Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 4απύρηνος για recommended είναι light; Πρόσεξε, άλλο recommended και άλλο τι χρειάζεται για max settings(τα οποία δεν τα γράφουν, εννοείται) Έχεις ιδέα από πότε έχουν βγει οι 4πύρηνοι? Στα minimum έπρεπε να είναι.....
SlackulatoR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Εγώ είπα πως 4απύρηνος για recommended δεν συμβολίζει παιχνίδι που θα είναι light, αυτό που λες είναι άλλο θέμα. Αλλά τέλος πάντων θα δούμε περισσότερα τους επόμενους μήνες.
costa69 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Για οσους δεν καταλαβαν, ολα οσα λεγονται για Requirements ειναι μονο φημες.
dfk_7677 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Q&A για το physical warfare pack και το Back to Karkand DLC
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 όλα τα παραπάνω καταστήματα δεν αξίζουν για εμένα, εγώ το παρήγγειλα από εδώ http://www.gamekeyst...ord=battlefield στα 18 ευρώ και είμαι κομπλέ, το παιχνίδι θέλω όχι όλη την συσκευασία, είναι πολύ γρήγοροι αφού μου στέλνουν κατευθείαν το cd-key σε ε-μαιλ και δεν περιμενω το κουτι ! ναι τυχαίνει να πήρες την απλή έκδοση..που σημαίνει ότι δεν θα έχεις τα maps μέσα..εκτός αν πληρώσεις έξτρα. Αυτά που έδειξα όλα είναι limited editions.. To BF3 από ότι έχουν πει φτιάχτηκε για PC πρώτα και μετά έγινε scale down στις κονσόλες. Ποιός τα πιστεύει αυτά;;Σιγά μην έκαναν funding για το pc μόνο..αφού υπάρχουν και κονσόλες..Αν ήταν pc only,τότε οκ! Το ότι θα δώσουν έμφαση για την pc έκδοση άλλο..και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερη από τις κονσόλες. Δεν γίνεται να μην πάρουν κομμάτι και να μην το μεταφέρουν στις κονσόλες.. Και δεν είναι και official ..πιστεύω ότι θα είναι εκεί κοντά και τα official . Έχεις ιδέα από πότε έχουν βγει οι 4πύρηνοι? Στα minimum έπρεπε να είναι..... Και σιγά ρε παίδες που πρέπει ο τετραπύρινος να είναι στα minimum...Τότε δεν θα πουλούσε καν το παιχνίδι... ΑΝ θυμάστε και το bf2 εντάξει έφερε τεράστια αλλαγή στα pc,ΑΛΛΑ έτρεχε και σε πιο αδύναμα pc . Άραξε,εσυ θες τον 6πύρινο να είναι στα rec εε;; (http://www.intel.com/consumer/products/processors/specifications.htm?proc=52585 αυτον πχ)
dfk_7677 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Άποψή μου, μη προτρέχετε με requirements και ειδικά μη official ones. Ας παίξουμε τη Beta και τότε ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Όπως και για το παιχνίδι το ίδιο, αν είναι καλό ή όχι.
SlackulatoR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Εγώ δεν φοβάμαι τόσο τα requirements καθώς το είπαν οι ίδιοι πως δεν θα είναι τρελά σαν του crysis(λογικά θα εννοούσαν για το 1 όταν βγήκε). Αυτό που φοβάμαι είναι μην έχει τα ίδια προβλήματα με το BC2 στο hit register και γενικά με το lag, τα οποία δεν τα έχω δει σε άλλα online fps, π.χ Counter Strike/Call of duty κτλ.
Athanasios2104 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Battlefield 3 RECOMMENDED Requirements LEAKED Processor: INTEL Core i7-2920XM / AMD FX-8130P Memory: 16 GB DDR3 Hard Drive: 10 GB of free space (SSD recommended) Graphic card: Quad CF/SLI (DX11 compatible) Video Memory: 4 GB Input: Keyboard and Mouse Rom Drive: BluRay drive Operation System: Windows 7 64bit Source
SlackulatoR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Νομίζω Window 8 128bit είναι για Operation System
hurin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Battlefield 3 RECOMMENDED Requirements LEAKED Processor: INTEL Core i7-2920XM / AMD FX-8130P Memory: 16 GB DDR3 Hard Drive: 10 GB of free space (SSD recommended) Graphic card: Quad CF/SLI (DX11 compatible) Video Memory: 4 GB Input: Keyboard and Mouse Rom Drive: BluRay drive Operation System: Windows 7 64bit Source 16gb ram??? Με 10gb εγκατάσταση??? Καλά, για cf/sli δεν σχολιάζω καν...
SlackulatoR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 16gb ram??? Με 10gb εγκατάσταση??? Καλά, για cf/sli δεν σχολιάζω καν... Μάλλον την πάτησες
xlapatsas4000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Battlefield 3 RECOMMENDED Requirements LEAKED Processor: INTEL Core i7-2920XM / AMD FX-8130P Memory: 16 GB DDR3 Hard Drive: 10 GB of free space (SSD recommended) Graphic card: Quad CF/SLI (DX11 compatible) Video Memory: 4 GB Input: Keyboard and Mouse Rom Drive: BluRay drive Operation System: Windows 7 64bit Source χωρίς υπερβολή για να το τρέξει κάποιος ΑΑ και να κυλάει ομαλά το παιχνίδι τέτοιο σύστημα θέλει ! φανταστειται τι απαιτήσεις θα έχουν τα παιχνίδια το 2015 πόσο μάλλον το 2020...πσσ τρελά πράγματα !
konstantinos77 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Καλα τωρα δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια τα 16Gb ram ή το blu ray drive ή το ssd..Δηλαδη για να το παιξουμε το παιχνιδι θα πρεπει να αγορασουμε καινουργια συστηματα ουσιαστικα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Edit: Μετά είδα το source. Κι εγώ την πάτησα οικτρά. Damn you Αθανάσιε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα