Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ghost Rider LSOV.

Με κενά. Άλλο αν δεν έχει το Insomnia. :P

Εγώ περιμένω jets.

i know ..απλώς το έγραψα μαζεμένο όλο. :mrgreen:

btw και σε μένα έβγαλε ότι δεν έχω τα κριτήρια για να μπω στο site ..μικρό το κακό.

Ήθελα να ρωτήσω,γιατί αυτό

στα καταστήματα

37,99 €

στο internet

34,90 €

και που το έκανα προπαραγγελία για σπίτι μου στην θεσσαλονίκη..μου έρχεται στα 37,90€ ..τί παίζει;;;;; wtf δηλαδή..αφού παραλαβή από το κατάστημα δεν γίνεται σε web offers .

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ghost Rider LSOV.

Με κενά. Άλλο αν δεν έχει το Insomnia. :P

γιατί παραπονιέσαι, άλλωστε όπως είπε κάποιος "Τώρα είναι η εποχή της απλούστευσης, του cool και της άμεσης "ικανοποίησης"" :D

Δημοσ.

Στην beta θα κριθούνε όλοι και όλα.-

ε καλα τωρα.....τι να κριθουνε ? το παιχνιδι θα μας κραταει συντροφια για εναν χρονο οπως και να ειναι τουλαχιστον τους μεγαλους ΦΑΝΣ της σειρας BATTLEFIELD......

Δημοσ.

Πρώτη φορά βλέπω παιχνίδι που το να αλλάξεις τα graphical settings να καταντάει mini-game. Μόνο η DICE μπορεί να τα γαμήσει έτσι. Εύγε γ@μώ το ηλίθιο το Battlelog σας

Δημοσ.

Not me μέχρι στιγμής...

Και η Alpha τελειώνει 1η Αυγούστου.

Ερρ alpha-beta κοντα ειναι. :-D

Εμενα μου δωσε κλειδι ενας φιλος που παιζε λιγο bc2 και παιζω.Ωραιο ειναι :-D :-D

• Moderators
Δημοσ.

Battleblog #4: Up Close And Personal

res_2D00_bf3_2D00_dog_2D00_tag.jpg

από ότι κατάλαβα, για dogtag θέλει ΚΑΙ "brutal takedown" ΚΑΙ από πίσω...

Δεν έχω δει "brutal takedown" από μπροστά είναι η αλήθεια...

Πάντως όπως έχουμε δει, σε αφήνει πολύ εκτεθιμένο όταν το κάνεις. Δεν είναι όπως στο BF2 που ήταν ένα χλατς και kill, ούτε όπως στο BC2 που σε sprint-αρε/έστριβε, χλατς και kill. Tα δευτερόλεπτα μετράνε και έχει γίνει γενικά πιο επικίνδυνο.

Δημοσ.

ρε γμτ σκέφτομαι να το προπαραγγείλω και εγώ αλλά τη φοβάμαι την κωλοdice...μια με το 2142 που δε θυμάμαι πόσος καιρός πέρασε για να μπορώ να παίξω χωρίς lag και να με πετάει εκτός στο λεπτό και μια με το bad company 2 με διάφορα θεματάκια όπως αυτό με το trixx/afterburner που ακόμη να το λύσουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...