panos0100 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MMAKpGQa6KM ωραια κι αυτο τι ειναι με το ροζ οπλο; drivers εχω τους τελευταιους nvidia gtx550 Aυτο ειναι γενικο προβλημα αλλα με την δευτερη μπαινεις σε server .Punkbuster εχεις κανει update ?
Πέτρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Λοιπόν, η 550 σου όχι σε ultra, ούτε σε High average δεν αντέχει (ειδικά αν έχεις πετάξει και φίλτρα απάνω), ενώ και το υπόλοιπο μηχάνημά σου σίγουρα ζορίζεται (η cpu δλδ). Από εκεί και πέρα, ποιούς οδηγούς έχεις κα κυρίως, πώς τους πέρασες, με "καθαρή" εγκατάσταση ή απάνω από προηγούμενους? Δοκίμασες απεγκατάσταση-(καθαρισμό)-επανεκκίνηση-εγκατάσταση?
panos0100 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 εχω καθαρη εγκατασταση τους καινουριους οδηγους 314.22 τους παλιους τους διεγραψα με driver sweaper τωρα το παιζω σε high βλεπω οτι παει αρκετα καλα μπωρεις να το παιξεις ανετα δεν εχει κολημματα και τετοια, ποιος ο λογος να το κατεβασω; οσο αφορα για το οπλο που ειναι ροζ βλεπω οτι κι αλλοι εχουνε προβλημματα και λεω μηπως εχει βγει κανενα patch επισης να πω οτι και πιο παλια εβλεπα πιχελ στους τοιχους αλλα μολις αναβαθμισα τους οδηγους της καρτα μου εξαφανιστηκαν αλλα οσο αφορα το οπλο γιατι βγαινει με ροζ αποχρωση; Λοιπόν, η 550 σου όχι σε ultra, ούτε σε High average δεν αντέχει (ειδικά αν έχεις πετάξει και φίλτρα απάνω), ενώ και το υπόλοιπο μηχάνημά σου σίγουρα ζορίζεται (η cpu δλδ). Από εκεί και πέρα, ποιούς οδηγούς έχεις κα κυρίως, πώς τους πέρασες, με "καθαρή" εγκατάσταση ή απάνω από προηγούμενους? Δοκίμασες απεγκατάσταση-(καθαρισμό)-επανεκκίνηση-εγκατάσταση?
DJ_Duker Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 ρε παιδια εχω θεμα με τη συνδεση στο multi η κανει 10 μερες ψαχνοντας Match η με πεταει εξω απο τον σερβερ μολις τον βρει....εχω punkbuster κ ειναι ενημερωμενο τι σκατα συμβαινει θα παιξω ποτε? αν καποιος εχει καποια ιδεα Plz help Δες μέσα στο router σου στις ρυθμίσεις αν έχεις ενεργοποιημένο το UPnP. Φίλοι μου έπρεπε να το απενεργοποιήσουν για να παίξουν, εμένα παίζει κανονικά και με αυτό.
Πέτρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Τί να σου πω... Δοκίμασε με παλαιότερους οδηγούς, 2-3 μήνες πίσω να δεις μήπως λύνεται το θέμα σου. Όσο για τις ρυθμίσεις, αν εσένα σε ικανοποιεί (σε τι fps είσαι?) σε κάθε άλλον περισσεύει προφανώς.
panos0100 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 τα fps ειναι γυρω στα 30 αλλα ανεβοκατεβαινει ειναι λιγο σπασιμο αλλα ενταξει, οσο για την καρτα γραφικων που λες, ξερεις κατι το πιστευω οτι ειναι αχρηστη, πραγματικα το μετανιωσα που την πηρα 150Ε κανενα παιχνιδι δεν επεξε high (crysis 3 far cry 3 tomb raider gta iv, flight simulator) εκτος και αν υπαρχει καποιο θεμμα στην καρτα μου, γιατι ακουγεται και ενας ηχος (το λεγομενο coil whine) και υπολειτουργει οσο αφορα το battlefied τις ρυθμισεις αυτες για ultra τις ειχε μεσα στο σαιτ ακριβως γι αυτη την καρτα, ενταξει οχι ολα ultra μερικα και τα υπολοιπα στο high
Πέτρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ξεφεύγουμε λίγο, αλλά ούτε για αστείο δεν σηκώνει η κάρτα κανένα από τα παιγνίδια που αναφέρεις σε high/ultra με αξιοπρεπή fps (>45). Τώρα για το πηνίο, δν ξέρω αν προβλέπεται αντικατάσταση της κάρτας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Nαι το επιβεβαιωνω και εγω αυτο ,φαινεται στις οριζοντιες ακμες των κτιριων αλλου πιο εντονα αλλου λιγοτερο... Ειναι που καθαριζεις την registry καλα φιφι για τους drivers,ευτυχως πιανει τοπο..χαχαχαχα Yποψη ειναι και AMD θεμα αυτο ,τουλαχιστον παλιοτερα .Ισως διορθωθηκε με latest drivers .Παντως πολλοι το βλεπουν λιγοι το καταλαβαινουν ειναι η αληθεια. Με τους τελευταίους οδηγούς είναι το θέμα, για την ακρίβεια άτομα που ασχολούνται λένε ότι η NV το έχει μαμήσει το ΑΑ γενικότερα από τους ForceWare 275.xx και μετά. Η AMD δεν έχει τέτοιο θέμα.
panos0100 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 οκ ευχαριστω φιλε, θα βαλω πιο παλιους οδηγους, οσο για την καρτα αμα ξαναβαλω nvidia τσαμπα πεταμενα λεφτα Ξεφεύγουμε λίγο, αλλά ούτε για αστείο δεν σηκώνει η κάρτα κανένα από τα παιγνίδια που αναφέρεις σε high/ultra με αξιοπρεπή fps (>45). Τώρα για το πηνίο, δν ξέρω αν προβλέπεται αντικατάσταση της κάρτας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δεν φταίνει οι οδηγοί για τα ''ροζ'' όπλα, εγώ για παράδειγμα δεν έχω ροζ όπλα. Άμα βάζετε ότι Χαζο-Update βγάζει η Microsoft για τα Windows, λογικό να έχετε προβλήματα, στα GeForce Forums πέφτει κράξιμο γιατί εξαιτίας κάποιου συγκεκριμένου Windows Update βλέπουν πράσινους δρόμους στο BF3.
panos0100 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 δεν εχω κανει ουτε ενα update των windows 7 τιποτα εχω και κλειστες τις ενημερωσεις ουτε καν service pack δεν εβαλα Δεν φταίνει οι οδηγοί για τα ''ροζ'' όπλα, εγώ για παράδειγμα δεν έχω ροζ όπλα. Άμα βάζετε ότι Χαζο-Update βγάζει η Microsoft για τα Windows, λογικό να έχετε προβλήματα, στα GeForce Forums πέφτει κράξιμο γιατί εξαιτίας κάποιου συγκεκριμένου Windows Update βλέπουν πράσινους δρόμους στο BF3.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Περιμένεις χωρίς το Service Pack να δουλέψουν σωστά τα τελευταία παιχνίδια ; Τα Service Pack τα βάζουμε ΠΑΝΤΑ. 1
konstantinos77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δεν φταίνει οι οδηγοί για τα ''ροζ'' όπλα, εγώ για παράδειγμα δεν έχω ροζ όπλα. Άμα βάζετε ότι Χαζο-Update βγάζει η Microsoft για τα Windows, λογικό να έχετε προβλήματα, στα GeForce Forums πέφτει κράξιμο γιατί εξαιτίας κάποιου συγκεκριμένου Windows Update βλέπουν πράσινους δρόμους στο BF3. Γενικευσεις ειναι αυτα ...Το αν ενα update των windows επηρεαζει το bf3 δεν φταιει η microsoft αλλα οι παπαρες της dice και τελος παντων να κοιτανε να τα φτιαχνουνε καποια θεματα γρηγορα γιατι στην τελικη στο συγκεκριμενο παιχνιδι εχουν κανει ουκ ολιγες μαλακιες .Επισης αν καποιος καταλαβει οτι φταιει καποιο συγκεκριμενο update των windows τοτε να κανει restore ,για αυτο υπαρχει οχι για διακοσμηση . Παντως εγω στο bf3 τοσο με στα win7 οσο και στα win8 με ολα τα updates που βαζω ποτε δεν ειχα προβλημα μεχρι στιγμης .Αν τυχει παντως θα το πω εδω...Απλα δεν μου αρεσουν οι αοριστιες που γραφονται πολλες φορες στα forums του bf3 ,αν και το συγκεκριμενο μπορει να υφιστανται δεν αντιλεγω .Οπως εσυ πχ βλεπεις οτι δεν εχεις προβλημα που δεν βαζεις κανενα update ετσι και εγω θα πω που βαζω ολα τα updates οτι παλι δεν εχω κανενα προβλημα που εχω παιξει και το bf3 400 ωρες και σε καμια περιπτωση δεν θα υποστηριξω το παιχνιδι περισσοτερο απο το λειτουργικο .Το λεω δηλαδη για να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Γενικευσεις ειναι αυτα ...Το αν ενα update των windows επηρεαζει το bf3 δεν φταιει η microsoft αλλα οι παπαρες της dice και τελος παντων να κοιτανε να τα φτιαχνουνε καποια θεματα γρηγορα γιατι στην τελικη στο συγκεκριμενο παιχνιδι εχουν κανει ουκ ολιγες μαλακιες Ναι βρε συ, αλλά είναι και πόσων χρονών το Bad Company 2... oh wait, BF3. (και σε κάτι χρόνια για το BF4 θα λέμε τα ίδια; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα