Antwni Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Servers στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν servers ελληνικών clans στο εξωτερικό. Ναι το δεύτερο με ενδιαφέρει. Να παίζουμε με έλληνες. Ξέρεις να μου πεις? Γερμανικούς servers φαντάζομαι ότι θα έχουν...
Alejandro Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι το δεύτερο με ενδιαφέρει. Να παίζουμε με έλληνες. Ξέρεις να μου πεις? Γερμανικούς servers φαντάζομαι ότι θα έχουν... http://www.battlefield.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=38&t=163 Στην πλειοψηφία είναι γερμανικοί. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενημερωμένη η λίστα γιατί όσο πλησιάζει η κυκλοφορία του BF4 όλο και λιγότεροι ασχολούνται με το 3 και δεν ανανεώνουν τις συνδρομές.
Antwni Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δε παίζει κανένας από αυτούς δυστυχώς... Μάλλον το παράτησαν... Sorry, that page doesnʹt exist
Alejandro Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δε παίζει κανένας από αυτούς δυστυχώς... Μάλλον το παράτησαν... Δεν το παράτησαν, απλά τώρα που δεν έχει τόση ζήτηση, δεν μπαίνουν στο έξοδο της ενοικίασης server. Έλληνες παίκτες θα βρεις να παίζουν αλλά ίσως όχι οργανωμένα. Μπες και στο platoon του insomnia.
Jimys2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ενδιαφέρεται κανείς για Co-op ? το matcmaking ειναι πραγματικά άθλιο.
panos0100 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια εχω το αυθεντικο battlefield 3 αλλα δεν εχω οδηγους cd και δεν θα εχω αν δεν αλλαξω μητρικη, εκανα φορματ και θελω να παιξω το παιχνιδι, γινεται να μπω στο site να μου δωσουνε λιγο τα 14gb ποσα ειναι για να εγκαταστησω το παιχνιδι; θελω να το παιξω αν ξερει κανενας πως γινεται χωρις να κανω εγκατασταση απο τα dvd
Despotas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια εχω το αυθεντικο battlefield 3 αλλα δεν εχω οδηγους cd και δεν θα εχω αν δεν αλλαξω μητρικη, εκανα φορματ και θελω να παιξω το παιχνιδι, γινεται να μπω στο site να μου δωσουνε λιγο τα 14gb ποσα ειναι για να εγκαταστησω το παιχνιδι; θελω να το παιξω αν ξερει κανενας πως γινεται χωρις να κανω εγκατασταση απο τα dvd Μπορείς να το ξανακατεβάσεις από το Origin.
panos0100 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ποια καρτελα ειναι; μπηκα με τον κωδικο μου, αλλα δεν εχει κατι που πρεπει να παω; ευχαριστω, θελω πολυ να το παιξω παλι
Despotas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν ανοίγεις το Origin, δεν το έχει στο my games? Από εκεί λογικά το ξανακατεβάζεις. 1
fabiawrc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 και στο thelab.gr εχει μια ενοτητα που ειναι μεσα δηλωμενοι οι παικτες που παιζουν bf3.απο εκει μπορεις να βρεις αρκετο κοσμο.
DJ_Duker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ενδιαφέρεται κανείς για Co-op ? το matcmaking ειναι πραγματικά άθλιο. την πίστα με το ελικόπτερο την ξαναπαίζω , τις υπόλοιπες όχι όμως τις έχω βαρεθεί.
koularasss Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 εγκατεστησα το παιχνιδι και μολις ξεκιναω την πρωτη αποστολη μεσα στο τρενο συνεχεια γυρναει δεξια συνεχεια,τι να κανω??μειωσα το mouse sensivity αλλα μονο η ταχυτητα που γυρναει μειωθηκε...το εχει παθει κανεις αλλος??
DJ_Duker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Έχεις κανέναν controller ανοιχτό συνδεδεμένο;
koularasss Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 τελικα πρεπει να ανοιγοκλεισω μια φορα το παιχνιδι με alt+tab και ολα καλα,αλλα αν ρυθμισω την ενταση με το fn παλι γινεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα