Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ειχε τροχιοδεικτικά,καλο θα ηταν να κάλυπταν κ ολες τις χρίσεις τους.

Πχ,χτυπάει μια ξύλινη επιφάνεια ένας σχετικά μεγάλος αριθμός,τι γίνεται; παίρνει φωτιά.

σε παιρναει ξυστά αλλα σου τρυπάει το ρούχο,ενα απλό ύφασμα αρπάζει κατευθείαν φωτιά,γιατι κομμάτι του φωσφόρου κολλάει πάνω του.

• Moderators
Δημοσ.

η παραπάνω εικόνα μου φέρνει σε star wars πάντως :D

:P

Το ίδιο είχε πει κι εκείνος που την είχε βάλει! :lol:

Αν ειχε τροχιοδεικτικά,καλο θα ηταν να κάλυπταν κ ολες τις χρίσεις τους.

Πχ,χτυπάει μια ξύλινη επιφάνεια ένας σχετικά μεγάλος αριθμός,τι γίνεται; παίρνει φωτιά.

σε παιρναει ξυστά αλλα σου τρυπάει το ρούχο,ενα απλό ύφασμα αρπάζει κατευθείαν φωτιά,γιατι κομμάτι του φωσφόρου κολλάει πάνω του.

Περιμένεις τέτοιο ρεαλισμό από Battlefield game; ;)

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι βγάζουν αυτά τα βίντεο για να μαζέψουν τους mw2 fans. Οι οπαδοί του BF άλλωστε ξέρουν ότι θα έχει αχανείς χάρτες και πολλά οχήματα!

Δημοσ.

Θα δείτε server να τρέχουν μόνο mw2-style-maps και άλλοι μόνο bf2-style-maps. Όπως τώρα που υπάρχουν hc-servers ή vanilla.

Δημοσ.

Θα δείτε server να τρέχουν μόνο mw2-style-maps και άλλοι μόνο bf2-style-maps. Όπως τώρα που υπάρχουν hc-servers ή vanilla.

εννοείς ότι hc = cod ή απλώς έφερες ένα παράδειγμα 2 επιλογών;

Δημοσ.

2 επιλογές. Οι server που θα έχουν μεγάλους χάρτες και jets, και άλλοι που θα είναι πιο cod-style.

Βέβαια, δεν έχω πληροφορίες. Απλά κάνω μια εκτίμηση ότι δεν θα μας πουλήσουν (σχεδόν...) :mrgreen:

Δημοσ.

Έγινε leaked η alpha, δεν παίζει όμως χωρίς invitation.

Δεν πρόκειται να την ακουμπήσω, είμαι σίγουρος ότι θα ξενερώσω από τα bug.

• Moderators
Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι αν σου έρθει invitation (αν και μάλλον δεν θα στείλουν άλλα...; ), θα την ακουμπήσεις, έστω για να δεις πώς είναι. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...