nzeppos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Πάλι τα έχει κακαρώσει το Origin και μάλιστα για αρκετές ώρες... http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654490115840428/last/ 1
doctorjim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Νάσο άστα να πάνε τα έχουν κάνει σκατά από την αρχή με αυτό το Οrigin. Μα καλά ενώ βλέπουν ότι έχουν ένα σωρό κόσμο που παραπονιέται 1 χρόνο και δεν κάνεουν τίποτα γι'αυτό. Είναι απαράδεκτοι. (Είναι και 2χ weekend) Πάλι τα έχει κακαρώσει το Origin και μάλιστα για αρκετές ώρες... http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654490115840428/last/ origiin_down.png
nzeppos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Πάντως οι απαντήσεις των υπεύθυνων στο twitter τα σπάνε: "We are working to get them back up and running as fast as we can. You can play some Single Player in the meantime."
Alejandro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 <p>Πάντως το Battlefield 3 είναι αναμφίβολα ότι πιο ρεαλιστικό fps πολεμικό έχει βγει...</p> Μάλλον δεν ξέρεις το Arma... 2
sotiris123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 εγω τωρα μπηκα να παιξω... παιζω κανονικα απο το battlelog multi και το origin Μου λεει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενοσ...wtf
nzeppos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν μπορείς να παίξεις. Έχουν πέσει οι Origin servers εδώ και ώρες και δεν έχουν ανέβει ακόμα. ps: +1 για το πρώτο Operation Flashpoint αλλά τα ArmA ποτέ δεν τα συμπάθησα. Πολύ bug, αργό development cycle, βαριά μηχανή γραφικών χωρίς το ανάλογα αποτέλεσμα (αν και τελευταία υπάρχει βελτίωση) κλπ.
sotiris123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 αφου επαιζα κανονικα... τωρα σταματησα..... αλλα μπηκα κατευθειαν απο το battlelog(το εχω σελιδοδεικτη) και απλα το origin δε με ειχε κρατισει συνδεδεμενο....
Alejandro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 ps: +1 για το πρώτο Operation Flashpoint αλλά τα ArmA ποτέ δεν τα συμπάθησα. Πολύ bug, αργό development cycle, βαριά μηχανή γραφικών χωρίς το ανάλογα αποτέλεσμα (αν και τελευταία υπάρχει βελτίωση) κλπ. Απλά σε θέμα ρεαλισμού νομίζω ότι το Arma είναι μπροστά. Το Battlefield πάντως ρεαλιστικό δεν το λες...
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Είναι πιο ρεαλιστικό από το αντίπαλο δέος (και μακράν νούμερο 1 σε πωλήσεις στο είδος) Call of Duty. Το ArmA προφανώς υπερέχει έτη φωτός στον τομέα του ρεαλισμού, αλλά απευθύνεται σε πιο hardcore κοινό*. Ακόμα και το αρχικό Operation Flashpoint ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του. * κοινώς: όχι στις ηλικίες στις οποίες κάνει θραύση το CoD
Herculess Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Για να παίξεις arma θέλεις γερά νεύρα... είναι εξομοιωτής μάχης με σχεδόν 100% ρεαλισμό. Το battlefield το οποίο παίζω αρκετά είναι το ρεαλιστικότερο σε arcade αν μπορούσαμε να πούμε. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε απο άποψη ρεαλισμού. 1
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μα δεν νομιζω οτι το bf ειχε σκοπο ποτε να αποτυπωσει ρεαλισμο σε βαθμο εξομοιωσης πολεμου ...Το μεγαλο θετικο του ειναι το ομαδικο παιχνιδι .
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Το μεγαλο θετικο του ειναι το ομαδικο παιχνιδι . Στη θεωρία ναι. Στην πράξη όμως...
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ε ειπα να μην κανω μετα την προταση μου αρνητικο σχολιο Λεω αστο να παει στο διαολο μια φορα ... 2
sotiris123 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 στη πραξη εχει μονο αν παιζεις με φιλους... εστω και ενα squad να εχεις μπορεις να φτιαξεις παιχνιδι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα