Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα παντως εκανα το πρωτο μου capture .Αρπαξα την σημαια ειχα παρκαρει την μηχανη λιγο πιο εξω την καβαλησα και μετα αντε πιαστε με ...

Το προβλημα με το ctf ειναι οτι πολλοι καθονται και καμπεριαζουν περιμενοντας τον αντιπαλο να ερθει .Επισης νομιζω οτι το javelin να κλειδωνει πανω στην μηχανη ειναι λιγο overkill ,οπως overkill ειναι και το havoc γιατι τουλαχιστον στην riverside και στην pipeline δεν ειναι μεγαλες οι αποστασεις .Ειδικα στην riverside δεν εχει να κρυφτεις κιολας ιδιαιτερα...

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν υπάρχουν servers που βάζουν παραπάνω άτομα τόσο σε ctf όσο και στο air superiority.

Και τα δύο παίζονται καλά μέχρι 24 άτομα, πιο πάνω γίνεται χαμός.

Δημοσ.

Απιστευτο παιχνιδι εκανα το πρωι πηρα την πρωτη σημαια για την ομαδα μου και την τελευταια (τριτη) στην pipeline.Mαλιστα την τελευταια αφου καθαρισα 2 την εφερα με τα ποδια ολη την διαδρομη απο το deployment του αντιπαλου !!Το ωραιο ειναι οτι οσο πλησιαζα στην βαση μου επαιζε και η μουσικη που υποτιθεται τελειωνει το παιχνιδι οταν την γυρισεις χαχαχα...Αλλα κολπα το end game.

Δημοσ.

Τα τελευταία 10 μέτρα τα έκανες σε αργή κίνηση?? Όντως το CTF είναι άλλη φάση!

Xαχαχαχα με μουσικη Βαγγελη Παπαθανασιου...Η πλακα ειναι προσεξε,ειχα την σημαια και φοβομουν οταν βγηκα στον ανοιχτο χωρο μονος μου χωρις καλυψη σαν την μυγα μεσα στο γαλα .Μετα περασα απο τα κτιρια και στο δικο μας deployment γινονταν ο χαμος και ξαφνικα μεσα απο καπνους και εκρηξεις  βλεπουν εναν να ερχεται με την σημαια τρεχοντας με τα ποδια και με κοιταζαν περιεργα χαχαχαχα .Σου λεω ηταν απιστευτο σκηνικο ....

Δημοσ.

χαχαχαχα... εσυ και ο chuck norris στο expendables 2... δυστηχως εχω παιξει μονο μια ωρα μιας και εφυγα για τριημερο... απο δευτερα εχει λιγο καψιμο.. οι πρωτες εντυπωσεις παντως ειναι οι καλητερες...

Δημοσ.

1) Πείραξαν την αντανάκλαση στις διόπτρες συνειδητά ή έκαναν μλκία? Το πήραν χαμπάρι όχι μόνο τα ερπετά (aka snipers) αλλά και όλες οι κλάσεις, βάζουν x6-x8 απάνω σε ντουφέκια/βαλιστρίδες/καταπέλτες και κάνουν όργια :angry:

2) Παίζει κάτι με τον ήχο? Συγκεκριμένα, μέσα σε όχημα, ώρες ώρες χάνονται κάποια εφέ (συναγερμοί, χτυπήματα κλπ) αλλά όχι ο ήχος γενικά. Κρατά κάποια δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με τον ήχο μου το έχει κάνει 2-3 φορές και εμένα. Όπως λες επανήλθε μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Όσο για την αντανάκλαση τι εννοείς; με 8άρα διόπτρα δεν κάνει;

Δημοσ.

Κάνει κάτι ελάχιστο, το οποίο παρατηρείται σε απόσταση 5-6 μέτρα το πολύ. Από μακρυά, σχεδόν τπτ.

Νόμιζα πως είχα "σκουριάσει" επειδή είχα κάπου 15 ημέρες να παίξω και δεν ήξερα τις πίστες, αλλά παραέγινε το κακό να μη ξέρω από που μου έρχονται με τέτοια ακρίβεια.

Είναι και τίγκα στη βλάστηση και δε βλέπεις τπτ ώρες ώρες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαβάζω για ''κίτρινους'' και ''πράσινους'' δρόμους στο BF3 στα GeForce Forums εξαιτίας κάποιου συγκεκριμένου Update της M$

Γι' αυτό δεν βάζουμε ποτέ τις ενημερώσεις του Windows Update και πάντα περιμένουμε Service Pack.

• Like 1
Δημοσ.

Ειπα να θυμηθώ λίγο το χαζο-παίχνιδο και μου έσπασε τα νευρα.

Κάθε φορά που ρίχνω σε εχθρό, και ΜΟΝΟ σε εχθρο σταματάει να ρίχνει το όπλο !!!

Γκουκλάροντας βρήκα και άλλους με το ιδιο πρόβλημα αλλά λύση καμία !

Εχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ?

Το εχει πάθει κανένας απο εδω μέσα?

Έλεος δλδ !

Δημοσ.

εχω μια απορια μιας και δε ξερω και πααααρα πολα απο πσ... εχω τον επεξεργαστη μου σε στοκ (και δε πολυσκεφτομαι να κανω οβερκλοκ γιατι ψιλοβρμ σε αυτη τη φαση τη βαβουρα που χρειαζεται)... εχω διαβασει οτι το βαττλε δεν στηριζεται μονο σε καρτα γραφικων αλλα και σε επεξεργαστη... αν αλλαξω τον 960τ με ενα ποιο νεας γενιας αμδ(μιας και η μητρικη μου παιρνει και νεας γενιας) θα δω καμια διαφορα? δε λεω απο εκει που παιζω σε High να βαζω ultra... απλα να παρει καποιον αερα... επισης εχω σκοπο να αλλαξω και καρτα γραφικων αλλα αυτο θα γινει οταν με το καλο γινει η ανακοινωση του τι χρειαζεται το βαττλε 4...

Δημοσ.

1920x1080.... αρα δεν αξιζει να τον αλλαξω? καρτα γραφικων θα την αλλαξω... απλα περιμενω λιγο να δω μπας και βγει τι θα χρειαζετε το 4....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...