Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι βρε συ, αλλά είναι και πόσων χρονών το Bad Company 2... oh wait, BF3. ;)

(και σε κάτι χρόνια για το BF4 θα λέμε τα ίδια; :P )

Ναι και επειδη ειναι τοσο καιρο τι θες να πεις ?

Για το bf4 θα λες, αν οχι ακριβως τα ιδια ,στο περιπου τα ιδια...Μην σου πω και χειροτερα... ;)

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οπως και εχει χιλιοειπωθει και στο φορουμ του βαττλελογκ( και ο καθενας προτεινει τη δικια του λυση) και εγω χθες ειχα προβλημα με το να μου λεει "you were disconnected from ea" απλα σε μενα με ενα ρεσταρτ εφτιαξε.... τωρα τι παιζει με αυτο ενας θεος ξερει....

Δημοσ.

Εγώ εδώ και μια βδομάδα συνδέομαι σε σέρβερ και μόλις είναι έτοιμο να παίξει σταμάταει γράφοντας το κλασικό something went wrong κλπ.. Έχω απενεργοποιήσει το UnP και συνεχίζει να το κάνει. Περιμένω 4ος στη σειρά να παίξω και μόλις είναι έτοιμο  μπαααααπ μου πετάει το μήνυμα και τρελαίνομαι!

Δημοσ.

παιζουμε τριαδα και μεσα σε 2 ωρες (2 μιση παιχνιδια μετρο 1400 tickets) μας πεταξε και τους τρεις απο μια φορα.... ελεος δλδ...

Δημοσ.

ελλαδαρα μονο εννοειτε...:P και σε εμας εδω και τρεις μερες εχει στρωσει μπαινουμε και παιζουμε κανονικα..... μαλλον ειχε δυσκοιλια το βαττλελογκ(κλασικα).. παντως πολοι στο φορουμ γραφανε οτι ειχαν το προβλημα...

Δημοσ.

ελλαδαρα μονο εννοειτε... :P και σε εμας εδω και τρεις μερες εχει στρωσει μπαινουμε και παιζουμε κανονικα..... μαλλον ειχε δυσκοιλια το βαττλελογκ(κλασικα).. παντως πολοι στο φορουμ γραφανε οτι ειχαν το προβλημα...

βρε μπας και φταίνε τα σαπιομοντεμ που δίνουν οι providers ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...