konstantinos77 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Oχι δεν θα κερδισεις τιποτα Σωτηρη ,αραξε προς το παρον ...Το bf4 το βλεπω λιγο πιο βαρυ εγω απο το bf3 στα ultra του .Aν παντως περιμενεις για gpu μεχρι το bf4 τοτε μπορεις να πας και στις 8xxx που ισως εχουν βγει μεχρι τοτε.
Millennium Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Oχι δεν θα κερδισεις τιποτα Σωτηρη ,αραξε προς το παρον ...Το bf4 το βλεπω λιγο πιο βαρυ εγω απο το bf3 στα ultra του .Aν παντως περιμενεις για gpu μεχρι το bf4 τοτε μπορεις να πας και στις 8xxx που ισως εχουν βγει μεχρι τοτε. Θα χουν βγει λογικά αφού μίλησαν για bundle bf4 με "next-generation graphics cards". 1
x4lifefortech Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Καλησπέρα. Πρόσφατα στα γενεθλιά μου ένας φίλος μου αγόρασε το Battlefield 3 PREMIUM και το origin λέει ότι είναι LIMITED EDITION .Τι να κάνω ;
Dangor Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 εχει και αλλο κωδικο για το premium αμα ψαξεις καλυτερα
x4lifefortech Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Site: http://imageshack.us/f/255/inso.jpg/">Με το πρωτο κοδικό έκανα activate.
sotiris123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 ο πρωτοος ειναι για το βαττλε 3 και ο δευτερος για ολα τα expansion που εχουν βγει.... αυτο σημαινει πρεμιουμ οτι περιλαμβανει ολα τα expansion
panos0100 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 παιδια ξανα προβλημμα με το bf εχω μου βγαζει ενα μυνημα σε διαφορους servers you are disconected from ea online (1) και δευτερον τα οπλα μου γινονται ροζ γιατι γινεται αυτο; drivers εχω βαλει τους καινουριους απο nvidia και η καρτα μου ειναι η 550ΤΙ μηπως δεν το σηκωνει στα ultra γραφικα;
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μάλιστα.. ''Broken'' MSAA η NV στο BF3 Αριστέρα είναι με MSAA και δεξιά χωρίς.
konstantinos77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Nαι το επιβεβαιωνω και εγω αυτο ,φαινεται στις οριζοντιες ακμες των κτιριων αλλου πιο εντονα αλλου λιγοτερο... Ειναι που καθαριζεις την registry καλα φιφι για τους drivers,ευτυχως πιανει τοπο..χαχαχαχα Yποψη ειναι και AMD θεμα αυτο ,τουλαχιστον παλιοτερα .Ισως διορθωθηκε με latest drivers .Παντως πολλοι το βλεπουν λιγοι το καταλαβαινουν ειναι η αληθεια.
gildo Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 πατα δεξι κλικ στο εικονιδιο του origin και επελεξε εξαργυρωση κωδικου προιοντος εκει βαζεις τον κωδικο για το premium
panos0100 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 παιδια καποιος για το θεμμα μου, δεν ξερει να μου πει και εμενα;
konstantinos77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Aυτο ειναι γενικο προβλημα αλλα με την δευτερη μπαινεις σε server .Punkbuster εχεις κανει update ?
vampirion Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 ρε παιδια εχω θεμα με τη συνδεση στο multi η κανει 10 μερες ψαχνοντας Match η με πεταει εξω απο τον σερβερ μολις τον βρει....εχω punkbuster κ ειναι ενημερωμενο τι σκατα συμβαινει θα παιξω ποτε? αν καποιος εχει καποια ιδεα Plz help
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα