RPDrummer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ όσες φορές το έχω κάνει install σταμάτω το update όταν τελειώσει η εγκατάσταση και βάζω τα dlc στον σκληρό. Κάνω μία σάρωση για τυχόν επιδιορθώσεις και είμαι κομπλέ
11demian111 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 lefteraks εδω. πλακα πλακα ελικοπτερο με χειριστηριο πρεπει να λεει!
Πέτρος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μια ερωτησούλα. Είπα να δοκιμάσω λίγο τη 3δ τηλεόραση στο συγκεκριμένο. SP, φυσικά, η τηλ. το αναγνώρισε το 3δ άμεσα και ενεργοποιήθηκε, αλλά ζαλούρα! Πάρα πολλή ζαλούρα, ειδικά σε στροφές/πλάγιες κινήσεις. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Έχετε κάποιες ρυθμίσεις να προτείνετε?
efthymiou Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μπορώ να παίξω με Bot όπως και στα προηγούμενα Battlefield `?
nzeppos Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μια ερωτησούλα. Είπα να δοκιμάσω λίγο τη 3δ τηλεόραση στο συγκεκριμένο. SP, φυσικά, η τηλ. το αναγνώρισε το 3δ άμεσα και ενεργοποιήθηκε, αλλά ζαλούρα! Πάρα πολλή ζαλούρα, ειδικά σε στροφές/πλάγιες κινήσεις. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Έχετε κάποιες ρυθμίσεις να προτείνετε? Θυμάμαι πως το είχα δοκιμάσει πριν κάμποσο καιρό και ήταν όπως το περιγράφεις. Ένα χάλι και μισό. Δεν νομίζω πως υπάρχει τρόπος να παίξει εντελώς σωστά αυτό το πράμα, ειδικά σε μεγάλη ανάλυση (απ' ότι θυμάμαι το HDMI δεν υποστηρίζει 1080p με πάνω από 24fps, άρα για περισσότερα καρέ χρειάζεται αναγκαστικά μικρότερη ανάλυση).
Mitsos_The_Great Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Bγήκε free στο on the house του origin! Τρέχω. Να ρωτήσω, εφόσον υπάρχει "Στα παιχίδια μου" μπορώ να το κατεβάσω όποτε θέλω free; Μένει εκεί για πάντα;
mason Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition Free στο Origin μέχρι 3/6, μένει στο account μετά οπότε προλάβετε.
mtzs Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ρε παιδια το πηρε κανεις; Μου βγαζει συνεχως give it a try later 1
micahel Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 εγω πειρα κανονικα σε δευτερο account (δεν προοριζεται για πωληση γιατι βαζω στοιχημα θα αρχίσετε καποιοι ;) ) χθες το βραδυ
omghi2u Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 στο 92% μου βγαζει συνεχεια error απο την ****** την origin. tin tin tin tin tin tin. εχω βγαλει τον καρκινο με αυτο τον θορυβο. :@ εχω κλεισει και εχω ανοιξει τον client , τον ετρεξα σαν admin , εκανα reset το router.
mastixas Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 εμενα καθε λιγο πεφτει η συνδεση με τον σερβερ και χειροκινητα την ξεκιναω παλι.. το θεμα ειναι θα παιζεται το παιχνιδι για καιρο ή θα απενεργοποιησουν τους σερβερς που διαβαζα πριν καιρο. Και επισης επειδη δεν γνωριζω απο τετοια παιχνιδια, θα χρειαστει να αγοραζουμε DLC για να το ευχαριστηθουμε ή και ετσι μας κανει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα