Silverage Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μήπως θες update σε κάτι plugin;Θα δεις πάνω δεξιά αν σου έχει ένα μπλέ τετραγωνάκι.
johnnyman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 και εγω εχω θεμα!παταω quick match να βρει αλλα τπτ.συνεχεια λεει matchmaking κατω δεξια.γνωριζει κανεις το γιατι?
Silverage Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Το quickmatch απο την αρχή ήταν προβληματικό δοκίμασε χειροκίνητα απο το multiplayer.
overpower Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Αυτο βγαζει.... Δοκιμασα και με chrome και χωρις adblock.....
Silverage Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Αν σας βγάζει κάτω στην μπάρα το εικονίδιο του battlefield πατήστε το.Θα δείχνει μια μαύρη οθόνη αλλά μετά απο καμιά 10αριά δευτερόλεπτα θα μπει στο παιχνίδι.
overpower Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Καινουργιο μετα απο φορματ ειμαι. Απο server browsing μπορω να παιξω μονο.... Θα δω τα drivers γιατι μολις με πεταξε βγαζοντας ενα μηνυμα σχετικο με αυτους και επανερχομαι. Drivers απο που κατεβαζω? Καρτα υπογραφης.
Πέτρος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Εναλλακτικά (υποχρεωτικά θα έλεγα, αλλά είναι δικό σου θέμα αν θέλεις beta στο μηχάνημά σου): http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_8_beta_%2813_200_july_23%29_download.html Επίσης: Repair Install στο BF στο Origin, δοκίμασες? Να σβήσεις το φάκελο "settings"@MyDocuments\Battlefield3 (χάνεις την πρόοδο στο SP)?
ultrobyr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 καλησπερα το βαζω στο ξαδερφακι μου να παιζει με το controller του xbox 360 αλλα τα κουμπια ειναι καπως μπερδεμενα και παρολο που τα ρυθμιζω στο παιχνιδι δεν ανταποκρινονται στις εντολες...υπαρχει καποιο profile ειδικα για αυτο το controller που να του τα φτιαξω να παιζει οπως θελει?
moxalis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Προβλήματα και σε 'μένα. Στο αρχικό loading screen τρώει κάθε φορά κρασάρισμα. Drivers δοκίμασα και whql και τελευταίους beta αλλά μία απ' τα ίδια. DirectX είναι από το Installer του παιχνιδιού και έκανα delete τα settings με το cloud syncing στο off αλλά τίποτις. Από το Catalyst είναι όλα σε high performance μαζί με το bf3.exe οπότε θα έπρεπε να το τρέχει με την 7970Μ και όχι με την Intel.Any ideas?
Πέτρος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Αν καταλαβαίνω καλά, δείχνει να πηγαίνει να το "σηκώσει" με την ενσωματωμένη. Θέμα switchable graphics φαίνεται να είναι. Παραπάνω στο θέμα δεν κατέχω,αν κάποιος έχει αντίστοιχο setup και δεν είναι διακοπές...
moxalis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Κι εγώ αυτό κατάλαβα αλλά στα switchable app settings είναι ρυθμισμένο να το τρέχει με την 7970m. Και στο powerplay και global settings τα ίδια.Με άλλο παιχνίδι δεν υπάρχει θέμα για να καταλάβω και 'γω τι παίζει..Thanks για την απάντηση πάντως!Edit 2: Χωρίς να πειράξω τίποτα ξαναδοκίμασα αργότερα και παίζει κανονικά. Την επόμενη αφού το έκλεισα πάλι τα ίδια.. Μας τρολλάρει η EA μου φαίνεται! Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2013 από moxalis
Prospector8 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Να ρωτησω εγω τωρα, αντιμετοπιζει κανεις τελευταια σταδιακα spikes και κολληματα οταν παιζει bf?? Δεν το κανει σε συγκεκριμενη πιστα, αλλα δεν εχουμε καταληξει με αλλους δυο φιλους αν το προβλημα ειναι του bf ή της καρτας γραφικων μας,. Εγω με το εναν έχουμε 7950, 13.8 εγω και 13.4 ο αλλος, και οι τριτος 6970 13.4. Και οι 3 το εχουμε παρατηρησει αυτο τελευταια και εχει αρχισει να γινεται εκνευριστικο..
konstantinos77 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Aν για παραδειγμα μπαινεις σε 64αρη Ziba και περιεργες ωρες θα εχει πολυ lag...
Alejandro Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ελληνικοί servers δεν υπάρχουν έτσι? Servers στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν servers ελληνικών clans στο εξωτερικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα