Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάνω σε αυτό που έβαλε ο γιώργος

http://www.ea.com/uk/news/battlefield-3-paris-multiplayer-gameplay-trailer?utm_source=twitter&utm_medium=feed&utm_campaign=socialflow

από twitter<br><br>btw τί ζητάμε ρε γμτ..ένα vid με τα αεροπλάνα...ΓΙΑΤΙ δεν δείχνουν;;;;;<br>

• Moderators
Δημοσ.

καλά...κρασιά .

Ρε Xtrm, άσε την απαισιοδοξία για εμάς που είμαστε κάθε μέρα στο forum του BF3 και προσπαθούμε (μάταια) να τους πείσουμε για διάφορα...

Δημοσ.

Μέγας αγώνας..να μην το παίξω κιολας;; Εσείς είστε οι αγανακτισμένοι του bf3 ;; και γω αγανακτισμένος σε σύνταγμα και λευκό πύργο;;

Απλώς πολύ στο περίμενε είμαστε ..

Και το να είμαι σε φόρουμ συχνά και να λεω σε μια εταιρία κάτι δεν έβγαλε αποτέλεσμα,παρά κάτι χρόνια μετά.

Τεσπα,θα δείξει το αποτέλεσμα. :lol:

Δημοσ.

Από ένα thread για Commorose + 3d Spotting, post #97:

Squad leaders are just another player in BF3. The only bonus to killing him is

Squad leader kill +200

There is no beneficial strategic element in removing him. He can just respawn on any squad mate.

Επίσης:

I mean seriously whats good about this picture & look at the size of the enemy squad leader spot. How can this improve gameplay Dice

vlcsnap-2011-07-21-15h22m24s204.png

Μαχαιριές στην καρδιά... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, άλλα με τέτοια που βλέπω, σε λιγό θα ζει με τεχνική υποστήριξη...

Δημοσ.

Πόση φάση θα είχε ένας νυχτερινός χάρτης στο BF 3; Π.χ. βράδυ στην ύπαιθρο με night vision googles και trajectory bullets να πέφτουν βροχή; Θα μου άρεσε σαν ιδέα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν playable.

Δημοσ.

Πόση φάση θα είχε ένας νυχτερινός χάρτης στο BF 3; Π.χ. βράδυ στην ύπαιθρο με night vision googles και trajectory bullets να πέφτουν βροχή; Θα μου άρεσε σαν ιδέα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν playable.

τα τροχειοδεικτικά βλήμματα από όσο γνωρίζω εφαρμόζονται για προειδοποιητικούς σκοπούς, όχι για μάχη

Δημοσ.

τα τροχειοδεικτικά βλήμματα από όσο γνωρίζω εφαρμόζονται για προειδοποιητικούς σκοπούς, όχι για μάχη

Μπα, μια χαρά τα χρησιμοποιούν σε Αεροπλάνα και Αντιαεροπορικά, 1 κάθε πχ 10 κανονικά ώστε να έχουν συναίσθηση που ρίχνουν.

Στο addon Special Forces πάντως είχε όλα αυτά που ζήτησε ο Εκατόνταρχος. Απλά ήταν μάπα (κατ' εμε)

• Moderators
Δημοσ.

Τα οποία όπως έχουμε δει υπάρχουν και στο BF3. ;)

Όπου πυροβολεί κάποιος, κόκκινα και πράσινα tracers.

2s0ntcz.jpg

Μπα, μια χαρά τα χρησιμοποιούν σε Αεροπλάνα και Αντιαεροπορικά, 1 κάθε πχ 10 κανονικά ώστε να έχουν συναίσθηση που ρίχνουν.

Yup. :)

Βέβαια "tracers work both ways". ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...