Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα ομως που μπηκα απο τον υπολογιστη της δουλειας στο origin εκανε και εκει το update κανονικα και εδω μου το κραταει μια χαρα ...Εκτος αν οση ωρα εκανα να παω σπιτι-δουλεια εφτιαξε ...Θα φαω τα μαλλια μου με την dice.. :cry:

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι και εδω στο σπιτι μου συνεχιζει και εμενα δεν το κραταει ...Αντε βγαλε συμπερασμα τωρα.Το εβγαλα το ξαναβαλα αλλα τιποτα .Ειμαι πολυ περιεργος ...

Δημοσ.

Εσενα στο κανει Νασο ?

Mεχρι και password αλλαξα αλλα τιποτα ,τζιφος ...Εντωμεταξυ 1-2 φορες εχει κολλησει και δεν ανοιγει το origin,αρχισαμε τις ομορφιες παλι μου φαινεται .

Δημοσ.

Ένας φίλος μου είχε πρόβλημα όλο το απόγευμα και δεν μπορούσε καν να μπει, από εκεί το έμαθα. Εγώ μια φορά δοκίμασα μόνο και μπήκα (εννοείται μετά το update). Αν και στην αρχή είχε παγώσει για κανα λεπτό και έδειχνε άσπρη οθόνη. Επίσης δεν φαίνεται να θυμάται τα credentials, παρ' ότι ενεργοποίησα το remember me.

Τώρα δοκίμασα πάλι, ανοίγοντας το με run as administrator. Αλλά τζίφος. Την πρώτη φορά μπήκε αλλά με έδειχνε εκτός σύνδεσης και τώρα απλώς έχει κολλήσει εδώ και κανα λεπτό.

Φαντάζομαι θα πέφτουν τρελά μπινελίκια πάλι στα φόρουμ της ΕΑ...

edit: ναι, το remember me δεν το θυμάται με τίποτα. Την τρίτη όμως φορά μπήκα με τα πολλά. Ουφ, κακώς ασχολούμαι.

Δημοσ.

Με την τρίτη προσπάθεια κατάφερα να συνδεθώ, αλλά τον κωδικό δεν τον κρατάει με τίποτα!

Δημοσ.

Wtf δεν έχω ιδέα, καλό κι αυτό! :fear:  Εγώ νόμιζα όλοι είχαν πρόβλημα με το remember me. Είπαμε όμως, με το φρικαλέο Origin τίποτα δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση, τα πάντα είναι πιθανά... Ειδικά κάθε φορά που κάνουν update, όπου παραδοσιακά πιο πολλά χαλάνε παρά φτιάχνουν.

Δημοσ.

Αυτό το Origin ακόμα τα ίδια. Δεν θυμάται τα στοιχεία σύνδεσης που να χτυπιέσαι κάτω σα χταπόδι.

Δημοσ.

Μαλλον το έχει κάνει έτσι η ΕΑ για να μην ξεχνάμε κωδικούς. Άλλο να τους βάζεις κάθε μέρα, άλλο μια στους 4-5 μήνες.

Δημοσ.

Ανοίγετε origin, πηγαίνετε εξαργύρωση κωδικού, και βάζετε :    BF3E3

Με ευχαριστείτε με όποιο τρόπο θέλετε. :D Ισχύει μέχρι 18/6.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...