Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το καταλαβαίνεις οτι είναι φέικ γιατί ζητάει μόνο 4gb ram όταν σε όλα τα άλλα θέλει οτι καλύτερο υπάρχει. Και γιατί ο i7 είναι για λάπτοπ. :mrgreen:

Δημοσ.

Το καταλαβαίνεις οτι είναι φέικ γιατί ζητάει μόνο 4gb ram όταν σε όλα τα άλλα θέλει οτι καλύτερο υπάρχει. Και γιατί ο i7 είναι για λάπτοπ. :mrgreen:

4GB video ram λέει όχι ram...

Στην ram λέει 16GB :)

Δημοσ.

ε με τα τόσα που ακούω δεν κρατήθηκα :D

Πάντως δεν περίμενα τέτοια ψαριά! Το έκανα εξώφθαλμο ρε παίδες, αυτό έλειπε να ζητάνε 1000e cpu + Quad CF/SLI! :P

PS: Και στην αρχή είπα να βάλω Xeon, άλλα λέω ήδη το ξεφτίλισα το θέμα :D

Δημοσ.

Με μια 580 και έναν 2500K θα τρέχει max......

αντί αυτού, παίρνεις μία gtx550ti 1giga και εναν amd 6 cores και για εμένα είσαι οκ, εγώ δεν αποσκοπώ να παίξω στο τέρμα αλλά μέτρια ώστε να κυλάει καλά το παιχνίδι και να μην δώσω μία περιουσία !

Δημοσ.

Πωωω. Ξεσκιστήκανε στο optimization.

Αν ισχύουν τα παραπάνω, το βλέπω να πιάνει πάτο σε πωλήσεις.

Αφού τσίμπησε ο πρώτος, ας πω ότι ζήλεψα από τον Αθανάσιο :-D

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει Requirements. Αυτής της... Κλίμακας τουλάχιστον.

Δημοσ.

Υπερβολικά μου φαίνονται......

Ρε, τσιμπάς και συ όταν στο προηγούμενο μήνυμα λέω ότι είναι ψεύτικα; :lol:

Αν σας είναι τόσο δύσκολο να πείσετε τους εαυτούς σας ότι τα στοιχεία παραπάνω είναι "φτιαχτά", μπορείτε να δείτε το παρακάτω. :P

fakebf.png

Δημοσ.

Κοίτα, με τα γραφικά που έχει δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ζητούσε τα παραπάνω......

Επιμένεις...

έλα είσαι ψάρι έξυπνο, πες την αλήθεια τώρα-που λέει και ο κανάκης :mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.

Το δείξαμε ήδη αυτό;

http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/EA-Battlefield-3-Limited-Edition.htm

Προπαραγγείλτε και αποκτήστε Αποκλειστικά από το Πλαίσιο το DOG TAGS DLC!

5 μοναδικά Dog tag με σχέδια για προσαρμογή του στρατιώτη σας.

Το Dog tag στο Battlefield 3 χρησιμεύει ως ingame υπογραφή και εμφανίζεται στην οθόνη κάθε φορά που θα νικήσετε έναν εχθρό. Μπορείτε επίσης, να πάρετε την Dog tag των εχθρών σας μέσω επιδέξιων stealth knife takedowns.

Δημοσ.

Καλά πέθανα στο γέλιο με τα 12 giga ram...ακόμα γελάω...όχι ότι τα 2G gpu δεν ήταν αστείο!!! Λογικά τα reccomended θα είναι στο ύψος του witcher...αμφιβάλλω να έχει καλύτερα graphs οποτε κάπου εκεί είμαστε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...