Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που να δεις δλδ σε metro ping >140, sniper, και να έχει κάτι 100+Κ με <10D δλδ (κι αυτά από ρουκέτες μάλλον).

Περιπτώσεις μη μετρήσιμου ping (παυλίτσα δλδ) δεν τις αναφέρω καν.

Πραγματικά η ΕΑ σε αυτό το θέμα έχει δώσει ρέστα, στ@@δισμού!

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αλλαξε σερβερ παιξε σε κανενα μεγαλο που ασχολουνται οι αδμιν... και αν ειναι cheaters σιγουρα δε θα τρωνε κικ μπορει και μπαν... εγω εναν καλο που εχω βρει για μετρο ειναι gladius... απλα νομιζω οτι τωρα τελευταια γενικα στο battle εχει πεσει πολυ το επιπεδο των παιχτων....(οχι οτι εγω ειμαι κανενας γαματος αλλα βοηθαω οσο μπορω)

Δημοσ.

Ε βέβαια. Τα τούνελ και οι αποβάθρες του Metro (ειδικά όπου υπάρχουν σκάλες) είναι ο γρηγορότερος τρόπος να μαζέψεις πόντους σαν assault. Απλώς δεν είχα καταφέρει ποτέ να βγω πρώτος σε 64άρα πίστα. Το συγκεκριμένο Conquest ήταν με 1000άρι ticket και κράτησε περίπου 30 λεπτά. Αν έπαιζα σε 3500άρι, άνετα θα είχα πιάσει τους 30000 πόντους.

Δημοσ.

χαχαχα... καλο σε βρισκω... εγω 1400 παιζω αλλα και παλι μου φενεται πολυ... ειδικα αν το παιχνιδι παιζετε στο Α η στο C ειναι τελειως βαρετο...

Δημοσ.

Αν η μία ομάδα έχει πάρει τα Β,C και παλεύει (ή έχει πάρει ήδη το Α), τότε συνήθως κάνω quit. Γιατί οι αντίπαλοι πάνε και ταμπουρώνονται στο RU Deployment και το παιχνίδι πλέον δεν έχει νόημα. Για να μαζέψεις πόντους πρέπει να γίνει μάχη κάτω στις αποβάθρες.

Η περίπτωση του C είναι λίγο διαφορετική και -υπό προϋποθέσεις- μπορούν να κερδηθούν πόντοι, αν και συμφωνώ ότι γίνεται αρκετά βαρετό.

ps: εννοείται πως μιλάω πάντα για τις Areas 2-4 και όχι για την πρώτη (δηλ. το μεγάλο πάρκο).

Δημοσ.

ναι ρε εννοειτε εκει... Β lockers και αριστερα στα σκαλακια... και ριξε 320 και Μ67 και αν εισαι US ενα smaw και ενα ρπκ και εισαι κομπλε....:Ρ

Δημοσ.

παιζει να ειναι η πιστα με το ποιο πολυ κοσμο... αντε και gunmaster... και κανα aftermath(ειναι τελευταιο και πρεπει να το τιμησουμε...:Ρ)

Δημοσ.

Καλά το Metro είναι κυρίως για να μαζέψεις πόντους και για το χαβαλέ. Προκειμένου να περιπλανιέμαι ασκόπως σε κάτι μεγάλους χάρτες και να μαζεύω 2000 πόντους το πολύ, βάζω ένα Metro και του δίνω να καταλάβει.

Δημοσ.

ναι κ μενα μ αρεσουν αρκετα αλλα αυτο το scavenger το απεχθανομαι πλεον... στην αρχη μ αρεσε... και στο μετρο οντως μαζευεις ευκολα ποντους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...