Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες ας με κάνει κάποιος φίλο (αν θέλει βέβαια) διότι έχω βαρεθεί μόνος μου τόσα game. Κάντε με add στο doctorjim.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σε ολους!

Θα ηθελα να ρωτησω εαν το BF3 premium εχει μεσα και το απλο,δηλαδη βλεπω Bad company 2 μεσα και κατι τετοια και δεν βλεπω BF3 που ειναι το game,θα εχει τις πιστες οπως operation metro και τετοια σε multiplayer?

Θα μου δινει τιποτα extra σε οπλα?

Θα μπορω να παιζω και με αλλους που εχουν το απλο BF3?

Δημοσ.

Οχι, μονο ολα τα expansions του και οσα αλλα expansions θα βγουν στο μελλον. Για να ειχε και το bf3 επρεπε να παρεις το premium edition και οχι σκετο premium.

Δημοσ.

Απορια στο multiplayer.Πως γινεται να του ριχνεις του αλλου ενα καρο σφαιρες απο αρκετα κοντα να μην πεφτει κατω να σου ριχνει 1 και να πεφτεις οεοοοοοοοο??

Δημοσ.

και πως αυτο διορθωνεται??

Από την πλευρά σου, δύσκολα. Απλά ανοίγεις τις ports στο router, δεν κατεβάζεις τίποτα ενώ παίζεις και αν γίνεται, βάζεις την γραμμή σου σε fastpath. Αυτά είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις εσύ αλλά μην περιμένεις μεγάλη διαφορά. Τα υπόλοιπα είναι θέμα server και από που είναι οι άλλοι παίκτες. Αν δηλαδή ο άλλος είναι Γερμανός, σε γερμανικό server, με ping 9 και εσύ με ping 70, ό,τι και να κάνεις θα έχει το πλεονέκτημα.

Δημοσ.

Απορια στο multiplayer.Πως γινεται να του ριχνεις του αλλου ενα καρο σφαιρες απο αρκετα κοντα να μην πεφτει κατω να σου ριχνει 1 και να πεφτεις οεοοοοοοοο??

δεν υοαρχει ποιο σπαστικο πραγμα... ξενερωνεις τελειως... το χειροτερο στο battlefield (που το εχω παρατησει πολυ εντονα στο aftermatch) ειναι οτι μπορει να πυροβολαω εγω εναν και αυτος εμενα με οτι οπλο και να ναι και να πεθανουμε και οι δυο (και δεν μιλαω μιλαω για grenades η για crossbow). φανταζομαι κ αυτο καθαρα θεμα ping

Δημοσ.

Εγώ πάντως ρε παιδιά μπήκα χθες σε server με Αλβανούς και οι τύποι είχαν όλοι latency <20-30ms. Δηλαδή ή ήταν Αλβανοί που μένουν στην κεντρική Ευρώπη (μιας και ο server είναι στη Γερμανία) ή η χώρα τους έχει ταχύτερες γραμμές απ' τις δικές μας. Ήμαρτον.

Δημοσ.

Για κάποιο αποτρόπαιο λόγο έπιασα ξανά το Single Player Campaign και θυμήθηκα πόσο απίστευτο είναι. Χώρια που έχει και μία από τις καλύτερες αποστολές όλων των εποχών...

Δημοσ.

Eσυ μην δεις jet βουρ στον πατσα ...:P

Aυτο τωρα που λες εσυ Νασο με το ping το μικρο που ειχαν αυτοι ειναι πραγματι απο την Γερμανια ...Εγω πετυχαινω servers με ατομα που εχουν οι ping 14 -35 πανω απο τους μισους .Tragedy (τραγουδιστα) .

Δημοσ.

Eσυ μην δεις jet βουρ στον πατσα ... :P

Aυτο τωρα που λες εσυ Νασο με το ping το μικρο που ειχαν αυτοι ειναι πραγματι απο την Γερμανια ...Εγω πετυχαινω servers με ατομα που εχουν οι ping 14 -35 πανω απο τους μισους .Tragedy (τραγουδιστα) .

αντε να παιξεις μετα με τα δικα μασ τα 2πλασια-3πλασια...

Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω πως στο διαολο γινεται και στα battlefield αλλα και σε ολα τα αλλα πολεμικα fps να εισαι παράλληλα και στο πεζικο, και στο ναυτικο αλλα και στην αεροπορια....... Δηλαδη τι σκατα γινεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...