Athanasios2104 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 όσο περισσότεροι παίκτες σε τόσο βαρύ παιχνίδι σημαίνει λαγκκκκκκκκκκκκκκκ !, παίξε στο bfbc2 ενα squad deathmatch όλα κυλάνε ρολόι μηδενικό λαγκ ανώ σε rush όλο και κάτι θα συμβεί ! κατα τα άλλα ήθελα και περισσότερους από 64 παίκτες να γίνεται μακελιό ! το lag δεν έχει να κάνει με τα γραφικά, το netcode έχει... βάλε 500 παίχτες με ένα high-tech datacenter ο καθένας από πίσω του, συνδέσεις κάτι που ακούμε με laser 100Tbps, γραφικά CGI και maps 100sq.klm.... μια χαρά θα παίζουν όλα, ΕΦΟΣΟΝ το netcode είναι καλό. Πάντως, για το commorose (όπως μου απάντησε ο tragikos στο thelab, εγώ δεν το διάβασα ακόμη το άρθρο): There was no commo rose, and this is one of those things EA and DICE aren't talking about yet probably because they haven't decided on it fully. Καλά θα κάνουν να αποφασίσουν να το βάλουν, μην τους ρίξω κανα SAW στα γραφεία τους... άιντε, που είναι το δύσκολο δλδ, να μην μπορεί κάποιος να πατήσει Q και να κινηθεί με το ποντίκι (δλδ ως τώρα πως μπορούσαμε, παιδιά-θαύματα είμαστε όλοι και δεν το ξέρουμε;; ) ή ο κονσολοπαίχτης δεν μπορεί να πατήσει ένα από τα 25 κουμπιά του gamepad και να κινηθεί κατόπιν με ένα από 2-3 joysticks ? Θέλω ρε παιδί μου να φωνάζω "I need a medic", "I need ammo", "Wait for me!" όταν ΕΓΩ θέλω και χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω Google Maps για να βρω που βρίσκεται ένας medic, support κτλ!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ο κονσολοπαίχτης δεν μπορεί να πατήσει ένα από τα 25 κουμπιά του gamepad και να κινηθεί κατόπιν με ένα από 2-3 joysticks ? Δεν θα έχει πρόβλημα, πώς κάνει spot ήδη; Το ίδιο κουμπί πατημένο θα δούλευε. Και άλλωστε στις κονσόλες είναι το κλασσικό σε FPSs κλπ, να έχεις πατημένο για να βγει ο κύκλος με τα όπλα, αφού δεν μπορούν να πατήσουν 1-9.
JERONIMO888 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Σε γενικές γραμμές όχι, γιατί αυτά θα τα κοιτάει ο επεξεργαστής, εκτός αν τους βλέπεις ταυτόχρονα και τους 200. Και ακόμη και με αεροπλάνο στο BF2 δεν έβλεπες και τους 64 μαζί, μην με τρελαίνετε. Άλλωστε ό,τι και να λέμε, μέχρι 1) να βγουν OFFICIAL requirements 2) να δούμε την BETA τα πάντα μπορεί να γίνουν. μα φυσικα μιλαω για ταυτοχρονα 200 παικτες... εγω καταλαβαινω την διαφορα ακομα και σε 15 με 32 που εχει το bc2 ... εχει μεγαλη διαφορα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 μα φυσικα μιλαω για ταυτοχρονα 200 παικτες... εγω καταλαβαινω την διαφορα ακομα και σε 15 με 32 που εχει το bc2 ... εχει μεγαλη διαφορα Και πώς τους βλέπεις ταυτόχρονα όλους;
JERONIMO888 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Και πώς τους βλέπεις ταυτόχρονα όλους; Με ραντεβου απο το φεισμπουκ. σε σερβερς που εχουν κανονες μονο μαχαρι/πιστολι ανετα εχω δει 30 ατομα στο ιδιο σημειο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Με ραντεβου απο το φεισμπουκ. σε σερβερς που εχουν κανονες μονο μαχαρι/πιστολι ανετα εχω δει 30 ατομα στο ιδιο σημειο Οκ, έχεις ένα δίκιο σε αυτό (ρε τι μπούγιο τα knives and pistols), αλλά δεν νομίζω το ίδιο να γίνεται στο BF3. (ελπίζω...)
costa69 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Επαναλαμβανω,το γ@*&σανε ΤΕΛΕΙΩΣ,κι οχι μονο το gameplay,αλλα και με τα DLC,unlocks,exclusives και λοιπες μ@λ@κιες που δεν εχουν προηγουμενο αισχους στα videogames. Στους αγανακτησμενους βετερανους προσθετονται και πολλοι καινουριοι προτεινοντας μποϋκοταζ του παιχνιδιου.Ο παντα σοφος Cynical Brit βαζει τα πραγματα στη θεση τους σε καποιον που προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα (για οσους εχουν υπομονη και γνωση Αγγλικων,για το BF3 συγκεκριμενα μιλα μετα το 5:28): http://www.youtube.com/watch?v=db7-m0YuNU8&t=
SlackulatoR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Λοιπόν... δεν λέω πως έχει άδικο αλλά η Dice όντως είπε πως τα DLC items δεν θα επηρεάζουν και δεν θα είναι overpowered. Το γράφει στο Expansion QA. Αυτό όμως δεν επαρκεί για να ηρεμήσει τους gamers καθώς όντως ένα σωρό dlcs/packs και μλκιες είναι αστείο και οι περισσότεροι δεν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι που στο μέλλον θα πρέπει να ξοδέψουμε παραπάνω χρήματα για items ή maps τα οποία θα μπορούσαν να υπάρχουν εξαρχής στο παιχνίδι. Επίσης η Dice είπε πως αυτά ήταν αποφάση της EA και όχι δική της, και δεν είχε σκοπό να βγάλει items DLC. Μάλλον πρέπει να αλλάξει publisher τότε...
Bigi444444 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Καλά, δεν περιμένουμε κανέναν σοφό πανεπιστήμονα να μας τα πει αυτά, τα ξέρουμε και από μόνοι μας.Το θέμα είναι ότι θα πουλήσει πολύ καλά ασχέτως της αντιμετώπισης των παικτών από την εταιρεία.Τι σημαίνει αυτό;Ότι θα σου πει μετά, αυτό ζητάει ο κόσμος, πώς μπορώ να μην τον ακούσω.Και δε θα έχει και πολύ άδικο...
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Επαναλαμβανω,το γ@*&σανε ΤΕΛΕΙΩΣ,κι οχι μονο το gameplay,αλλα και με τα DLC,unlocks,exclusives και λοιπες μ@λ@κιες που δεν εχουν προηγουμενο αισχους στα videogames. Στους αγανακτησμενους βετερανους προσθετονται και πολλοι καινουριοι προτεινοντας μποϋκοταζ του παιχνιδιου.Ο παντα σοφος Cynical Brit βαζει τα πραγματα στη θεση τους σε καποιον που προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα (για οσους εχουν υπομονη και γνωση Αγγλικων,για το BF3 συγκεκριμενα μιλα μετα το 5:28): http://www.youtube.com/watch?v=db7-m0YuNU8&t= ολόσωστος ;; Πολύ σωστός..τα τελευταία τρία λεπτά ήταν η κορυφή όλων! they dont make fast-pace fps anymore .. Όπως είπε,μου θύμισε και εμένα το μποϊκοτάζ στο codmw2 που κάναμε,, τι ξέρουμε..και καλά κάνουν και μας ενημερώνουν--edit! http://forums.electr...at-we-know.html Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2011 από xtrmsnpr
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Edit: Άκυρο. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2011 από GhostRiderLSOV
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Το "και καλά" πού κολλάει; Οι τύποι αναλύουν τα βίντεο και ό,τι βγαίνει για να προβλέψουν τι θα έχει μέσα το game. Δεν το κάνουν για αστείο το thread. Όχι όχι,παρεξηγήθηκα..Δεν είδα ότι δεν το είχα γράψει όλο.και καλά κάνουν είναι το σωστό.Και πάλι συγνώμη αν παρεξηγήθηκα..
dfk_7677 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Physical Warfare Pack available to all Battlefield 3 players later this year
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα