Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρε μπας και φταίνε τα σαπιομοντεμ που δίνουν οι providers ;

σε τρια ατομα??? 2 χαλκιδα και ενας λαρισα... 1 φορτθνετ ,ενας οτε και ενας χολ,???? τοσο γκαντεμηδες??? παντως οταν γινοτανε αυτο εβλεπα και στο φορουμ της εα οτι πολοι ειχαν το προβλημα... πλεον δεν το εχουμε.. πινγκ και εγω απο τοτε που την εκανε fastpath μ εχει βελτιωθει παρα πολυ....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίζει να είναι κάτι με τους drivers της κάρτας, είναι άλλωστε παλιό παιχνίδι το BF2.

Μα μονο με το σχετικο παιχνιδι εχω προβλημα , αλλα με το λαπτοπ του αδερφου μου που ειναι καινουργιο παιζει μια χαρα .

Δημοσ.

επειδη ελειπα μια βδομαδα και δεν ελεπα τι γινετε.. εχει καποιο προβλημα το βαττλε? εκτως του οτι εχω χασει τα μισα favorites servers κανω αναζητηση και βρισκω ελαχιστα σε σχεση με παλια...

Δημοσ.

επειδη θελω να κανω φορματ υπαρχει καποιος τροπος να παρω τα αρχεια του παιχνιδιου και να τα κανω ινσταλλ μετα το φορματ? γιατι να ξανακατεβασω ολο το παιχνιδι και τα expansion θελω κανα 5ωρο...

Δημοσ.

επειδη θελω να κανω φορματ υπαρχει καποιος τροπος να παρω τα αρχεια του παιχνιδιου και να τα κανω ινσταλλ μετα το φορματ? γιατι να ξανακατεβασω ολο το παιχνιδι και τα expansion θελω κανα 5ωρο...

αποθήκευσε αυτο C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3

Δημοσ.

Εχει στο origin 26 δολάρια το Premium

Πάω να το αγοράσω και στο τελικό στάδιο μου το βγάζει 44€ !!!

Γιατι επειδή είμαι απο την πιο πλούσια χώρα του κόσμου ?

44€ δεν δίνω ο κόσμος να σαπίσει !

Δημοσ.

Μπερδεύεις το battlefield με άλλους τίτλους, εχτές έπαιζα vietnam από το bad company.

Πριν λίγο καιρό είχα παίξει bad company, πριν κανά 2μηνο battlefield 2 και πάει λέγοντας.

Το καλό της σειράς των battlefield είναι αυτό, όταν βγαίνει νέος τίτλος δεν σβήνει από τον χάρτη τους προηγούμενος.

Οπότε είναι λίγο άκυρη η απάντηση σου.

Δημοσ.

Κάτσε για να καταλάβω, μου φαίνεται ότι αυτό είναι το premium edition δηλαδή θα ξεκινήσω με νέο προφίλ. Τα λέω σωστά ή λέω βλακείες?

Δημοσ.

Δεν ξεκινας με κανενα νεο profile αν το εγκαταστησεις στο origin account που εχεις τωρα .Απλα εσυ απο οτι καταλαβα θες μονο το premium .Aν παρεις το απο πανω αγοραζεις ξανα επι της ουσιας το bf3 core συν τα expansions ...

Δημοσ.

H επιλογη remember me στο origin λειτουργει σε εσας? Εμενα επαψε να λειτουργει μετα το χθεσινο update και καθομαι και γραφω account και password καθε φορα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...