xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Εξαιτίας του BFBC2 αναγκάστηκα να αναβαθμίσω τη cpu. Έβαλα 4πύρινο και βρήκα την υγειά μου. Τώρα το BF 3 δεν ξέρω πως θα μου βγει. χαχαχα στο bfbc2 ειχα βαλει στο pc 300 euro....
Athanasios2104 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Από alpha tester ξέρουμε ότι εκτός του φακού, σε τυφλώνει και το laser (και τα δύο ως attachements). Επίσης όταν στήνεται το bipod σε lmg, η κάμερα περιστρέφεραι με κέντρο το lmg, όπως στο παρακάτω βίντεο του rohos 9.30 - 9.50: http://www.youtube.com/watch?v=_2PN5J31mlQ&feature=player_embedded
SlackulatoR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Εμ διάβασε το post του...μια διευκρίνηση κάνει και το χρησιμοποίησε σαν παράδειγμα...
Silverage Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Παιδιά στην beta θα μπούνε μόνο όσοι είχαν αγοράσει το MoH ή θα στείλουν invites και σε άλλους;
Athanasios2104 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Παιδιά στην beta θα μπούνε μόνο όσοι είχαν αγοράσει το MoH ή θα στείλουν invites και σε άλλους; προσωπική εικασία είναι ότι αρχικά (1-31 Αυγούστου) θα μπούνε όσοι πήραν το moh και μετά (1-30 Σεπτεμβρίου) θα γίνει open beta/demo
Toufas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δεν μου αρεσει καθολου ο browser στον... browser
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Interview για τον ήχο του bf3. Με 2 λόγια, "Πιο καθαρός, όχι υπερβολές τύπου cinematic sound": http://www.youtube.com/watch?v=2zkT8bncM_A και περί lmg, πιστολιών και τροχειοδεικτικών βλημμάτων ο λόγος: http://www.youtube.com/watch?v=UcN7w_gh7uY&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=FbsgHbXubGU&feature=player_embedde Πρώτη φορά βλέπω τέτοια γεμιστήρα για όπλο... σέλω κι εγώ!! Πηγή: Battlefield Blog και: Then O'Leary mentions a phrase I've not heard before: Ultra-hit buyers. That's Modern Warfare 3's big advantage in this competition between non-competitors. When O'Leary uses the phrase I interrupt him, asking him to explain what he means. Ultra-hit buyers, he says, are the people who buy a game because it's hugely popular or because their friends bought it, not necessarily because it is the best option. It's those opinion makers that Electronic Arts is hoping to win over with Battlefield 3. Shift their interests from Modern Warfare 3, goes the plan, and EA could win the war. "We want to win over the hardcore guys who may be on the fence," he said. "We want to do that with Frostbite 2." Πηγή: Kotaku
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Σίγουρα ακούγεται καλό. Τελειώνει και η Alpha σήμερα ή αύριο.
Luciddream Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 προσωπική εικασία είναι ότι αρχικά (1-31 Αυγούστου) θα μπούνε όσοι πήραν το moh οπ οπ λέγε τέτοια να πέσω απο τον δεύτερο να πάρω αναρωτική....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Για την beta υπάρχουν φήμες οι του MOH LE να μπουν στην beta 1-2 βδομάδες πριν από την open. Κάπου Σεπτέμβρη όμως. Γενικά μέχρι να δώσουν κάτι επίσημο, δεν ξέρουμε.
Luciddream Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 LE?? τι ειναι αυτό παλι κατάλαβα τσάμπα το αγοράσαμε το MoH...
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 οπ οπ λέγε τέτοια να πέσω απο τον δεύτερο να πάρω αναρωτική.... αν δεν δίνει αδειες ο διοικητής, τις ΑΝΑΡ στο τέλος (εκτός αν δεν την παλεύεις)
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Pew pew pew pew!!! Άντε να παίξουμε λίγο! Ωραίος ο τρελορώσσος !
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 LE?? τι ειναι αυτό παλι κατάλαβα τσάμπα το αγοράσαμε το MoH... Με σκέτο MOH δεν έχεις είσοδο στην early beta. Αυτή είναι μέσω pre-order της limited edition και (δεν είμαι σίγουρος) της limited edition γενικά, όπου αναφέρει ότι έχεις access. Η έκδοση η απλή, παρ' όλο που στο Steam διαφημίζεται ότι έχει access είναι λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα