Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου εκανε

μετα απο κανα 10λεπτο που εβαλα να παιξω. Το ειχα παθει και παλαιοτερα {τοτε δεν ειχα αυθεντικα win και λεγανε οτι αυτο δημιουργειται απο το wat remover σε συνδιασμο με το punkbuster και την καρτα ηχου. Δεν μου το εκανε ποτε αμα επαιζα με την εξωτερικη καρτα ηχου που εχω. Το προβλημα τοτε μου το παρουσιασε μονο οταν εβαλα κατι ηχεια logitech (που με αυτα παιζω ακομα) και αρα ειχα ηχο απο την καρτα του υπολογιστη}. Τοσο καιρο (με τα ηχεια logitech και αυθεντικα win) που το ειχα στον sdd και στον 250 αρη σκληρο μετα, δεν μου ειχε κανει τιποτα απολυτως. Πριν λιγες μερες το εβαλα στον 750αρη σκληρο και σημερα εκανε αυτο. Εκανε και καποια updates ο υπολογιστης σημερα ομως. Τι να ειναι τελικα? Εκανα παντως και αυτο που ελεγε ενα σχολιο κατω απο το βιντεο να δουμε αν θα μου το ξανα κανει.

Το σχολιο:

''Right click on the audio icon in your tool bar and choose playback devices. Highlight speakers and click on properties. Click on the advanced tab and untick "Allow applications to take inclusive control of this device" Then apply.''

Edit: Το εκανα και επαιξα μια ωρα χωρις να κανει τιποτα. Για να δουμε. Μακαρι να ειναι fix αυτο.

Επεξ/σία από stratigos24
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο οτι φαινεται δεν θα μου το ξανακανει, μιας και μετα απο αυτη τη ρυθμιση που εκανα εχει παει να κολλησει 2 -3 φορες (κανει τον ηχο του κολληματος για ενα δευτερολεπτο) αλλα αμεσως σταματαει και το παιχνιδι συνεχιζεται κανονικα.

Δημοσ.

Υποθέτω πως όλοι οι στρατιώτες στο Battlefield 3 φοράν trendy γαλάζια γυαλιά ηλίου.

9496f5d0_bf3-alpha47.jpeg

ενα ωραιο βιντεακι για την ιστορια :Ρ

πφφφ προσπερνάει σημαντικά παιχνίδια που έφεραν νέα γραφικά,άσε δε που για κάποιες χρονιές δεν δείχνει κανένα παιχνίδι!

ελλειπέστατο! :P

Δημοσ.

Αυτό με το blue hue είχαμε καιρό να το πούμε γιατί... έχουν ειπωθεί τα πάντα γι'αυτό. :)

πιστευω πως το βαλανε προκειμενου να ειναι πιο δυσκολο να δεις τους εχθρους,και να πιεσει ετσι τις ομαδες να κανουν σποτ.

Δημοσ.

Υποθέτω πως όλοι οι στρατιώτες στο Battlefield 3 φοράν trendy γαλάζια γυαλιά ηλίου.

9496f5d0_bf3-alpha47.jpeg

πφφφ προσπερνάει σημαντικά παιχνίδια που έφεραν νέα γραφικά,άσε δε που για κάποιες χρονιές δεν δείχνει κανένα παιχνίδι!

ελλειπέστατο! :P

ναι αλλα αν εχεις παιξει αυτα τα παιχνιδια και βλεπεις στο βιντεο και τα θυμασαι και τα λυσμωνεις...:Ρ

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό ρε παιδιά. Συγκινήθηκα βλέποντας το παραπάνω video. Από όλα όσα δείχνει, νομίζω ότι έχω παίξει τα πάντα (άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο), με εξαίρεση ίσως το ArmA2. Βρε που πήγανε τα νιάτα μας... :P

Δημοσ.

Να μαστε!

φιλαρακο και εμενα μου την εβγαλε την αναβαθμιση αλλα οταν την εκανε εγκατασταση και πηγα να τρεχι το expansion  END GAME παρολο που ειμαι priemium με πεταξε στο origin για να το κανω αγορα εσενα σου εβγαλε κατι τετοιο?

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό ρε παιδιά. Συγκινήθηκα βλέποντας το παραπάνω video. Από όλα όσα δείχνει, νομίζω ότι έχω παίξει τα πάντα (άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο), με εξαίρεση ίσως το ArmA2. Βρε που πήγανε τα νιάτα μας... :P

ναι απο τα καινουρια και εγω το αρμα δε το χω παιξει.. αλλα ειδα το βιντεο και μου μπηκε στο μυαλο να δω το 3... :Ο παντω πολυ μπροστα ειναι τα γραφικα με τα τετραγωνακια... αναπολεις τις χοντρες οθονες...:'(

το end game δεν εχει βγει ακομα... νομιζω στις 14βγαινει για πς. και εμενα(πρεμιουμ) μου εκανε Update αλλα δε μου κατεβασε το endgame.. ειναι απλα ενα Update του παιχνιδιου αυτο(και ειναι και μεγαλο το Update)

edit... βγηκανε και τα πρωτα assignments χυες ...:DD:D:D:D:

Xbox 360 & PC Premium: March 12th, 2013

Δημοσ.

φιλαρακο και εμενα μου την εβγαλε την αναβαθμιση αλλα οταν την εκανε εγκατασταση και πηγα να τρεχι το expansion  END GAME παρολο που ειμαι priemium με πεταξε στο origin για να το κανω αγορα εσενα σου εβγαλε κατι τετοιο?

Eιναι μαλλον νωρις ακομα. Θα φτιαξει. Και εμενα το ιδιο μου κανει. Βρισκει καμια 10αρια servers (oλοι αδειοι) για το end game και οταν επιλεγω να μπει σε εναν, μου λεει να το αγορασω ενω ειμαι premium.

Δημοσ.

ξαναδοκιμαστε μετα τις 12μαρτιου... και αν ειδατε στο Update δεν ειναι to endgame Που κανει download απλα ενα update του παιχνιδιου ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...