konstantinos77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ναι βρε συ, αλλά είναι και πόσων χρονών το Bad Company 2... oh wait, BF3. (και σε κάτι χρόνια για το BF4 θα λέμε τα ίδια; ) Ναι και επειδη ειναι τοσο καιρο τι θες να πεις ? Για το bf4 θα λες, αν οχι ακριβως τα ιδια ,στο περιπου τα ιδια...Μην σου πω και χειροτερα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Τα ίδια ακριβώς θέματα θα έχει το BF4, μόνο που θα έχει καλύτερα γραφικά
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ναι και επειδη ειναι τοσο καιρο τι θες να πεις ? Μάλλον δεν έπιασες το αστείο μου.
sotiris123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 οπως και εχει χιλιοειπωθει και στο φορουμ του βαττλελογκ( και ο καθενας προτεινει τη δικια του λυση) και εγω χθες ειχα προβλημα με το να μου λεει "you were disconnected from ea" απλα σε μενα με ενα ρεσταρτ εφτιαξε.... τωρα τι παιζει με αυτο ενας θεος ξερει....
sotiris123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 εχει αρχισει να γινεται εκνευριστικο αυτο με το disconnect... παιζεις και ξαφνικα σε πεταει... ελεος....
RPDrummer Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Εγώ εδώ και μια βδομάδα συνδέομαι σε σέρβερ και μόλις είναι έτοιμο να παίξει σταμάταει γράφοντας το κλασικό something went wrong κλπ.. Έχω απενεργοποιήσει το UnP και συνεχίζει να το κάνει. Περιμένω 4ος στη σειρά να παίξω και μόλις είναι έτοιμο μπαααααπ μου πετάει το μήνυμα και τρελαίνομαι!
sotiris123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 παιζουμε τριαδα και μεσα σε 2 ωρες (2 μιση παιχνιδια μετρο 1400 tickets) μας πεταξε και τους τρεις απο μια φορα.... ελεος δλδ...
RPDrummer Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μπορεί κανείς να πιλοτάρει για να με βοηθήσει να ξεκλειδώσω το TV missile;
konstantinos77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Ρε παιδια εσας που σας πεταει Ελλαδα μενετε ? Εμενα ισα ισα και αυτο το You were disconnected from EA Online (1)επαψε να μου το κανει απο προχθες ...
sotiris123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 ελλαδαρα μονο εννοειτε... και σε εμας εδω και τρεις μερες εχει στρωσει μπαινουμε και παιζουμε κανονικα..... μαλλον ειχε δυσκοιλια το βαττλελογκ(κλασικα).. παντως πολοι στο φορουμ γραφανε οτι ειχαν το προβλημα...
qsis Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 ο οροκουσακι δε νομιζω να εγκρινει τετοια πραγματα 6
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 ελλαδαρα μονο εννοειτε... και σε εμας εδω και τρεις μερες εχει στρωσει μπαινουμε και παιζουμε κανονικα..... μαλλον ειχε δυσκοιλια το βαττλελογκ(κλασικα).. παντως πολοι στο φορουμ γραφανε οτι ειχαν το προβλημα... βρε μπας και φταίνε τα σαπιομοντεμ που δίνουν οι providers ;
konstantinos77 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Εγω παντως τον τελευταιο μηνα τα καλυτερα pings που ειχα ποτε μου ...48αρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα