xlapatsas4000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Physical Warfare Pack available to all Battlefield 3 players later this year και for free ! αχχ πως φανεται η αταιρεια που εκτιμα τον καταναλωτη....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ναι, από το βάθος της καρδιάς της η ΕΑ. Όχι ότι τους πρήξαμε τα @@.
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ναι, από το βάθος της καρδιάς της η ΕΑ. Όχι ότι τους πρήξαμε τα @@. αρχίζω petition για commorose! seriously, μασάει η κατσίκα ταραμά (ας το γράψει κάποιος σε ελεύθερη μετάφραση στα comments του Blog) ; Πολύ φοβάμαι ότι κάποιο λάκο κρύβει η φάβα παίδες...
pappous_soulis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Σοβαρά τώρα δεν θα έχει commo rose? Δηλαδή πρέπει πάντα να υπάρχει κάτι να μας γειώνει?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Screenshots από http://www.zonared.com/noticias/battlefield-3-metro-paris-nuevas-imagenes/ (τις έκανα save στο paint για να κατεβάσει το μέγεθος, δεν είδα κάποια έλλειψη ποιότητας, πάντως στο ισπανικό site για να τις δείτε σε φουλ ανάλυση, δεξί κλικ στην εικόνα και από το URLblahblah_battlefield_3.jpg, σβήστε το battlefield 3 κομμάτι, ώστε να είναι "νούμερο".jpg) Θέλω αεροπλάνο από μέσα ή έξω σε κοντινό. edit: έβαλα μια που μου είχε ξεφύγει. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2011 από GhostRiderLSOV
darkhybridman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 σωπα τους πηρε τοσα χρονια για να αντιγραψουν το ghost recon τελικα?..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Ghost Recon από ποια άποψη και ποιο Ghost Recon; Τα παλιά; Τα Advanced Warfighter; Το νέο; Δεν βλέπω κάτι να μου θυμίζει GR.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Screenshots από http://www.zonared.com/noticias/battlefield-3-metro-paris-nuevas-imagenes/ (τις έκανα save στο paint για να κατεβάσει το μέγεθος, δεν είδα κάποια έλλειψη ποιότητας, πάντως στο ισπανικό site για να τις δείτε σε φουλ ανάλυση, δεξί κλικ στην εικόνα και από το URLblahblah_battlefield_3.jpg, σβήστε το battlefield 3 κομμάτι, ώστε να είναι "νούμερο".jpg) Θέλω αεροπλάνο από μέσα ή έξω σε κοντινό. edit: έβαλα μια που μου είχε ξεφύγει. Ποστ #666 Μας κόλασες.
ektor7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Screenshots από http://www.zonared.com/noticias/battlefield-3-metro-paris-nuevas-imagenes/ (τις έκανα save στο paint για να κατεβάσει το μέγεθος, δεν είδα κάποια έλλειψη ποιότητας, πάντως στο ισπανικό site για να τις δείτε σε φουλ ανάλυση, δεξί κλικ στην εικόνα και από το URLblahblah_battlefield_3.jpg, σβήστε το battlefield 3 κομμάτι, ώστε να είναι "νούμερο".jpg) Θέλω αεροπλάνο από μέσα ή έξω σε κοντινό. edit: έβαλα μια που μου είχε ξεφύγει. Ποτε ειναι η επισημη πρεμιερα,της ταινιας?
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Battlefield 3 on PC has a confirmed release date on Tuesday 25 October 2011. It is 129 days left until you can play Battlefield 3 on your PC in the USA
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Ποστ #666 Μας κόλασες. Και δεν το είχα παρατηρήσει. Btw, Psycho, 28 Οκτωβρίου στην Ευρώπη. Τυχαίο, δεν νομίζω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 'Battlefield 3' Takes Aim at 'Modern Warfare 3' Throughout most of the last decade, EA and Activision were equal rivals when it came to military shooters, regularly deploying new chapters in their respective World War II franchises, beginning with the original "Medal of Honor" in 1999 and "Call of Duty" in 2003, but Activision was the first to recognize gamers had grown bored of blasting Nazis. :lol: Αρχίσαμε πάλι τα "OMG, Warhammer and Warhammer 40k are ripping off WarCraft and StarCraft!" Δεν είναι καν αρχαία ιστορία αυτά ρε παιδί μου... Η ΕΑ είχε αφήσει το nazi blasting με το BF2 (ή το BF: Vietnam πιο πριν). Εκτός αν εννοούν μόνο για το MOH, αλλά τότε θα έπρεπε να έλεγαν developer και όχι publisher νομίζω.
SlackulatoR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εγώ το όλο θέμα Battlefield VS Cod δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχουν τελείως μα τελείως διαφορετικό playstyle, ειδικά στο online. Αλλά να μου πεις διαφωνίες υπάρχουν παντού, στα games θα κολλήσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα