Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο έναν προγραμματιστή που ακολουθώ

"Demize99: Yes ladies and gents, the Alpha Trial is over. Thats why Battlelog is closed. Lots of feedback, working on all of it. (3D spotting cough)"

-- http://twitter.com/Demize99/status/98447053767716864

"Demize99: Note that I said looking into feedback. No promises but we are listening and open to change."

-- http://twitter.com/Demize99/status/98448411950452736

Ελπίζω όντως να αλλάξουν τις παρατηρήσεις που τους υποδειχνουν.

Εχει δίκιο ο GhostRiderLSOV .Απλώς λόγο μικρής οθόνης και ότι δεν μπορούσα να αλλάξω εύκολα τα παράθυρα το ξέχασα τελείως να το βάλω

android.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Moderators
Δημοσ.

Και για όσους δεν ξέρουν, δεν είναι "ένας προγραμματιστής" τυχαίος ο Demize99, αλλά ο Senior Gameplay Designer του παιχνιδιού.

Δήλαδη balance, όπλα, κλπ. Έφαγε πολύ κράξιμο για τους BC2 medics. Ευτυχώς που τους άλλαξε. Αλλά γουστάρει το 3dspotting και να δούμε πώς και αν θα το αλλάξει.

Επίσης είναι καλό troll κάποιες φορές. :P

To 3d spotting ας το βάλουν σαν default off ή να έχουμε option να το κλείνουμε, με ανάλογο filter στον browser και να μην ρίχνει τον server μαζί με τους full hardcore στην ίδια λίστα λόγω μιας αλλαγής, όπως στο BC2.

Επίσης με το Commo Rose να δούμε τί θα γίνει. Ο Demize είχε πει "no comments".

Και ο Ζh1nt0 μας τα είχε πρήξει ότι είναι spamfest, κλπ.

Ε, κλασσικά εμφανίστηκε meme singnature με την φάτσα του και

"Be Advised (ω ναι, θα το μισήσετε να το ακούτε σε σχεδόν κάθε φράση)

Enemy Boat Spotted!" (η κοροϊδία του BF2 CR spam)

Δημοσ.

Αυτό που όταν κάνεις spot κάποιον σου δείχνει τριγωνάκι πάνω από το κεφάλι του. Κάποιοι ζήτησαν να το αφαιρέσουν και να τα δείχνει μόνο στο minimap, για να γίνει πιο ρεαλιστικό.

Δημοσ.

Αυτό που όταν κάνεις spot κάποιον σου δείχνει τριγωνάκι πάνω από το κεφάλι του. Κάποιοι ζήτησαν να το αφαιρέσουν και να τα δείχνει μόνο στο minimap, για να γίνει πιο ρεαλιστικό.

Για να λέμε όλη την αλήθεια, η εισαγωγή αυτού feature δικαιολογείται μόνο σε FPS simulators, αφού ως γνωστόν ο σημερινός φαντάρος όταν βλέπει κάτι στο πεδίο μάχης, με το που το δείξει με το δάχτυλο, αμέσως όλες οι συμμαχικές δυνάμεις βλέπουν ένα τριγωνάκι πάνω από το εχθρικό αντικείμενο.

Άλλα εδώ μιλάμε για BF, δεν χρειάζεται τόσος ρεαλισμός..................

• Moderators
Δημοσ.

Για να λέμε όλη την αλήθεια, η εισαγωγή αυτού feature δικαιολογείται μόνο σε FPS simulators, αφού ως γνωστόν ο σημερινός φαντάρος όταν βλέπει κάτι στο πεδίο μάχης, με το που το δείξει με το δάχτυλο, αμέσως όλες οι συμμαχικές δυνάμεις βλέπουν ένα τριγωνάκι πάνω από το εχθρικό αντικείμενο.

Άλλα εδώ μιλάμε για BF, δεν χρειάζεται τόσος ρεαλισμός..................

Δεν είναι ρεαλιστικό όταν το 3d spotting ακολουθεί κόσμο ενώ έχει χαθεί οπτική επαφή.

Δημοσ.

Στο bc2 όταν πάταγες Q για να δείξεις το αντίπαλο μόνο στον χάρτη εμφανιζόταν το τρίγωνο, γιατί δεν θυμάμαι.

Δημοσ.

not new

και όχι ακριβώς..

όπως ξέραμε δηλαδή,όχι κάτι νέο,με ψιλά γράμματα,..

BATTLEFIELD 3 BETA: 48HR EARLY ACCESS* (09/2011)

* CONSUMERS WHO BOUGHT MEDAL OF HONOR LIMITED EDITION OR TIER 1 EDITION ALREADY HAVE THIS REWARD.

και εντάξει γιατί να το πληρώσω πιο ακριβά για να πάρω το serial number...το θέλω σε κουτί όπως έχω όλα τα bf :-D

• Moderators
Δημοσ.

εσεις κλαιτε ολη μερα για beta access ρε εγω για αυτο σας το εδειξα

Indeed. Και νομίζω ότι δεν είχε ξαναειπωθεί εδώ ότι το BF3 pre-order από Origin δίνει early access.

Δημοσ.

Ε, δεν λέει 50 ευρώ για early beta access.Σιγά μην πληρώσω εγώ την κατασκευή του Origin της ΕΑ. Και δεν θα έχει και κουτί δεν συμφέρει.Είμαι υπέρμαχος του digital distribution αλλά μόνο σε πραγματικές ευκαιριές.Το Battlefield 3 πρέπει να το έχεις σε κουτί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...