panos9553 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 το bf2 ή το bc2; Απο το battlefield bad company 2..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) Heh, από εκεί που ήταν όλοι "δώστε beta!", άρχισαν τα alpha invites και "omg, gief alfa!111" Βρε που μπλέξαμε. Edit: Και ήδη έκανε leak ένας 2 videos... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2011 από GhostRiderLSOV
john2gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Όποιος προλάβει... πρόλαβε Battlefield 3 Alpha Videos Popping All Over The Place – EA Trying Desperately To Take Them Down
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Όποιος προλάβει... πρόλαβε Battlefield 3 Alpha Videos Popping All Over The Place – EA Trying Desperately To Take Them Down KEEP THE BACKUP COMING!! [αυτά δεν γράφονται με μικρά ρε insomnia!]
xlapatsas4000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ποιός είπε ότι είμαι αθήνα ;; Άστους να καούν.(μυτιλήνη m8)..Αλλά δεν έπιασες την φώτο μου/... 3bf= bf3 xaxaxaxaxa τωρα το καταλαβα χαχαχαχαχαχαχα καλο !
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Το κράτησα το vid να το κάνω upload στο rs να το δώσω στον λαό;; Μάλιστα τα specs του...κάτι ξέρω και ετοιμάζω pc με 8gb ram..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Λένε ότι μπορείς να μπλοκάρεις το μαχαίρι και να σκοτώσεις τον αντίπαλο. Αλλά σε ένα βίντεο που είδα κάτι τέτοιο 1) Ναι, το συγκεκριμένο knife animation ξεκίνησε με block από τον αντίπαλο. 2) O αντίπαλος τελικά πεθαίνει αφού το animation συνεχίζει με bypass του block και stab(με dogtags/enemy down). 3) Ο παίχτης όση ώρα κάνει το animation τις τρώει (directional damage marker). 4) Ο παίχτης πεθαίνει μαζί με τον αντίπαλο, αλλά όχι από knife block. Εκτός αν είδε κανείς κάτι άλλο;
Aplostra Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Γιατι δεν βαζουν προσθήκη αριστερής οπτικής και χειρισμού; Οπως εκαναν μια φορα κι ενα καιρό με το ανριαλ; Υπάρχει κατι τέτοιο με το μπισι2;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δηλαδή το όπλο να είναι στην αριστερή μεριά της οθόνης; Δεν νομίζω ότι θα το κάνουν. :/
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Γιατί όλοι οι φαντάροι είναι δεξιόχειρες .Το ut ήταν παιχνιδάρα,τί να συγκριθεί μαζί του....
Aplostra Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δηλαδή το όπλο να είναι στην αριστερή μεριά της οθόνης; Δεν νομίζω ότι θα το κάνουν. :/ εχω βαρεθεί να παίζω με δεξια ποντίκια και να πιάνεται το χερι μου στο δεκάλεπτο,εχω βαρεθεί να τα βλέπω ολα ανάποδα..Αει στα διαλα με τα φράγκα τους!
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Λένε ότι μπορείς να μπλοκάρεις το μαχαίρι και να σκοτώσεις τον αντίπαλο. Αλλά σε ένα βίντεο που είδα κάτι τέτοιο 1) Ναι, το συγκεκριμένο knife animation ξεκίνησε με block από τον αντίπαλο. 2) O αντίπαλος τελικά πεθαίνει αφού το animation συνεχίζει με bypass του block και stab(με dogtags/enemy down). 3) Ο παίχτης όση ώρα κάνει το animation τις τρώει (directional damage marker). 4) Ο παίχτης πεθαίνει μαζί με τον αντίπαλο, αλλά όχι από knife block. Εκτός αν είδε κανείς κάτι άλλο; Εννοείς το παρακάτω βίντεο, στο 2.00 ; Όντως ενδιαφέρον. http://www.youtube.com/watch?v=bfeOoEDYEt0&feature=player_embedded Εκτός αυτού, δεν βλέπω commorose........ (εκτός και αν είναι disabled) Πάντως τα ragdoll (?) animation κινούνται πραγματικά σε άλλο επίπεδο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ναι, αυτό το σημέιο. Φαίνεται από το damage indicator ότι δεν πεθαίνει από counter kill. Άλλωστε σε άλλο βίντεο βλέπουμε το ίδιο animation και πεθαίνει μόνο ο μαχαιρωμένος.
john2gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Battlefield 3 – 6 Minutes Of Never Before Seen Footage Όπως και πριν, όποιος προλάβει. 6 λεπτά σε 1080p
JERONIMO888 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 εμενα με ξενερωνει που εχουν τους ιδιους ηχους απο το bc2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα