Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με ξενερωσε το πρωτο βιντεο πολυ

ίδια αντίδραση έχω και εγώ, το συγκεκριμένο μαπ το αντιπαθώ, σαν το cod είναι αυτό το μαπ ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Είπαν πως θα έχει και τέτοια μικρά maps που θα έχουν πολλά στάδια π.χ πάρκο - μετρό - δρόμοι.

Αλλα όντως στο βίντεο φαίνεται κάπως το συγκεκριμένο map. Ποιός ξέρει ίσως έχει πλάκα όμως, θα δούμε όταν βγει το παιχνίδι με το καλό.

Δημοσ.

Είπαν πως θα έχει και τέτοια μικρά maps που θα έχουν πολλά στάδια π.χ πάρκο - μετρό - δρόμοι.

Αλλα όντως στο βίντεο φαίνεται κάπως το συγκεκριμένο map. Ποιός ξέρει ίσως έχει πλάκα όμως, θα δούμε όταν βγει το παιχνίδι με το καλό.

Το BATTLEFIELD είναι MASSIVE maps! .Αεροπλάνα,σκάφη,buggies,καράβια,κόσμος πολύς .Δεν υφίσταται bf με μια σταλιά χάρτες και χωρίς αυτά! Δεν είναι bf και ούτε πρόκειται να αγαπηθεί! :-(

Και ναι cod κανονικό έμοιαζε το πρώτο βιντεο.. Αν θέλουν να πάνε αλλού να πουλήσουν τις μουφιές που ετοιμάζονται να πουλήσουν . Επίσης αυτήν την λάμψη θα την βγάλουν;; Δεν μου αρέσει καθόλου..

Τους εύχομαι να μας εκπλήξουν,γιατί υπάρχει η φωνή των gamers και θα φάνε κράξιμο .

Δημοσ.

Μα εννοείτε πως θα τα έχει αυτά. Αλλά και γω πατάτα μυρίζομαι πως πάνε να κάνουν, διότι τα μικρά maps θα αρέσουν στους κονσολάδες/codάδες και λογικά γι αυτό τα βάζουν.

Και επίσης για να έχουν φαγωθεί να μαζέψουν pre-orders για pc κάτι σημαίνει...

Εγώ μυρίζομαι ένα bc2 με μεγάλα maps/jets κτλ τίποτα παραπάνω το οποίο θα καταντήσει βαρετό μετά από μερικούς μήνες. Μακάρι να βγούμε λάθος.

Δημοσ.

Εγώ πιστευώ πως θα έχει απ'όλα και μικρούς χάρτες για να τραβήξει κονσολάδες και μεγάλους για τους υπόλοιπους.Αρκεί να μην έχει κάνα μάπα χάρτη όπως o Heavy Metal στο BC2.Προσωπικά εγώ τον χρησιμοποιώ μόνο όταν θέλω να διασκεδάσω κάνοντας team killing :-D

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ θελουμε μικρους cod χαρτες γιατι το cod ειναι για το πεος, αν ειναι να γ@μ#σουν και το τελευταιο καλο fps ας μας το πουνε πριν πληρωσουμε σαν ζωα.. ξενερωσα την ζωη μου και ετοιμαζομουν απο τωρα να κανω οικονομια για καινουρια καρτα ελεος ρε γαμω το bf εχει ιστορια δεν μπορουν να το σκισουν ετσι....

Δημοσ.

Σίγουρη πρόσβαση έχουν αυτοί που προπαρήγγειλαν το Medal of Honor θα έχουν σίγουρα πρόσβαση στη beta. Προφανώς θα δώσουν και κλειδιά στον υπόλοιπο λαό, αλλά περιορισμένο αριθμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Battlefield 3 Limited Edition: Physical Warfare Pack

http://www.game.co.u...s=Battlefield+2

29.99 GBP = 33.9482 EUR με την σημερινή τιμή λίρας/ευρώ +£2.95 per order (3.33€) = σύνολο 37,27€

Europe Royal Mail 3 to 5 business days

Battlefield 3: Limited Edition

http://www.play.com/...urlrefer=search

EUR 37.49 Free delivery

Due for release on 28 October 2011.

Ναι δούμε και Ελλάδα πόσο θα έχει!

Πάμε ΠΛαίσιο...

προπαραγγείλτε το τώρα!!! Αναμένεται στις 25 Οκτωβρίου 2011

http://www.plaisio.g...ted-Edition.htm

EA Battlefield 3 Limited Edition 45,90 €

*H Limited Edition διατίθεται μόνο για την χρονική περίοδο της προπαραγγελίας και δεν θα είναι διαθέσιμη για πώληση μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

</h1>

<h1>Battlefield 3 Limited Edition

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0606685&catid=070201

Τιμή λιανικής: 45,9 €

υπάρχει site για να γραφτούμε για την beta;

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Μια ερώτηση να κάνω.

Αν προπαραγγείλουμε την limited edition (ας πούμε από πλαίσιο π.χ.), θα μας τη στείλουν με το καλό όταν κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή (DVD case με βιβλιαράκι ξέρω γω) ή θα την κατεβάσουμε ηλεκτρονικά με dl links κι έτσι;

Δημοσ.

Μια ερώτηση να κάνω.

Αν προπαραγγείλουμε την limited edition (ας πούμε από πλαίσιο π.χ.), θα μας τη στείλουν με το καλό όταν κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή (DVD case με βιβλιαράκι ξέρω γω) ή θα την κατεβάσουμε ηλεκτρονικά με dl links κι έτσι;

Από το Πλαίσιο θα την πάρεις σε φυσική μορφή. Σε ψηφιακή από το EA store ή Direct Drive κτλ.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...