Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι το τελευταίο update το HC στο BC2 ήταν must...μετά ήταν απλά ελεεινό...όπως θα είναι και σε αυτό...στο bf ήμουν πάντα πολύ καλύτερος από οποιοδήποτε game που έχω παίξει αλλα ειλικρινά δεν με κόβω να το ξαναπιάνω tbh...

Δημοσ.

Μέχρι το τελευταίο update το HC στο BC2 ήταν must...μετά ήταν απλά ελεεινό...όπως θα είναι και σε αυτό...στο bf ήμουν πάντα πολύ καλύτερος από οποιοδήποτε game που έχω παίξει αλλα ειλικρινά δεν με κόβω να το ξαναπιάνω tbh...

Τι σε χάλασε τόσο; Δε μπορώ να πω ότι είδα διαφορές...

• Moderators
Δημοσ.

Από Questions for interviewers and directly to DICE

Certain versions of Medal of Honor came with access to Battlefield 3 beta, does this mean the beta will be closed for the MoH owners, or will it become public later? Will the beta be Operation Metro or can we expect to see something different?

Commenting on this later. Beta will show a different map.

Πιθανότητες για conquest με choppers/jets; :)

Ή TDM; :P

Επίσης

Battlefield 3 videos show multiplayer load-out options and Operation Metro map

Για όσους δεν έχουν δει ήδη κανένα 2ωρο σε alpha leaks. :P

Edit...:

Link

The different map for the beta hasn´t been confirmed yet :) Still waiting for confirmation :) . See what happens when you post stuff without having checked with the dev team ? ;)

Γ_μώ το trolling του Zh1nt0!!

Δημοσ.

εγω σκεφτομαι να παρω psysical warfare pack απο gamestation γιατι ειναι περιπου στην ιδια τιμη που εχουν εδω την απλη limited

Ναι το σκεφτόμουν και εγω...αλλά νταξ,δίνει όπλα(μόνο αυτό είναι η διαφορά από την limited) που δεν παίζω...και θα τα ξεκλειδώσω στην τελική..

--

Να το πάρω τελικά από πλαίσιο παιδιά;;Εκτος και αν υπάρχει κάπου πιο φτηνά,πείτε μου!

Δημοσ.

Εγώ πάντως το πήρα από πλαίσιο.

Μια χαρά προσφορά μου φάνηκε, δεν θέλω κάτι παραπάνω.

Από κει και πέρα καλό παιχνίδι να είναι ;)

Δημοσ.

Εγώ πάντως το πήρα από πλαίσιο.

Μια χαρά προσφορά μου φάνηκε, δεν θέλω κάτι παραπάνω.

Από κει και πέρα καλό παιχνίδι να είναι ;)

Done και από μένα..Αναμένεται τον Οκτώβρη και ο θεός να βάλει το χέρι του να λιώσουμε .

Συνολικό κόστος : 37,90 €

• Moderators
Δημοσ.

Το ξαναλέω, BF2 μην περιμένετε.

Έχει αλλάξει πολύ η αγορά και η DICE.

Τώρα είναι η εποχή της απλούστευσης, του cool και της άμεσης "ικανοποίησης".

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι λάθος το pre-order από τόσο νωρίς από την στιγμή που πολλοί πολεμάνε στα forums για να γίνουν κάποια πράγματα...imho ας always.

Αναγκαίο κακό,το ξέρω...Μέχρι τελευταίας ελπίδας όπως έχει πει ο φίλος ghostriderlsov ..Αν όχι,ακυρώνω την παραγγελία .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...