nzeppos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ναι, είχα ξεχάσει την προσφορά της preorder limited έκδοσης. Εγώ είχα πάρει τη ρώσικη στα 15 ευρώ λίγες μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία οπότε αγόρασα κανονικά το B2K.
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 CTF... '42 is Back!!! Αυτά είναι νέα! Και το Air Superiority που αναφέρει, ενδιαφέρον φαντάζει!
nzeppos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ο ποιητής τί θέλει να πει; http://en.wikipedia.org/wiki/Team_America:_World_Police 1
thodoris20s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Αλλά μην με κράξετε είμαι καινούργιος gamer! Τα battlefield πόσα είναι; απ'ότι είδα στο wikipedia έχει πάρα πολλά. Επίσης έχει main series και expansion. Υπάρχει περίπτωση να τα βρω τα πρώτα πουθενά για την συλλογή μου;
Donacgreece Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά παίζει κανένας το παιχνίδι με 360. Controller ? Δεν με απασχολεί το ονλαιν κοματι. Απλά δεν βλέπω να το υποστηρίζει καλά όπως άλλα παιχνίδια και δεν ξέρω γιατί. Αφού έχει βγει και στις κονσόλες έπρεπε να δουλεύει άψογα. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
nzeppos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Αλλά μην με κράξετε είμαι καινούργιος gamer! Τα battlefield πόσα είναι; απ'ότι είδα στο wikipedia έχει πάρα πολλά. Επίσης έχει main series και expansion. Υπάρχει περίπτωση να τα βρω τα πρώτα πουθενά για την συλλογή μου; Κανονικά η βόλτα από τη Wikipedia θα έπρεπε να λύσει τις απορίες σου, αφού αναφέρονται όλα τα "main" και "expanions" BF3. Εδώ συζητάμε κυρίως για το Battlefield 3, το τελευταίο της σειράς. Με τα προηγούμενα παιχνίδια δεν βλέπω το λόγο να ασχοληθείς, εκτός αν τα θέλεις μόνο για συλλεκτικούς λόγους. Ούτως ή άλλως δύσκολο να βρεις πλέον κόσμο να παίξεις online σε αυτά. Ρε παιδιά παίζει κανένας το παιχνίδι με 360. Controller ? Δεν με απασχολεί το ονλαιν κοματι. Απλά δεν βλέπω να το υποστηρίζει καλά όπως άλλα παιχνίδια και δεν ξέρω γιατί. Αφού έχει βγει και στις κονσόλες έπρεπε να δουλεύει άψογα. Πολλοί χρησιμοποιούμε το 360 (ή παρόμοιο) controller για τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα του παιχνιδιού. Τώρα να παίζει κάποιος αποκλειστικά με gamepad, μάλλον για... διαστροφή μου κάνει. Ο συνδυασμός πληκτρολογίου-ποντικιού είναι απείρως ανώτερος από κάθε άποψη. Και ναι, το 360 controller δουλεύει άψογα με το BF3. Τι πρόβλημα ακριβώς αντιμετωπίζεις; Επίσης πού κολλάει το online με το χειρισμό; ps: uh btw, το offline κομμάτι του παιχνιδιού είναι 7-8 ώρες μάξιμουμ σε δύσκολο επίπεδο. Δεν βλέπω γιατί να ασχοληθεί κάποιος πάνω από 2-3 μέρες με το BF3 αν δεν πρόκειται να παίξει online.
Donacgreece Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Παίζω στο σαλόνι του σπιτιού μου. Οπότε πληκτρολόγιο ποντίκι δεν γίνεται για πρακτικούς λόγους. Το ονλαιν κολλάει ότι αν εγώ παίζω με controller και οι άλλοι με πληκτρολόγιο ποντίκι απλά θα είναι πολύ ποιο γρήγοροι. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζω είναι ότι δεν έχει καλό mapping από μόνο του. Και όταν πάω εγώ να προγραματισω κάτι απλά δεν λειτουργεί. Σωστά. Πρέπει βάζω το space σε ένα πλήκτρο που είναι το jumb. Σα jumb δουλεύει αλλά όταν μέσα στο παιχνίδι στο single player σου λέει παραμύθια; το space αν πατάς το πλήκτρο που έβαλες απλά δεν κάνει. Όπως και το ίδιο με το Firefox του ποντικιού με την σκανδάλη τοu. Controller. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Team_America:_World_Police lawl ρε συ αλλά πάλι δεν έπιασα τους ποιητές
FarCry Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 lawl ρε συ αλλά πάλι δεν έπιασα τους ποιητές "America (Fuck Yeah)": Played throughout various parts of the film, along with the "America, Fuck Yeah (Bummer Remix)", intended to mock the stereotypical American's jingoist form of patriotism. http://en.wikipedia.org/wiki/Team_America:_World_Police#Music αυτο το εκαναν με το BF3
SOADNICK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 1ο μου πολυ καλο match σημερα (σιγουρα το καλυτερο που εχω κανει μεχρι στιγμης) -13lvl Kharg Island νικησαμε με 280 tickets διαφορα (conquest) σκορ 28/14 και 7 χιλιαδες ποντους 9800 xp μετα το match 2
rapidrag Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή μου επιτέθηκαν τα ακραία αριστερά τρολλ ( pink_tiger κλπ) για το America Fuck Yeah, σήμερα θα έχει SU-35B με επική(lol) μουσική και σκληρό κουμουνιστικό ροκ-ντεθ-μεταλ ( έτσι για κινεζό-βόρεια κορέα και τσε γκεβάρα καταστάσεις) Την επόμενη φορά θα βάλω ninja με αντάρτικο πόλεων ειδικά για αναρχικούς και καταληψίες..... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα