Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλαξε σερβερ παιξε σε κανενα μεγαλο που ασχολουνται οι αδμιν... και αν ειναι cheaters σιγουρα δε θα τρωνε κικ μπορει και μπαν... εγω εναν καλο που εχω βρει για μετρο ειναι gladius... απλα νομιζω οτι τωρα τελευταια γενικα στο battle εχει πεσει πολυ το επιπεδο των παιχτων....(οχι οτι εγω ειμαι κανενας γαματος αλλα βοηθαω οσο μπορω)

Gladius, Just, DFA, διάλεξε. Από όλους έχω περάσει.

Συνήθως, καλά είναι. Αλλά όταν ο admin έχει πάει για κατούρ..α διαρκείας ή είναι ο γκόμενος του cheater, άστα να πάνε.

Σε no-expl server, τσακωνόμουν με τον "αδμιν" επειδή ένας συγκεκριμένος τύπος χρησιμοποιούσε όλη την ώρα το Μ320. Όποιος άλλος, έπαιρνε πόδι. Το τυπάκι, χαλαρά και φυσικά πρώτος με διαφορά. Ο "αδμιν", "δεν τον βλέπω", "την κάνω τη δουλειά μου", "μην ασχολείσαι" κλπ.

Όσο για τον Gladius ειδικά, έχω μακράν τις χειρότερες εμπειρίες από τους "μεγάλους". Τόσο , που για 2-3 μήνες ούτε απ'έξω, μέχρι που ένας φίλος επέμενε και είδα πως η κατάσταση όντως είχε βελτιωθεί.

Βρε nzeppos...BF σημαίνει (σήμαινε) μεγάλες πίστες, με αποστάσεις, με πεδίο δράσης...Εκεί έκανε το όνομά του ('42), εκεί είχε πέσει τόση και τόση γκρίνια για το 3.

• Like 2
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γενικα πλεον ο gladius ειναι αρκετα καλος(συνηθως μονο εκει παιζΩ).. απο οτι εχω δει σε σχεση με πριν κανα 2μηνο(καπου εκει κιολας αρχισα το βαττλε) εχει περισσοτερους αδμιν και γενικα παντα ειναι καποιος μεσα.... εχει αυτοκικ σε σ4 και μαβ που απαγορευονται... τα μ320 επιτρεπονται παντως...:Ρ

Δημοσ.

Βρε nzeppos...BF σημαίνει (σήμαινε) μεγάλες πίστες, με αποστάσεις, με πεδίο δράσης...Εκεί έκανε το όνομά του ('42), εκεί είχε πέσει τόση και τόση γκρίνια για το 3.

Έννοια σου και το έχω παίξει το 1942. Απλώς όταν έχω συγκεκριμένο διαθέσιμο χρόνο και πρέπει να επιλέξω μεταξύ 2-3000 πόντων σε Caspian και 10-15000 σε Metro, συνήθως διαλέγω το δεύτερο.

Δημοσ.

Αυτή τη Firestorm ρε παιδιά ποτέ δεν τη συμπάθησα. Δεν ξέρω γιατί. Την είχα πάρει εξ' αρχής με στραβό μάτι, παρ' ότι είναι πολύ ωραία πίστα.

Δημοσ.

Έννοια σου και το έχω παίξει το 1942. Απλώς όταν έχω συγκεκριμένο διαθέσιμο χρόνο και πρέπει να επιλέξω μεταξύ 2-3000 πόντων σε Caspian και 10-15000 σε Metro, συνήθως διαλέγω το δεύτερο.

Nαι απλα δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους σαν maps ,δηλαδη θελω να πω οτι εγω παντα οταν ξεκιναω σκεφτομαι το map που θελω να παιξω οχι για τους ποντους αλλα για την διασκεδαση .Τωρα θα μου πεις και στο metro διασκεδαζεις εκει στην σκαλα που πετανε ολοι χειροβομβιδες και παθαινεις ενα κολλημα ...χαχα

Παρεπιπτοντως αυτο γινεται και στα maps του aftermath σε καποια σημεια με στενα περασματα και σε 64ηδες servers φυσικα.Τry it ,ειναι και πιο ενδιαφερουσες πιστες...

Δημοσ.

καλημερες... εχει ασχοληθει κανενας να μαθει τη σημαινουν αυτα που σου γραφουν οταν σε πεταει απο το παιχνιδι... για παραδειγμα kicked admin(σε πεταξανε). αλλα το time riched out και something went wrong τι πανε να πουνε?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια δεν μπωρο να μπω σε κανεναν server στο battlefield πουθενα,  η εικονα παγωνει και βγαζει ενα μυνημα που λεει το στοιχειο ταδε σταματησε να λειτουργει

επισης μετα λεει ''game disconected you were kiked by punkbuster stated  reason:   punk buster kicked player

service communication failure pukbstr.exe

βρηκα τον punkbuster εβαλα το παιχνιδι εκει μεσα του ειπα να ψαξει για update και τετοια το εκανε και παλι τα ειδια δεν μπαινει πουθενα κρασαρει, πειτε καμια ειδεα γιατι  θελω να το παιξω

Δημοσ.

λοιπον  οταν λες manager  ειναι εκεινο το προγραμματακι για το origin;  ολα ειναι περασμενα  αφου επαιζε κανονικα και τωρα την ωρα που φωρτονει την πιστα παγωνει ολη η εικονα  με οποιον brownser κι αν ανοιξω το παιχνιδι, αλλα συνιθως εχω τον firefox

(μηπως φταιει οτι εβαλα παιχνιδι της ea πλαστο; )  δεν ξερω

Δημοσ.

εννοω εκεινο που μπαινει σαν προσθετο στο φιρεφοξ... μονο στο βαττλε στο κανει αυτο? κανε και μια επιδιορθωση στο παιχνιδι και update... δοκιμαζεις διαφορους σερβερ ετσι?

Δημοσ.

δοκιμασα τα παντα τιποτα δεν κανει  και ναι το κανει μονο στο battlefield  δεν ξερω τι αλλο να κανω,  τι μπωρει να φταιει;

εχω μπει σε πολλους servers ολοι το ειδιο πραγμμα κανουνε παγωνει στην φωρτοση με το μυνημα που ανεφερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...