Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον όχι, αφού είμαστε πολύ απασχολημένοι με το να μετράμε ένα-ένα τα καρέ/sec στο BF4 και να συγκρίνουμε ποιος την έχει πιο μεγάλη (την κάρτα γραφικών).

• Like 4
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσοι μετα την εγκατασταση των win 8.1 εχετε προβλημα με το punkbuster και σας πεταει απλα πηγαιντε στον φακελο origin games\bf3\installer \punkbuster κτλ καντε τον δηλαδη re-install και θα παιζει κανονικα μετα .

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι μετα την εγκατασταση των win 8.1 εχετε προβλημα με το punkbuster και σας πεταει απλα πηγαιντε στον φακελο origin games\bf3\installer \punkbuster κτλ καντε τον δηλαδη re-install και θα παιζει κανονικα μετα .

Χθες είχα αυτό το πρόβλημα και ενώ συνδέομαι στα Windows σαν διαχειριστής, όταν πήγαινα να κάνω εγκατάσταση το Punkbuster, μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν έχω άδεια να εγκαταστήσω αρχεία στο C:\Windows\System32...

Δημοσ.

Όχι, αν πάω να κατεβάσω ένα αρχείο και να το αποθηκεύσει σε φάκελο που είναι μέσα στο ProgramFiles(x86), μου βγάζει μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται. Αν το κατεβάσω αλλού και το κάνω copy εκεί, τότε μου λέει ότι πρέπει να έχω άδεια διαχειριστή, πατάω ΟΚ και το κάνει κανονικά. Το παραπάνω το έκανα με το manual update του Punkbuster...

Δημοσ.

funevent6.jpg

Η κοινότητά μας διοργανώνει ένα fun event την Κυριακή 27 Οκτωβρίου (18:00-20:00),στο οποίο μπορεί να
συμμετάσχει ο καθένας για να γνωρίσει άλλους Έλληνες παίχτες και να παίξει σε χαλαρό κλίμα Battlefield 3 online.

------>Δηλώστε συμμετοχή εδώ<------
(απλά γράφοντας το nickname σας)

Πληροφορίες:

Παιχνίδι: Battlefield 3
Πλατφόρμα: PC
Ημέρα: Κυριακή 27 Οκτωβρίου
Ώρα: 18:00-20:00
Mode: Conquest Large
Κανόνες: όχι m320/IRNV/Flashlight/MAV
Χάρτης:

Community-event-map-caspian.jpg

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας ρωτήσετε στο φόρουμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το θεμα με τους drivers της realtek και το freezαρισμα στο παιχνιδι υπαρχει λυση χωρις ομως να απενεργοποιησουμε εντελως τον ηχο?

Επεξ/σία από Tzane
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τί έγνινε νεκρωσε το game? 

Παιζει ακομα κανεις ?

Εγω θα αργησω ακομα να παρω το 4 εξαιτιας τιμής + bugs οπότε  λιωνω στο 3.

Οποιος παιζει ακομα και εχει ορεξη ας με κανει add

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Intruder7s/

Με ενδιαφερει το teamplay και η συνεργασια στο παιχνιδι.

Δημοσ.

παλι μου λεει co-cop canceled.. παντα οταν κανω public matchmaking. ψηνει κανεις κανα co-op ?

με εβαλε μετα απο 50 προσπάθειες , επρεπε να postarω για να με βαλει...

οποτε θες,στειλε μου ενα pm για co-op

θελω να ξεκλειδωσω κανενα οπλο και δεν βρισκω κανεναν ποτε!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το bf3 επειδή ο server ειναι αμερικη νομίζω οτι εχεις πάντα υψηλό ping νομίζω..

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

ζητα απο τον παροχο σου να σε βαλει σε fast path

και επισης αν εισαι με wireless καλο θα ηταν να το δοκιμασες και με καλωδιο γιατι στο Wifi μπορει να δεις spikes.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...