Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως το BF3, σε σχέση με το Bad Company 2, έχει αλλάξει χαρακτήρα και έχει γίνει περισσότερο Run 'n' Gun. Το Bad Company 2 που το ξαναέτρεξα χθες μου φάνηκε περισσότερο tactical. Μετά που ξαναέβαλα το BF3, όλοι έτρεχαν και χοροπηδούσαν σαν τρελοί.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάπως έτσι είναι αν και υπάρχουν αρκετά modes που ευνοούν το tactical approach (άσχετα αν κι εκεί ακόμα οι μισοί χοροπηδάνε σαν παλαβοί). Τελικά η μόνη λύση είναι να παίζεις με την ίδια ομάδα (βλ. clan) αλλά δεν δουλεύει για όλους αυτή τη τακτική. Εγώ πχ. που μπαίνω να παίξω μία στο τόσο μετά από δουλειά κλπ άντε να βρω σταθερή ομάδα.

Δημοσ.

Πω....

Μπήκα μετά από 2+ μήνες για να κάνω ένα stability test στον υπολογιστή (ξέρω, έχετε ακούσει και πιο ελεεινές δικαιολογίες) και ένοιωσα αργός...

Πολύ αργός, και πολύ άστοχος.

Από την άλλη, το είδα πολύ πιο smooth το παιγνίδι (κάποιο ενδιάμεσο patch που πέρασα χωρίς να δοκιμάσω?, οι τελευταίοι οδηγοί της AMD?).

Τέλος, εγκατάλειψη παρατήρησα.

Οι περισσότεροι servers που έπαιζα άδειοι, ελάχιστοι με κόσμο γενικά, παρακμή.

• Like 1
Δημοσ.

Σε γερμανικους server που παιζω ειναι παντα φουλ! Καμμια σχεση με παρακμη...

Σαν νεοπας, παιξε μικρες πιστες τυπου rush για να κανεις γρηγορο leveling... 

To μονο που με ξενερωνει ειναι το αθλιο bunny hopping που μου θυμιζει τα νιατα μου (cs 1.3 και κατω)

Δημοσ.

Τα μονα φιλτρα που βαζω ειναι hardcore και region:europe 

Τα υπολοιπα τι τα θες?

Το νεοπας δεν πηγαινε για σενα ! :P 

Δημοσ.

Σε ξεφτιλισμένα cheat servers...

Κατά τα λοιπά, sniper, 12x scope, no scope flare...Nice...

Καλά περάσαμε και χτες.

Βέβαια, ας αξιωθεί η ΕΑ ή οποιοσδήποτε άλλος να κλείσει επιτέλους τα glitches στους χάρτες (πόσο δύσκολο μπορεί να είναι πια) και βλέπουμε κι εμείς τι άλλο μπορούμε να κάνουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζεις οτι αν βαζεις punkbuster δεν παιζεις σε cheat servers? Ωραιος με εκανες και γελασα ... :P

Εχει σίγουρα λιγότερους... γελαδερέ ξερόλα.

Δημοσ.

Αλλο λιγοτερους και αλλο αυτο που ειπες εσυ ...Σε πληροφορω κιολας οτι δεν ειναι καθολου λιγοι οι cheat servers με  pb-on .Μεγαλο  ρολο παιζει ο admin που ελεγχει τους cheaters με συγκεκριμενους τροπους .Τωρα αν εσυ θες να πιστευεις διαφορετικα προβλημα σου...

• Like 1
Δημοσ.

γεια σας. ειμαι κατοσταρης στο παιχνιδι αλλα σε κονσολα. τωρα το αγορασαμε πρημιουμ  και για υπολογιστη μιας και εφτιαξα νεο μηχανημα καθαρα για παιχνιδια. το προβλημα μου ομως ειναι οτι στο ονλαιν κολλαει πολυ. λαγγαρει απιστευτα και κολλαει. τα φιλτρα τα αφηνω προεπιλογη και δε πειραζω κατι.  τι πρπει να κανω για να κυλαει το παιχνιδι μια χαρα ον λαιν??? ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...