DJ_Duker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Είμαι περίεργος να δω που θα φτάσει πια αυτός ο φάκελος του BF3. 1.5 χρόνο τρώει τον σκληρό σαν τερμίτης το δοκάρι. 1
sotiris123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Απλα μετα το update εμφανιστηκε το end game. εννοεις στο battlelog ετσι? γιατι στα στοιχεια παιχνιδιου μεσα στο Origin εμενα δε το δειχνει ακομα. εισαι σιγουρος οτι εμφανιστικε σμρ? γιατι απο χθες το βραδυ εμενα(μετα το update Που κανανε στο battlelog) εμφανιστηκαν τα assignments....
stratigos24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 δεν έπαιξα χθες για να δω. Ναι στο battlelog λέω δεν κοίταξα μέσα στα αρχεία του παιχνιδιού.
stratigos24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Πήγα σπίτι αλλά έπρεπε να φύγω βιαστικά και άνοιξα το bf 3 να κατεβαίνουν 2 dlc που δεν είχα κατεβάσει και όταν άνοιξε το origin μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι καπου αλλού ανοιχτό και πάτησα να κλείσει από όλες τις θέσεις και τα έβαλα να κατεβαίνουν καθ έφυγα. Λέτε να μου ψυριζουν το account? Δεν είχα χρόνο να αλλάξω κωδικό.
DJ_Duker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Χτες βράδυ που πήγα να παίξω με ένα φίλο μας πετούσε συνέχεια μέχρι που είδαμε και οι 2 το ίδιο μήνυμα που λες. Πατώντας Log in anyway μπήκε και έπαιξε κανονικά. Κάποιο σκάλωμα ήταν.
stratigos24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Πω... πάλι καλά! Ας ελπίσω να είναι το ίδιο. Σε ευχαριστώ.
Tecton Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Πρέπει να ήταν περίπου αυτό το μήνυμα "This account is currently logged in on another computer, if you log in anyway it will log the other computer out.." Μου το εμφάνισε και εμένα πριν από 3 με 4 μέρες.Μετά από μία μικρή αναζήτηση είδα ότι είναι πρόβλημα που υπάρχει από το 2011. Το εμφανίζει το origin κατά διαστήματα και από διάφορες λύσεις που διάβασα, όπως reset password,δεν το διορθώνει απαραίτητα. Προσωπικά δεν έκανα τίποτα. Σε εμένα το έκανε ακριβώς μόνο για 2 μέρες.Μέχρι και τώρα δεν έχω ξανά δει το μήνυμα και μπορώ και χρησιμοποιώ το account μου κανονικά. Πάντως update σήμερα δεν κάνει όσες φορές και να προσπάθησα,συνέχεια error βγάζει.
nzeppos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Αχά, ακριβώς για το ίδιο πράγμα παραπονιόταν χθες όλη μέρα ένας φίλος μου. Ότι του έβγαζε συνέχεια μήνυμα για πολλαπλές συνδέσεις, δεν του έδειχνε τη λίστα με τους φίλους κλπ. Δεν θα το φτιάξουν ποτέ αυτό το Origin...
sotiris123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 συνεχεια οταν εχει προβλημα το Origin αυτο κανει σε αποσυνδεει και δε σε αφηνει να μπεις η σου λεει οτι ειναι αλλος μεσα... απαραδεκτο αυτο το origin kai to battlelog.. συνεχεια εχουν προβλημα... προχθες που κανανε αναβαθμιση στο battlelog ουτε campaign δεν μπορουσα να παιξω... μια ωρα εκανα να βρω πως θα μπω
stratigos24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ολα οκ, μολις γυρισα. Κατεβηκαν. Θα ηταν αυτο το προβλημα που λετε.
nzeppos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Αααμάν, ξεκίνησε κι εμένα τώρα και θέλει να κάνει update 6,5GB.
stratigos24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Tι ρυθμισεις πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο να επιλεξω για το bf3 με το συστημα μου και την καρτα μου σε 1920x1080? (εννοω τι παιζει πιο σημαντικο ρολο στο bf3, πχ τα ssao - hbao ή antializing, anisotropic κλπ). Μερικα ενδεικτικα με το afterburner που ειδα: -Oλα medium, με SSAO, Vsync, Antializing off, Anisotropic 1x {Fps 38-60, την πιο πολυ ωρα ηταν γυρω στο 50} -Τα ιδια αλλα με HBAO, {Fps 34-60, την πιο πολυ ωρα γυρω στο 40} -Αntializing 2x, Anisotropic 2x, ολα medium με ΗΒΑΟ και vsync {Fps 32-45, την πιο πολυ ωρα 37} -Αntializing 4x, Anisotropic 4x, ολα medium με ΗΒΑΟ και vsync {Fps 30-37, την πιο πολυ ωρα 33} -Αntializing 4x, Anisotropic 4x, ολα medium με SSΑΟ και vsync {Fps 33-40, την πιο πολυ ωρα 34} -Αntializing 2x, Anisotropic 2x, ολα high με ΗΒΑΟ και vsync {Fps 27-40, την πιο πολυ ωρα 30}
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα