Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αξιζει (αν και με το απλο μονο, αντε και το back to karkand παλι εχεις πολυ κοσμο).

Και αξιζει να το παρεις απο δω http://www.code4game.com/battlefield-3-premium-edition-pc-cd-key.html γιατι ειναι πολυ καλη τιμη που εχει και αξιοπιστο (εχω αγορασει 3 φορες) και δεχεται paysafe στην περιπτωση που δεν εχεις χρεωστικη, πιστωτικη, paypal κλπ. (κανεις account στο site, πληρωνεις και σου στελνουν το cd key στο email σου, φτιαχνεις ενα origin αν δεν εχεις και ενεργοποιεις το κλειδι του παιχνιδιου και αμεσως ξεκιναει και κατεβαινει).

Εδω το εχουν και αλλα μαγαζια αμα θες:

http://www.code4game.com/battlefield-3-premium-edition-pc-cd-key.html

Αλλιως: http://www.skroutz.gr/s/2012263/Battlefield-3-Premium-Edition.html?keyphrase=battlefield+3+premium+edition

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update ή Expansions εννοείς; Γενικότερα τα 2 τελευταία expansions είναι πιο βαριά από τις προηγούμενες πίστες.

Επεξ/σία από DJ_Duker
Δημοσ.

Με τα τελευταια update το παιχνιδη μηπως ζωριζει πλεον πιο πολυ τις καρτες μας η κανω λαθος;

Δεν ξερω αν τις ζοριζει θα σου πω ομως κατι που μου συνεβη προχθες .Εγω παιζω συνηθως στα 75 fps avg.Mπαινω προχθες να παιξω aftermath και παρατηρουσα κατι 40αρια 45 αρια με 99% usage .Bγαινω ,μπαινω σε αλλο server τα ιδια λεω δεν μπορει κατι δεν παει καλα .Εκανα restart ,νομιζω εκανα και ενα clean install τους drivers χωρις να ειμαι σιγουρος και τελος παντων επανηλθα στα κανονικα .Περιεργο ομως ...Συνηθως οταν αποσταθεροποιουνται οι drivers βλεπεις μειωση στο usage ,αν και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει αυτο αφου ακριβως μετα το update επαιζα μια χαρα .

Δημοσ.

Και εγω παρατηρουσα τα fps δεν ηταν σταθερα και ανεβοκατεβεναν πολυ και με αποτελεσμα να μου τα ριχνει κατω απο 30 με καποια μικρα σπασιματα.Ενταξει θελω και αλλαγη καρτας γραφικων γιατι η 5850 παλιωσε λιγο αλλα επεζα αξιοπρεπεστατα με high settings πανω 40-60 fps.Θα δοκιμασω να αλλαξω και τους drivers και ελπιζω να μην ειναι θεμα με των win8 που τα εβαλα προσφατα...Ειχα αγορασει τη limited edition του παιχνιδιου για αγορα των υπολοιπων expasions που εχουν βγει μου ζηταει 39δολαρια ειναι τοσα;η εχει πουθενα αλου πιο φθηνα;

Δημοσ.

Ρε παιδια σε καθε expansion μια εβδομαδα πριν κατεβαζουμε ενα update της πλατφορμας και μετα το expansion 1 μερα πριν .Σε ολα ετσι εχει γινει ..

ναι δεν βρήκα κάπου τα patch notes..Έχασα την μπάλα

Δημοσ.

Eγω χθες ειχα βγει κα ξεχασα να αφησω ανοιχτο το Pc να κατεβαζει το end game και σημερα θα παιξω με τα @@ μου .Ασε που αν το αφησω να κατεβαζει δεν θα μπορω να παιξω tomb ...Aρα παω για αυριο .

Δημοσ.

σμρ το πρωι βγηκε.. χθες το βραδυ που δοκιμασα δε μπορουσες να το κατεβασεις... αρα μη στεναχωριεσε δε ξεχασες τπτ...:P παντως παρολο τα αρνητικα τοθ Origin kai battlelog τετοιες ταχυτητες σε download  δε της πιανω ΠΟΥΘΕΝΑ

Δημοσ.

Eγω χθες ειχα βγει κα ξεχασα να αφησω ανοιχτο το Pc να κατεβαζει το end game και σημερα θα παιξω με τα @@ μου .Ασε που αν το αφησω να κατεβαζει δεν θα μπορω να παιξω tomb ...Aρα παω για αυριο .

εε με το origin το έχεις το TR ;Και μένα 4 λεπτά θέλει ακόμα,να μπω να το δω.

(πάντως το πρόλαβα πριν μπω φαντάρος :D )

Δημοσ.

Το δοκίμασε κανείς σας ρε παιδιά;! Ή παίζετε συνέχεια και δεν γράψατε τίποτα; :P

Ωραίες φάνηκαν οι νέες πίστες σε όλα τα βασικά για μένα modes (conquest, capture the flag, air superiority). 

Η μόνη βλακεία έγινε όταν στο air superiority έβαλαν 32 άτομα και δεν είχες καν αεροπλάνα να βγεις. Μέχρι 24 είναι ωραίο mode.

Δημοσ.

Το capture the flag επαιξα και μπορω να πω εχει πλακα...Μεχρι να συνηθισεις ομως το gameplay του και τον ρυθμο του θα παρει λιγο χρονο γιατι ειναι καπως διαφοτερικο απο τα αλλα .Επισης επαιξα το map railroad και μπορω να πω ηταν πολυ καλο ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...