Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε γμτ σκέφτομαι να το προπαραγγείλω και εγώ αλλά τη φοβάμαι την κωλοdice...μια με το 2142 που δε θυμάμαι πόσος καιρός πέρασε για να μπορώ να παίξω χωρίς lag και να με πετάει εκτός στο λεπτό και μια με το bad company 2 με διάφορα θεματάκια όπως αυτό με το trixx/afterburner που ακόμη να το λύσουν...

Tο παραγγέλνεις παίζεις για λίγο το story mode και μετα από λίγο καιρό θα μπείς On line και θα είσαι κύριος........υποθέτω!

Δημοσ.

Παραγγειλέ το για να πάρεις το Karkand γιατί δεν λέει να το αγοράσεις αργότερα με ~10 ευρώ.Εκτός και αν δεν το θέλεις οπώτε μπορείς να περιμένεις μέχρι να βγεί στα καταστήματα.Δεν νομίζω όμως να σε συμφέρει αυτό γιατί στην ίδια τιμή θα μείνει κάνα 6μηνο οπώτε είσαι κερδισμένος με την προπαραγγελία.Εγώ πάντως αυτό θα κάνω απλά περιμένω να βγούν προσφορές μπας και πάρουμε και τπτ άλλο εξτρά όπως τα dog tags του πλαισίου.

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι λάθος το pre-order από τόσο νωρίς από την στιγμή που πολλοί πολεμάνε στα forums για να γίνουν κάποια πράγματα...imho ας always.

πολύ σωστός, άλλωστε preorder θεωρείται κι αν το παραγγείλεις 1 μέρα πριν την κυκλοφορία

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς θα δουλέψει το σύστημα με τα preorder. Πού θα ξέρει η ΕΑ ποιός έχει προπαραγγείλει και ποιός όχι????? :mad:

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς θα δουλέψει το σύστημα με τα preorder. Πού θα ξέρει η ΕΑ ποιός έχει προπαραγγείλει και ποιός όχι????? :mad:

καλή ερώτηση, γιατί και στο ΠΛΑΙΣΙΟ που ρώτησε παλιά για προπαραγγελία, ο υπάλληλος μου είπε "θα φέρουμε πολλά κομμάτια". Ίσως να μην ήξερε τι παίζει με το dlc, από την άλλη και στο SC2 πήρα augmented edition από ΠΛΑΙΣΙΟ χωρίς προπαραγγελία και επιπλέον κόστος, απλώς πήγα από τις πρώτες μέρες και μου έδωσαν επαυξημένη έκδοση.

@ghost: Αυτό που λέει είναι ΠΩΣ θα καταλάβεις ότι ο Χ κρατάει στα χέρια του pre-ordered BF3 (aka LE) ενώ ο Ψ δίπλα του κρατάει το απλό BF3.

Δημοσ.

Λογικά θα περιέχουν ένα χαρτί με κωδικό για το DLC εντός του κουτιού. Ή μπορεί να το στέλνουν σε e-mail.

Πάντως το φοβάμαι λίγο το Πλαίσιο για προπαραγγελία. Με βλέπω για Amazon.

Δημοσ.

Λογικά θα περιέχουν ένα χαρτί με κωδικό για το DLC εντός του κουτιού. Ή μπορεί να το στέλνουν σε e-mail.

Πάντως το φοβάμαι λίγο το Πλαίσιο για προπαραγγελία. Με βλέπω για Amazon.

αυτό λέω, στο ΠΛΑΙΣΙΟ (και Multirama κτλ κτλ) έχουν ήδη παραγγείλει κομμάτια, τα οποία θεωρούνται (για την EA) προ-παραγγελίες, και επομένως όταν θα πάει κάποιος να το πάρει στην Ελλάδα, και μετά το release να πάει, LE θα είναι.

Τι να πω :mellow:

Δημοσ.

Βρε παίδες που πάτε και χάνεστε με τέτοια;;Πρώτη φορά βγαίνει pc με pre-order με limited editon ;;;Άλλο κουτί όπως είπε ο ghost..ίσως και promo code,ίσως άλλο serial number που θα ξέρει το σύστημα ότι είναι LE ..

be cool .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...