Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ το όλο θέμα Battlefield VS Cod δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχουν τελείως μα τελείως διαφορετικό playstyle, ειδικά στο online.

Αλλά να μου πεις διαφωνίες υπάρχουν παντού, στα games θα κολλήσουν :P

Ε, το COD είναι το "νέο" CS για τις μάζες και reflex shooting και το BF3 θέλει να πάρει τα πρωτεία σαν military shooter. Το θέμα είναι πως ρεαλιστικά, η μάζα θα νικήσει.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε, το COD είναι το "νέο" CS για τις μάζες και reflex shooting και το BF3 θέλει να πάρει τα πρωτεία σαν military shooter. Το θέμα είναι πως ρεαλιστικά, η μάζα θα νικήσει.

Γκούχου, γκούχου, όχι και νέο cs το cod :fear:

Το CS είναι άθλημα όχι παιχνίδι! :D

Δημοσ.

Την ποια? :lol:

και το ΠΛΑΙΣΙΟ από ~47 που το έβγαλε το έριξε στα 38, άρε Ελλαδάρα πότε θα βάλεις μυαλό... (αυτό έκανε και ρήμα :D)

• Moderators
Δημοσ.

Γκούχου, γκούχου, όχι και νέο cs το cod :fear:

Το CS είναι άθλημα όχι παιχνίδι! :D

Εννοώ ότι μαζεύει περισσότερο κόσμο και είναι πιο reflex based από το (κανονικό) Battlefield.

Μπορεί να στρίβεις πιο γρήγορα από τον Flash, αλλά όταν η βόμβα σου έρχεται, δεν κάνει διακρίσεις. ;)

Δημοσ.

Εχει ακουσει κανεις ή εχει δει(που δε νομιζω) ποιο θα εχει καλυτερο ονλαιν??

αυτο ειναι καθαρα στην κριση του καθενος, για εμενα το bf3 θα εχει καλυτερο online το cod θα ειναι ακριβως ιδιο με τα προηγουμενα με μικρες διαφορες....

Δημοσ.

Screenshots από http://www.zonared.com/noticias/battlefield-3-metro-paris-nuevas-imagenes/ :)

(τις έκανα save στο paint για να κατεβάσει το μέγεθος, δεν είδα κάποια έλλειψη ποιότητας, πάντως στο ισπανικό site για να τις δείτε σε φουλ ανάλυση, δεξί κλικ στην εικόνα και από το URLblahblah_battlefield_3.jpg, σβήστε το battlefield 3 κομμάτι, ώστε να είναι "νούμερο".jpg)

108322.th.jpg108312.th.jpg108302.th.jpg108292.th.jpg108282.th.jpg108272.th.jpg108262.th.jpg108252.th.jpg108242.th.jpg108232.th.jpg

Θέλω αεροπλάνο από μέσα ή έξω σε κοντινό. :P

edit: έβαλα μια που μου είχε ξεφύγει.

τρομερά γραφίκα,κάπου όμως διάβασα ότι στης κονσόλες τα γραφικά θα ειναί κατώτερa του PC, όπως και να έχει απο το call of duty τα γραφικά είναι ετη μπροστά.

Ελπίζω το battefield να πάει καλά γιατί πολύ μονοπώλιο την έχει δεί η activision και μας πουλάει παραμύθια!!( στον τομέα των γραφικών πάντως ήδη έχουν αρχίσει η μάχες!! η EA λέει ότι ναι μεν το παιχνιδι μας τρέχει στα 30 frames αλλά τουλάχιστον ειναι στα 720p σε σχεση με το cod ποθ τρεχει στα 60 frames αλλα στα 600!!)

Ο Αναταγωνίσμος στα games μόνο καλό κάνει και κακά τα ψέματα τα τελευταια χρόνια η activision παίζει μπάλα μόνη της στα FPS

ps όπως και να'χει το COD πατάει σε γερα θεμέλια και μονο με το όνομα θα κάνει με το καλημέρα 5 εκ πωλησεις (τωρα που θα σταματήσει ενας θεός ξέρει,πέρσυ εκανε νομιζω 20εκ!!!)

το BF θα πρέπει να κερδίσει το κοινό με με τα χρόνια ίσως καταφέρει να κάνει τις ίδιες πωλήσεις (προσωπικα το βλέπω στα 7εκ τεμάχια)

• Moderators
Δημοσ.

Όπως έχω γράψει και στο forum του BF3, τα άτομα που θέλουν να παίζουν COD και είναι με αυτή την νοοτροπία, να μείνουν στο COD.

Δεν με ενδιαφέρει να κάνει καλύτερες πωλήσεις το BF3, αλλά θέλω άτομα που παίζουν reflex shooters και γουστάρουν να βλέπουν το K/D τους και να μην βοηθάνε την ομάδα να κερδίσει να μείνουν στο παιχνίδι τους και όσοι έχουν όρεξη να παίξουν σε κάτι πιο "αργό" και πιο ομαδικό (ελπίζω) να έρθουν στο BF3.

Δεν θέλω άλλο BC2 που ο κόσμος που ήρθε καθόταν όλο πίσω ή δεν ασχολούταν να κάνει κάτι σωστό.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μιλάω μόνο εγώ, μιλάνε πολλοί, αλλά οι ανεγγέφαλοι όπως και στα real life αθλήματα, είναι πολλοί. :/

Προσπαθούμε να πείσουμε την Dice για το commo rose όπως στο BF2/2142 και όχι την βλακεία που έχει το BC2.

Τουλάχιστον με τους medics που γράφεις στο BC2:

1) Όταν θα πηγαίνει για revive, θα πρέπει να έχει πατημένο το κουμπί για να κάνει charge και revive και δεν θα γίνεται κατευθείαν.

2) Θα μπορείς να κάνεις opt out από το να γίνεις revived όπως στο BF2.

3) Αν σε σκοτώσουν μόλις σε σηκώσει κάποιος, θα έχεις μικρότερο respawn time μετά.

Οπόε τουλάχιστον για το ανεγγέφαλο revive θα ησυχάσουν τα νεύρα μας.

Θα δείξει γενικά, δεν έχω τρελή αισιοδοξία και θα προσπαθώ να δω τί θα γίνεται στον αέρα με τα αεροπλάνα πάλι.

Μπορεί κι εκεί να έχουμε νέα κουλά. :P

Δημοσ.

εγώ μονο αυτό περιμένω να δω για να κάνω pre-order, τα jets. Όπως έχω δηλώσει δεν περιμένω τίποτα ιδιαίτερο από το game γιατί κατά 90% θα είναι σαν το BC2 και ότι και να πούμε και να κάνουμε είναι ήδη αργά το game έχει τελειώσει...και μάλλον θα χρειαστεί να move on σε κάνα νέο ARMA or something...

Δημοσ.

Αν η ΕΑ καταφέρει και το κάνει αλοιφή κι αυτό, χαλάλι της.

Το έχω ήδη προπαραγγείλει, ξανακαίγομαι στο 2 (2142 και BC ούτε που τα ακούμπησα) και απλά ελπίζω για το καλύτερο.

Θα δούμε.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...