Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νάσο άστα να πάνε τα έχουν κάνει σκατά από την αρχή με αυτό το Οrigin. Μα καλά ενώ βλέπουν ότι έχουν ένα σωρό κόσμο που παραπονιέται 1 χρόνο και δεν κάνεουν τίποτα γι'αυτό. Είναι απαράδεκτοι. (Είναι και 2χ weekend)

Πάλι τα έχει κακαρώσει το Origin και μάλιστα για αρκετές ώρες...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654490115840428/last/

attachicon.giforigiin_down.png

Δημοσ.

Πάντως οι απαντήσεις των υπεύθυνων στο twitter τα σπάνε:

"We are working to get them back up and running as fast as we can. You can play some Single Player in the meantime."

Δημοσ.

<p>Πάντως το Battlefield 3 είναι αναμφίβολα ότι πιο ρεαλιστικό fps πολεμικό έχει βγει...</p>

Μάλλον δεν ξέρεις το Arma...

• Like 2
Δημοσ.

εγω τωρα μπηκα να παιξω... παιζω κανονικα απο το battlelog multi και το origin Μου λεει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενοσ...wtf

Δημοσ.

Δεν μπορείς να παίξεις. Έχουν πέσει οι Origin servers εδώ και ώρες και δεν έχουν ανέβει ακόμα.

ps: +1 για το πρώτο Operation Flashpoint αλλά τα ArmA ποτέ δεν τα συμπάθησα. Πολύ bug, αργό development cycle, βαριά μηχανή γραφικών χωρίς το ανάλογα αποτέλεσμα (αν και τελευταία υπάρχει βελτίωση) κλπ.

Δημοσ.

αφου επαιζα κανονικα... τωρα σταματησα..... αλλα μπηκα κατευθειαν απο το battlelog(το εχω σελιδοδεικτη) και απλα το origin δε με ειχε κρατισει συνδεδεμενο....

Δημοσ.

ps: +1 για το πρώτο Operation Flashpoint αλλά τα ArmA ποτέ δεν τα συμπάθησα. Πολύ bug, αργό development cycle, βαριά μηχανή γραφικών χωρίς το ανάλογα αποτέλεσμα (αν και τελευταία υπάρχει βελτίωση) κλπ.

Απλά σε θέμα ρεαλισμού νομίζω ότι το Arma είναι μπροστά. Το Battlefield πάντως ρεαλιστικό δεν το λες...

Δημοσ.

Είναι πιο ρεαλιστικό από το αντίπαλο δέος (και μακράν νούμερο 1 σε πωλήσεις στο είδος) Call of Duty. Το ArmA προφανώς υπερέχει έτη φωτός στον τομέα του ρεαλισμού, αλλά απευθύνεται σε πιο hardcore κοινό*. Ακόμα και το αρχικό Operation Flashpoint ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του.

* κοινώς: όχι στις ηλικίες στις οποίες κάνει θραύση το CoD

Δημοσ.

Για να παίξεις arma θέλεις γερά νεύρα... είναι εξομοιωτής μάχης με σχεδόν 100% ρεαλισμό. Το battlefield το οποίο παίζω αρκετά είναι το ρεαλιστικότερο σε arcade αν μπορούσαμε να πούμε. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε απο άποψη ρεαλισμού.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...