Alithinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Κοίτα τι ανακαλύπτει κανείς στο Battlelog... http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391712524367/ 2
Papakitou Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Οποιοι ειχανε προβληματα με τους σερβερς σημερα, αποκατασταθηκε μολις.. Υπηρχε θεμα με το punkbuster 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή μου επιτέθηκαν τα ακραία αριστερά τρολλ ( pink_tiger κλπ) για το America Fuck Yeah, σήμερα θα έχει SU-35B με επική(lol) μουσική και σκληρό κουμουνιστικό ροκ-ντεθ-μεταλ ( έτσι για κινεζό-βόρεια κορέα και τσε γκεβάρα καταστάσεις) Την επόμενη φορά θα βάλω ninja με αντάρτικο πόλεων ειδικά για αναρχικούς και καταληψίες..... χαχαχαχ pink_tiger εννοείς εμένα?
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Κοίτα τι ανακαλύπτει κανείς στο Battlelog... http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391712524367/ και τί βλέπουν και τα ματάκια μου.. Έφυγε για trolling η φάση στο BL 1
nzeppos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέχρι και στο BF μπλέξανε με αυτή την καινούρια π@π@ριά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 ε ναι σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας 1
stratigos24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ρε κακο μπελα που εχω βρει με αυτο το παιχνιδι. Παιδια, δεν μπορω να σκοτωσω ουτε ελεφαντα. Τι gaming mouse πηρα, τι gaming mousepad, τι gaming πληκτρολογιο (καλα αυτο δεν το πηρα για το bf3, χαλασε το παλιο και λεω αφου θα παρω καινουριο, ας ειναι για games)....δεν μπορω να παω καλα. Ειναι αυτο που λεμε, τις στραβης αυτης οι τριχες τις φταινε.... Εχω σκασει...! Τι κοιταω να βαραω στο κεφαλι, τι κοιταω να παιζω ηρεμα και χαλαρα χωρις αγχος και βιασυνες, με συγκεντρωση κλπ. Τζιφος. Σχεδον παντα με προλαβαινουν και με σκοτωνουν. Στο cod 4 παιζω καλα τοσα χρονια....τι το θελα το bf!!!?!?!?!?!?
Papakitou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αλλο πράγμα φιλε δεν συγκρίνεται στο επίπεδο δυσκολίας και ρεαλισμου. Φαντασου, μπηκα με φιλαράκια για source, που παλιά με ετρεμαν, και δεν μπορούσα να παρω kill.. Στο battlefield όμως παιζω μια χαρα
nzeppos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Σε αυτή την περίπτωση κάνε ό,τι και εγώ. Το γιατρό! Θα παίρνεις περισσότερους πόντους χωρίς να χρειαστεί να ρίξεις ούτε καψούλι Ειδικά σε 64άρι metro η πρώτη τριάδα είναι άνετη...
Alithinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ρε κακο μπελα που εχω βρει με αυτο το παιχνιδι. Παιδια, δεν μπορω να σκοτωσω ουτε ελεφαντα. Τι gaming mouse πηρα, τι gaming mousepad, τι gaming πληκτρολογιο (καλα αυτο δεν το πηρα για το bf3, χαλασε το παλιο και λεω αφου θα παρω καινουριο, ας ειναι για games)....δεν μπορω να παω καλα. Ειναι αυτο που λεμε, τις στραβης αυτης οι τριχες τις φταινε.... Εχω σκασει...! Τι κοιταω να βαραω στο κεφαλι, τι κοιταω να παιζω ηρεμα και χαλαρα χωρις αγχος και βιασυνες, με συγκεντρωση κλπ. Τζιφος. Σχεδον παντα με προλαβαινουν και με σκοτωνουν. Στο cod 4 παιζω καλα τοσα χρονια....τι το θελα το bf!!!?!?!?!?!? να θυμασαι παντως πως το να πηγαινεις για kills δεν ειναι παντα το πιο αποδοτικοτερο για ποντους. Εκτος απ το deathmatch φυσικα. Αλλα σε modes οπως conquest και rush δινουν ποντους και αλλα πραματα. Τωρα για τα kills υπαρχουν αλλες φορες που με κατατροπωνουν οι εχθροι,και αλλες που εχω καλο kill/death ratio. Εξαρταται απο πολλα πραγματα. Αυτο που κανουν οι περισσοτεροι εχε υπ' οψιν σου,ειναι να παιρνουν τα οπλα με το πιο γρηγορο rate of fire. Ωστε να μην ειναι τοσο απαραιτητη η καλη στοχευση και απλα να κανουν spray and pray.
stratigos24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Σε αυτή την περίπτωση κάνε ό,τι και εγώ. Το γιατρό! Θα παίρνεις περισσότερους πόντους χωρίς να χρειαστεί να ρίξεις ούτε καψούλι Ειδικά σε 64άρι metro η πρώτη τριάδα είναι άνετη... Σωστος! να θυμασαι παντως πως το να πηγαινεις για kills δεν ειναι παντα το πιο αποδοτικοτερο για ποντους. Εκτος απ το deathmatch φυσικα. Αλλα σε modes οπως conquest και rush δινουν ποντους και αλλα πραματα. Τωρα για τα kills υπαρχουν αλλες φορες που με κατατροπωνουν οι εχθροι,και αλλες που εχω καλο kill/death ratio. Εξαρταται απο πολλα πραγματα. Αυτο που κανουν οι περισσοτεροι εχε υπ' οψιν σου,ειναι να παιρνουν τα οπλα με το πιο γρηγορο rate of fire. Ωστε να μην ειναι τοσο απαραιτητη η καλη στοχευση και απλα να κανουν spray and pray. Το γνωριζω οτι δεν ειναι το πιο αποδοτικο παντα (και συνηθως παιζω conquest και οχι deathmatch κλπ), απλα πιστευω θα επρεπε να ειμαι πιο ικανος στο θεμα kill. Θα κοιταξω και αυτο που μου ειπες για τα οπλα, μπας και εχω καμια καλυτερη τυχη. Στο hardcore τα παω λιγο καλυτερα.
Alejandro Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Στο hardcore τα παω λιγο καλυτερα. Κατά την προσωπική μου άποψη είναι και το καλύτερο mode. Σκοτώνεις πιο εύκολα αλλά και πεθαίνεις πιο εύκολα. Δοκίμασε επίσης το Rush, στο οποίο οι γραμμές είναι πιο ξεκάθαρες και θα ξέρεις από που σου έρχονται. Στο Conquest είναι πιο μπαχαλεμένα! Πάρε όπλο με μικρό recoil για να είσαι πιο εύστοχος και προσπάθησε να κινείσαι σαν να είσαι σε αληθινή μάχη, δηλαδή να είσαι πάντα σε κάλυψη και όχι εκτεθειμένος και να αλλάζεις θέσεις με sprint. 1
stratigos24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ωραιος ο γιατρος τελικα. Μαρεσει. Τωρα που μπαινω και στρατο υγειονομικο θα εχω και εμπειρια! Αlejandro, ωραιο και το rush. Το εχω παιξει και αλλες φορες αλλα οχι πολυ.
Alithinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Έχω παρατηρήσει κάτι βρε παιδιά. Το 95% των φορών που πεθαίνω,οι αντίπαλοι όλοι πάντα με σκοτώνουν με το ίδιο όπλο,και συνήθως και με τα ίδια accessories πάνω! M16A3,με heavy barrel,underslug rail,και RDS. Παίζει να είναι overpowered το συγκεκρυμένο όπλο ? Και γι αυτό να το χρησιμοποιούν όλοι όσοι με σκοτώνουν ? Θυμάμαι παλιότερα ήταν το FAMAS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα