟ σκέφτηκε το AA rpg?? Νόμιζα ότι μόνο στο έτος 2142 τα χρησιμοποιούν αυτά τα πράματα! Τέσπα, καλά πάμε ως εδώ, Commorose, BR + vote kick, 3D spotting και Spawn on SL μας μένουν. Το 1ο α-πα-ραί-τη-το, το 2ο επίσης εκ των ουκ άνευ, το 3ο βάλτε το σαν option τέλος πάντως να τελειώνουμε, το 4ο ουσιαστικό tactical στοιχείο άλλα δεν θα κολλήσουμε κι εκεί!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Καλό ακούγεται, αλλά θα με κυνηγάνε όλοι με Stinger.
jvgrjohn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Οι οίκοι αξιολόγησης Standard & Poor's,Fitch και Moody's πρόσφατα με υποβάθμισαν από ''GAMER'' σε ''SELECTIVE GAMER'' με την αιτιολογία ότι εδώ και 1,5 χρόνο ασχολούμαι μόνο με το Bad Company 2 και με την πρόθεση μου να συνεχίσω να ασχολούμαι μελλοντικά, αποκλειστικά με τους Battlefield τίτλους. Επίσης, έχω να δηλώσω ότι Bad Company 2 + aircondition + καφές = better than sex. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2011 από jvgrjohn
xlapatsas4000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Οι οίκοι αξιολόγησης Standard & Poor's,Fitch και Moudy's πρόσφατα με υποβάθμισαν από ''GAMER'' σε ''SELECTIVE GAMER'' με την αιτιολογία ότι εδώ και 1,5 χρόνο ασχολούμαι μόνο με το Bad Company 2 και με την πρόθεση μου να συνεχίσω να ασχολούμαι μελλοντικά, αποκλειστικά με τους Battlefield τίτλους. Επίσης, έχω να δηλώσω ότι Bad Company 2 + aircondition + καφές = better than sex. Δικος μας εισαι και εσυ ! μονο BATTLEFIELD !!! εχεις κανει ομως μια παραληψη : Bad Company 2 + aircondition + Jagermeister + ενα καυτο μωρο να σου κανει μασαζ = ισοβαθμο με το sex
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Όπως έχω πει και στο BF3 UK. Πριν την BF3 Alpha = Δεν ξαναγυρνάω στο BC2. Μετά την BF3 Alpha = Δεν ξαναγυρνάω στο BC2 x 100. Tο χειρότερο "battlefield" (λέμε τώρα) για μένα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Bad Company 2 + aircondition + Jagermeister + ενα καυτο μωρο να σου head shots blow jobs = ισοβαθμο με το sex fixed.
jvgrjohn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 fixed. Άντε εντάξει και ένα μωρό να μου γυαλίζει το Neostead...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα