konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Εγω θα ορκιζομουν οτι ειναι το update του punkbuster αλλα λεει οτι το εχει κανει ..
panos0100 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 παιδια τα εχω κανει αυτα το παιχνιδι επαιζε καλα ειναι το μονο αυθεντικο που εχω, παραληλα ομως περασα και το mercenaries παιζει κανενα ρολο οτι ειναι απο την ειδια μαρκα; αυτο τωρα το battlefield μου ειχε ζητησει να κανω update το origin το εκανα ολοκληρωθηκε αλλα δεν παιζει καθολου, πως γινεται να το ξανακανουμε αν ειναι update;
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δοκιμασες να το επανεγκαταστησεις ?
panos0100 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 οχι οχι καθολου επανεγκατασταση, η ταχυτητα μου ειναι μονο στα 2mbit και μαζει με τα updates θα κανει 2 μερες τελικα υπηρχε και μια ακομα αναβαθμιση του origin την εκανα παλι τα ειδια εκανε μετα εκανα αυτο που ειπες δηλ να το τρεξω σαν δειαχηριστης και ξεκολησε, τωρα παιζει κανονικα, απλα απ οτι καταλαβα μια φορα ηθελε να το τρεξω σαν διαχειριστης δεν ξερω γιατι για να δουμε τωρα θα παει καλα ή θα με πεταει μεσα στο παιχνιδι, αλλα αφου ξεκινησε τελειωσε τωρα δεν πιστευω να εχει κανενα προβλημμα ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Είναι συχνό πρόβλημα μετά από αναβαθμίσεις του BF3. Παρόμοιο θέμα έχουμε και όσοι αγοράσαμε ρώσικες εκδόσεις, που μετά από κάθε update πρέπει να "περνάμε" τα σχετικά language patches.
S2Katana Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το έχει κανείς με bootcamp? Ξέρετε αν τρέχει καλά στο Retina, με την οθόνη υψηλής ανάλυσης;
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 οχι οχι καθολου επανεγκατασταση, η ταχυτητα μου ειναι μονο στα 2mbit και μαζει με τα updates θα κανει 2 μερες τελικα υπηρχε και μια ακομα αναβαθμιση του origin την εκανα παλι τα ειδια εκανε μετα εκανα αυτο που ειπες δηλ να το τρεξω σαν δειαχηριστης και ξεκολησε, τωρα παιζει κανονικα, απλα απ οτι καταλαβα μια φορα ηθελε να το τρεξω σαν διαχειριστης δεν ξερω γιατι για να δουμε τωρα θα παει καλα ή θα με πεταει μεσα στο παιχνιδι, αλλα αφου ξεκινησε τελειωσε τωρα δεν πιστευω να εχει κανενα προβλημμα ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια Ελα man φτιαχτηκε ? Μπραβο
sotiris123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 μπορει τελικα να ειχε κατι σαν αυτο που λεει ο nzeppos... καταραμενο origin..
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Η αλήθεια είναι πως εγώ εννοούσα άλλο πράγμα (αναβάθμιση του BF3 και όχι του Origin), γιατί δεν είχα διαβάσει καλά το μήνυμα του panos0100. Χρησιμοποιώ το Origin σχεδόν από τότε που πρωτοβγήκε και σε αυτό το διάστημα έχει κάνει πάμπολλες ενημερώσεις. Δεν μου είχε παρουσιάσει όμως ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Περίεργο. Τελικά η λύση για τα πάντα είναι "run as admin" και τελειώνει η υπόθεση
panos0100 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 παντος αδικια μεγαλη να μην εχουμε τα καινουρια map μας εδωσανε τσαμπα τα προηγουμενα και αυτα τα καινουρια πρεπει να τα αγορασουμε
nzeppos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Για ποια maps λέμε ακριβώς; Ποια είναι τα "τζάμπα προηγούμενα"; Όλα τα extra maps του BF3 είναι επί πληρωμή.
panos0100 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 το πακετο "back to karkand" ειχε κατι καλους maps αλλα τους καινουριος δεν τους ειδα πως ειναι, ξερει κανεις;
nzeppos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Το "Back to Karkand" βγήκε πριν 13 μήνες, το Δεκέμβριο του 2011 (και φυσικά δεν ήταν δωρεάν). Από τότε έχουν κυκλοφορήσει επιπλέον το "Close Quarters", το "Armored Kill" και πριν λίγους μήνες το "Aftermath". Όλα ήταν επί πληρωμή. Την άνοιξη αναμένεται κι άλλο DLC, λογικά το τελευταίο του BF3. Περισσότερα εδώ: http://www.battlefield.com/battlefield3/1/all-bf3-dlc-expansion-packs Οι "καινούριοι" χάρτες μετά το Karkand είναι 12, ποιους απ' όλους εννοείς;
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Να συμπληρώσω, "δωρεάν" είχαμε πάρει το Β2Κ όσοι είχαμε αγοράσει την Limited Ed. του BF κι όχι την απλή. Απλά η διαφορά τότε ήταν πολύ μικρή σε προπαραγγελία και μάλλον όλοι είχαμε επιλέξει αυτή.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Οσοι το ειχαμε προπαραγγειλει το limited ηταν πιο φθηνο απο την εκδοση την απλη που θα εβγαινε κανονικα στα μαγαζια μετα που δεν θα ειχε το b2k ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα