Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι και αν πολλοί από την αρχή το κράζουν γιατί δεν είναι όπως τα παλαιότερα που αγάπησαν για μένα η αλήθεια κρύβεται πίσω από την φράση του review:

It's still the best FPS game for generating those unique, "Holy s***, did you see that?" moments that catch you by surprise.
  • Like 3
Δημοσ.

βγηκε στα στοιχεια του παιχνιδιου αλλα δε σε αφηνει να το κατεβασεις...:@ ελεος... να το εχουμε ετοιμο υελουμα απλα....

Δημοσ.

Κατι ασχετο. Εχεις κανεις crossfire της σειρας 7900 της,που να ειχε αντιμετοπισει προβλημα με τα fps?? Γιατι εχω κατσει ολο το απογευμα για να βρω γιατι βγαζω με 2x7950 35-40fps και οι καρτες να λειτουργουν στο 35-40%,και δεν μπορω να βρω τι φταιει.. Παιζω σε 1080p,3570K 4.8Ghz  και αμα αλλαξω αναλυση πχ 1280x1024 θα εχω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια fps :/ Εχει να προτεινει καποιος κατι,καμια λυση???

Δημοσ.

Bγαζει σε κανενα αυτο το μηνυμα κατα το login στo origin?

Οrigin account currently in use

Την τελευταία βδομάδα το κάνει συχνά-πυκνά, πάντως εμένα τώρα μπαίνει μια χαρά. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα... Το Origin συνήθως τα Σαββατοκύριακα είναι που "σκάει".

edit: μου το έκανε κι εμένα. Φαίνεται ότι η προϋπόθεση να σου βγάλει αυτό το λάθος είναι να έχεις κάνει logout σχετικά πρόσφατα και να δοκιμάσεις να ξαναμπείς. Μάλλον κάποιος authentication server δεν ενημερώνεται έγκαιρα και νομίζει ότι είσαι ακόμα εντός σύνδεσης, ενώ έχεις ήδη κλείσει την εφαρμογή. Φυσικά αν το παραπάνω μήνυμα εμφανίζεται και σε άλλες περιπτώσεις, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα η προληπτική αλλαγή του password...

Δημοσ.

Χμμ είμαι ο μόνος που δεν του έχει έρθει το update ακόμα; Ούτε αυτόματα ούτε με έλεγχο για ενημέρωση...

Limited edition με premium account :/

Δημοσ.

Αν εννοείς το endgame, δεν ήρθε σε κανένα. Αν εννοείς το προχτεσινό update στο παιχνίδι τότε δε ξέρω τι να σου πω αφού έκανες και έλεγχο :P

Δημοσ.

εκανα το λαθος και πηρα το medal of honor.σαν γραφικα πολυ καλο .απλα στο online δεν γεμιζει σερβερς που ειναι για 12 ατομα.δοκιμασα το battlefield 3 σε ενα φιλαρακι καμμια σχεση σαν εμπερια μεγαλες πιστες αρκετος κοσμος οχηματα.ηθελα να ρωτησω αξιζει να παρω την premium edition για pc?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...