Xristaras12 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 λοιπον πηγαινε στις ρυθμισεις του origin εκει που λεει για προχωρημενους και η πρωτη επιλογη σου λεει που θες να γινει εγκατασταση των παιχνιδιων. Ε αλλαξε την διαδρομη!
Alejandro Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέσα από τις ρυθμίσεις του Origin, μπορείτε να επιλέξετε το που θα γίνει η εγκατάσταση. edit: Με πρόλαβε ο από πάνω... 1
tmjuju Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Επιδή δεν έχω πολύ χώρο στον SSD γίνεται να επιλέξω που θα κατεβεί το παιχνίδι απο Origin; Πάνω κάτω γίνεται ως εξής, Βρίσκεις τον φάκελο origin games (από κάτω του θα έχει όλα τα παιχνίδια όπως battlefield) και τον αντιγράφεις στον άλλο δίσκο Έστω από C:\Program Files\OriginGames στο Ε:\OriginGames (μην σβήνεις τον αρχικό φάκελο ακομα) Ανοίγεις την εφαρμογή του origin, πας στα settings και θα βρεις να αλλάξεις το path από το παλιό στο νέο directory Κλείνεις το Origin Και το ξανά ανοίγεις (κάνε ένα rename τον αρχικό φάκελο c:\program files\origingames σε c:\programfiles\origingamesbackup, μη τον σβήνεις ακόμα) Κάνεις ένα προληπτικό check install στα παίγνια, μπορεί να κατεβάσει και ελάχιστα MB (new punkbuster etc.) Εφόσον επιβεβαιώσεις ότι τα παίγνια είναι εντάξει και παίζουν από το Ε:\origingames , μπορεί να αφαιρέσεις και το Backup από το c:\programfiles\origingamesbackup
Raikkonen86 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Κανα καλο αξιοπιστο site Να αγορασω φτηνο premiun για το bf3?
aliakas Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ρε παιδια απο εχθες ολο πεφτει ο σερβερ, εσας σας κατεβαινει κανονικα; καθε λιγο παταω resume στο download.. μηπως παιζει κατι με το δικτυο μου, ρουτερ, firewall, origin και ξερω εγω τι; Βρέθηκε τρόπος.δεν φταίει ο server .απλά τρώμε dc ο τρόπος είναι Πηγή: εδω τώρα κατεβάζω κανονικά χωρίς resume με όλο το εύρος της γραμμής μου 2
RPDrummer Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Κανα καλο αξιοπιστο site Να αγορασω φτηνο premiun για το bf3? Δεν αξίζει να πάρεις το premium. Οι περισσότεροι σέρβερ παίζουν vanilla
Darth Revan Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Βρέθηκε τρόπος.δεν φταίει ο server .απλά τρώμε dc ο τρόπος είναι Πηγή: εδω τώρα κατεβάζω κανονικά χωρίς resume με όλο το εύρος της γραμμής μου Φίλε εισαι Θεός και εσύ και το παλλικάρι που βρήκε την λύση.Thanks!
RPDrummer Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Σήμερα είχαν γεμίσει όλοι οι σέρβερ. Είναι απίστευτο πόσα νέα άτομα ξεκίνησαν να παίζουν και κάθε σέρβερ σε έβαζε σε σειρά προτεραιότητας.Μπείτε να σπάσετε πλάκα με τους καινούργιους. Μιλάμε τώρα να πατάς το tab και να βλέπεις όλοι οι παίκτες να είναι maximum 10 level.Ευχαριστήθηκα kills και η διαφορά bf3 με 4 είναι εμφανής!!
Raikkonen86 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Πραγματικά και εγώ σήμερα το διασκέδαζα πολύ!!! Αχ ρε DICE να ήταν και το bf4 έτσι...
Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 μη με πορωνετε και ξαναπερασω το 3 κριμα ειναι:Ρ
Raikkonen86 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ξαναβαλτο, της πουτανας γινεται στους σερβερς...
Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ναι αυτο ειδα μολις. ΔΕΝ βρισκεις σερβερ να παιξεις λεμε! εδιτ μπαινω σε σερβερ οπου ο μεγαλυτερος ειναι λεβελ 15 θα γελασουμε!
Raikkonen86 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Οντως εχει τρομερο γελιο... Εγω το χαιρομαι παρα πολυ! Χτυπαω κατι 100αρες και τρελενομαι!
Haris San Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Καλα αυτο με τα levels μην το λετε και πολυ...Εγω ειμαι 13 αλλα επειδη παιζω cs:go ημουν καλυτερος απο πολλους που ηταν 100αρια...Το ιδιο και ενας φιλος μου.
RPDrummer Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Εγώ μιλάω από άποψη συμπεριφοράς στο τρόπο εκτέλεσης του παιχνιδιού και γνώση των μηχανισμών αυτού.πχ : Είμαι σε άρμα και έρχεται αντίπαλος γιατρός κατά πάνω μου. Όταν δεν έχεις ρουκέτα ή c4 για ρίξεις τανκ δεν πας ακριβώς μπροστά του. Έτσι έκαναν όλοι και τους έτρωγα. Ή μερικοί μου ρίχνανε χειροβομβίδα και περιμένανε να πεθάνω μέσα στο τανκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα