konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ελα ομως που μπηκα απο τον υπολογιστη της δουλειας στο origin εκανε και εκει το update κανονικα και εδω μου το κραταει μια χαρα ...Εκτος αν οση ωρα εκανα να παω σπιτι-δουλεια εφτιαξε ...Θα φαω τα μαλλια μου με την dice..
sotiris123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 μπα εμενα συνεχιζει να μη μ το κραταει... μαλλον δε αγαπαει τα πσ-ακια μας η εα..:'(
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Nαι και εδω στο σπιτι μου συνεχιζει και εμενα δεν το κραταει ...Αντε βγαλε συμπερασμα τωρα.Το εβγαλα το ξαναβαλα αλλα τιποτα .Ειμαι πολυ περιεργος ...
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Αυτό το Origin δεν θα ισιώσει ποτέ μου φαίνεται...
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εσενα στο κανει Νασο ? Mεχρι και password αλλαξα αλλα τιποτα ,τζιφος ...Εντωμεταξυ 1-2 φορες εχει κολλησει και δεν ανοιγει το origin,αρχισαμε τις ομορφιες παλι μου φαινεται .
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ένας φίλος μου είχε πρόβλημα όλο το απόγευμα και δεν μπορούσε καν να μπει, από εκεί το έμαθα. Εγώ μια φορά δοκίμασα μόνο και μπήκα (εννοείται μετά το update). Αν και στην αρχή είχε παγώσει για κανα λεπτό και έδειχνε άσπρη οθόνη. Επίσης δεν φαίνεται να θυμάται τα credentials, παρ' ότι ενεργοποίησα το remember me. Τώρα δοκίμασα πάλι, ανοίγοντας το με run as administrator. Αλλά τζίφος. Την πρώτη φορά μπήκε αλλά με έδειχνε εκτός σύνδεσης και τώρα απλώς έχει κολλήσει εδώ και κανα λεπτό. Φαντάζομαι θα πέφτουν τρελά μπινελίκια πάλι στα φόρουμ της ΕΑ... edit: ναι, το remember me δεν το θυμάται με τίποτα. Την τρίτη όμως φορά μπήκα με τα πολλά. Ουφ, κακώς ασχολούμαι.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εννοεις την τριτη μπηκες και με το remember me ή ξαναεγραψες κωδικο ?
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Με την τρίτη προσπάθεια κατάφερα να συνδεθώ, αλλά τον κωδικό δεν τον κρατάει με τίποτα!
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Eντωμεταξυ οκ εχει προβλημα το origin .Mπορεις να μου εξηγησεις γιατι απο του γραφειου το pc λειτουργει το remember me και απο εδω οχι ?
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Wtf δεν έχω ιδέα, καλό κι αυτό! Εγώ νόμιζα όλοι είχαν πρόβλημα με το remember me. Είπαμε όμως, με το φρικαλέο Origin τίποτα δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση, τα πάντα είναι πιθανά... Ειδικά κάθε φορά που κάνουν update, όπου παραδοσιακά πιο πολλά χαλάνε παρά φτιάχνουν.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ρωτησα τωρα κατι παιδια ξενους στον server που επαιζα οι 4 ειπαν εχουν το ιδιο προβλημα και ενας ειπε οχι .
nzeppos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αυτό το Origin ακόμα τα ίδια. Δεν θυμάται τα στοιχεία σύνδεσης που να χτυπιέσαι κάτω σα χταπόδι.
gozzar07 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μαλλον το έχει κάνει έτσι η ΕΑ για να μην ξεχνάμε κωδικούς. Άλλο να τους βάζεις κάθε μέρα, άλλο μια στους 4-5 μήνες.
sotiris123 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 αμα πατησεις να παιξεις απο το battlelog συνδεετε χωρις να σου ζητησει κωδικο...
SOADNICK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ανοίγετε origin, πηγαίνετε εξαργύρωση κωδικού, και βάζετε : BF3E3 Με ευχαριστείτε με όποιο τρόπο θέλετε. Ισχύει μέχρι 18/6. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα