konstantinos77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Με τους 326.41 διορθωθηκε και το προβλημα που υπηρχε με το ΜSAA
Πέτρος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 In other news... Σήμερα "πήρα" τον 1ο (νομίζω) μου κατοστάρη. Γκρίνια ο πoustis μετά.... 1
konstantinos77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Φανταζομαι να εννοεις με μαχαιρι και συγκεκριμενα να του πηρες το tag...
Πέτρος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Φανταζομαι να εννοεις με μαχαιρι και συγκεκριμενα να του πηρες το tag... Ε ναι... Πού πήγε το διεστραμμένο μυαλό σου? :devil:
konstantinos77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Νομιζα μηπως εννοουσες οτι απλα τους σκοτωσες παιχταρα μου, χαλαρωσε ...
Πέτρος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Νομιζα μηπως εννοουσες οτι απλα τους σκοτωσες παιχταρα μου, χαλαρωσε ... Ναι βρε... Χαλαρός, χαλαρότατος είμαι. Τί τα έβαλα τα διαουλάκια κάτω κάτω, νομίζεις?
fever25 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μπορώ να κάνω install το παιχνίδι σε διαφορετικό partition από αυτό που έχω τα windows;
konstantinos77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Γιατι να μην μπορεις ..Οχι μονο σε διαφορετικο partition αλλα και σε διαφορερικο hdd μπορεις να το κανεις ιnstall .
g8anos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Εννοείται ότι μπορείς! Τα περισσότερα games τα έχω πλέον στον εξωτερικό δίσκο και παίζουν μια χαρά! (απλά καθυστερεί το loading)
Πέτρος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 πολλά προβλήματα με το origin και γενικά με τους servers.. για να παίξω επρεπε να χρησιμοποιήσω Port forwarding.. τουλάχιστον εσφαξα και εγώ τον πρώτο μου κατοστάρη , καθόλου γκρίνια.. μονο ενας γερμανός 67αρης τρελάθηκε και σπαμαρε ασύστολα Ε, τί περίμενες κι εσύ στην ηλικία του? :P 1
Tompgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, από χθές στο gun master δεν παίρνω πόντους (XP) μετά από κάθε match, σε όλα τα άλλα modes μου δίνει κανονικά. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό? Δίνει και double xp σήμερα γμτ.
Tompgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Οτι να ναι δεν λες τίποτα... εμένα μου παίζει το co-op
Mokas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Καμία ελληνική clan που να δέχετε μέλη χωρίς premium υπάρχει ρε παιδιά? Έχω βαρεθεί να παίζω μόνος μου.
overpower Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ρε παιδια, για να παιξω πρωτα ανοιγει μια σελιδα στο ιντερνετ? Προσπαθησα απο εκεινη την σελιδα να παιξω, αλλα μου λεει οτι το bf3 σταματησε να λειτουργει. Τι μπορω να κανω? Μολις πηρα το παιχνιδακι απο το bundle
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα