Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μιλάω από άποψη συμπεριφοράς στο τρόπο εκτέλεσης του παιχνιδιού και γνώση των μηχανισμών αυτού.

πχ : Είμαι σε άρμα και έρχεται αντίπαλος γιατρός κατά πάνω μου. Όταν δεν έχεις ρουκέτα ή c4 για ρίξεις τανκ δεν πας ακριβώς μπροστά του. Έτσι έκαναν όλοι και τους έτρωγα. Ή μερικοί μου ρίχνανε χειροβομβίδα και περιμένανε να πεθάνω μέσα στο τανκ.

Kαλα αυτα ενταξει... :P εγω επαιζα bf3 αλλα στο ps3 οταν βγηκε γιατι δεν ειχα gaming pc τοτε... Αυτο με το οτι ερχεται κατα πανω σου μπορει να το κανει ο αλλος επιτηδες, πολλοι ψαρωνουν!! Ειδικα οταν δεν εχεις κατι αλλο να κανεις επειδη σε εχει δει το tank.

Αυτο συνηθως συμβαινει οταν ο αλλος δεν εχει και καμια σχεση με fps παιχνιδια... Εγω που δεν ειχα παιξει bf3 σε pc, φαντασου σταματησα να παιζω το 2012, και επαιξα τωρα μετα απο 1 χρονο+ μου φανηκε αρκετα ευκολο,ειδικα απο αποψη οπλων,recoil ειναι πραγματικα γελοια σε σχεση με το counter οπου ακομα και το παραμικρο μετραει (πχ αν κουνηθεις οταν πυροβολας οι σφαιρες δεν πανε εκει που σημαδευεις :P).

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια βοηθεια...θελω να παιξω με το χειρηστηριο του xbox ομως ενω μπορω να πυροβολαω να κινουμαι καποιες φορες πρεπει να κανω πραγματα με το ποντικι η το space εντολες που βγαινουν στην οθονη..δεν θελω να παιξω με πληκτρολογιο...

Δημοσ.

Μια βοηθεια...θελω να παιξω με το χειρηστηριο του xbox ομως ενω μπορω να πυροβολαω να κινουμαι καποιες φορες πρεπει να κανω πραγματα με το ποντικι η το space εντολες που βγαινουν στην οθονη..δεν θελω να παιξω με πληκτρολογιο...

θα μπεις να παιξεις στο PC BF3 με controller ??????? lol

• Like 1
Δημοσ.

Και φαντάζεσται να μπούμε αύριο στο forum του bf4 και να διαβάσουμε ότι ακυρώνονται τα dlc για το bf4 και η DICE ξαναγυρναει στο bf3!!!!

Μαζικές αυτοκτονίες από αυτούς που έδωσαν 120 ευρώ για το bf4( οπότε χαιρετατε με από τώρα)...

Δημοσ.

Ξαναπαίζοντας και εγώ BF3 μετά από πολλούς μήνες κατάλαβα τρομερή διαφορά στο netcode αλλά επίσης είδα και πάρα πολλoύς cheaters που πιθανόν να είχαν μπαναρισμένα accounts να επιστρέφουν. Σε 32άρη server ο άλλος ένα λεπτό μετά την έναρξη είχε σκορ 43-0 πυροβολώντας από το spawn με πιστόλι! Ήταν στη squad μου οπότε εύκολα τον κατάλαβα και τον έκανα voteban αλλά μάλλον επειδή ήταν όλοι μικρό level δεν ασχολήθηκαν να κάνουν ένα !yes και ο τύπος συνέχισε να τους κατακλέβει.

Δημοσ.

που βρήκες τέτοιο server ρε?, λογικό να μην γράφουν !yes αυτοί καλά καλά δεν θα ξέρουν πως να τρέχουν. χτύπα ένα report στην EA , μέσα στην μέρα θα τον έχουν μπαναρει άλλα δυστυχώς θα ξανακάνει λογαριασμό.

εγω εκανα ενα καινουργιο account και εβαλα aimbot και καταφερα να παιξω μια ωρα μεχρι που με βρηκε το punkbuster και ban :(

lol εγώ έμαθα να γράφω και να βάζω c4 όταν πήγα 2leven αξιωματικός :P :p :P :p :P

Δημοσ.

1. χτύπα ένα report στην EA , μέσα στην μέρα θα τον έχουν μπαναρει

2. εγω εκανα ενα καινουργιο account και εβαλα aimbot και καταφερα να παιξω μια ωρα μεχρι που με βρηκε το punkbuster και ban :(

1. Τρεις ημέρες μετά και δεν έχει μπαναριστεί ακόμη. Φαίνεται ότι πλέον η ΕΑ και η DICE, το έχουν παρατήσει εδώ και καιρό το 3.

2. Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω έναν καλό λόγο που το έκανες αυτό, πού διαφοροποιείσαι από αυτόν που μου προτείνεις να κάνω report και γιατί στεναχωρέθηκες που έφαγες το ban;

Δημοσ.

Θα γίνει παράδεισος των cheater πάλι.Μπηκα μετα απο καιρό επειδη γινόταν χαμός απο κόσμο αλλα σε έπεσα πάνω σε 2.O ένας με καθαρό aimbot και wallhack και σκορ 198-3.Σε 28 λεπτά στο game εχει 35 k/d ratio με 650 kills και 18 deaths.Δεν πρόκειται να εξαφανιστεί αυτή η βρωμια απο τα games.Μια μ@@@@α που δεν αποσκοπεί πουθενά.Λες και αν βγει πρώτος κάποιος θα κερδίσει κατι.Τοσα site υπάρχουν που τα πουλάνε στα κορόιδα και δεν τους τα κλείνουν.

Δημοσ.

1. πριν ενα μηνα που εκανα εναν που μου ειχε σπασει τα νευτα μεσα σε 2 ωρες ban

2. για να εχω και εγω μια ιδεα πως ειναι το εκανα, ηξερα οτι θα με επιανε, λεω τη στον @@@@@@ θα μας ######## καθε φορα ο καθε $$$$$$$ ? ας ###### και εγω μια φορα εκει μεσα. Σε κατι ρωσικους που μπήκα ειχε 2-3 απο 10lvn ο καθενας και να τους βλεπεις να εχουν κανει κατι 47-3 κτλπ

αυτες τις βλακείες τα cheat-hack-aim κτλπ δεν τα πουλάνε, πρώτο site στο google εγγραφή down το τρέχεις και έτοιμος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...