doctorjim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Παίδες ας με κάνει κάποιος φίλο (αν θέλει βέβαια) διότι έχω βαρεθεί μόνος μου τόσα game. Κάντε με add στο doctorjim.
Nikos667 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Γεια σε ολους! Θα ηθελα να ρωτησω εαν το BF3 premium εχει μεσα και το απλο,δηλαδη βλεπω Bad company 2 μεσα και κατι τετοια και δεν βλεπω BF3 που ειναι το game,θα εχει τις πιστες οπως operation metro και τετοια σε multiplayer? Θα μου δινει τιποτα extra σε οπλα? Θα μπορω να παιζω και με αλλους που εχουν το απλο BF3?
stratigos24 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Οχι, μονο ολα τα expansions του και οσα αλλα expansions θα βγουν στο μελλον. Για να ειχε και το bf3 επρεπε να παρεις το premium edition και οχι σκετο premium.
alldaynews Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Απορια στο multiplayer.Πως γινεται να του ριχνεις του αλλου ενα καρο σφαιρες απο αρκετα κοντα να μην πεφτει κατω να σου ριχνει 1 και να πεφτεις οεοοοοοοοο??
nzeppos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αυτές οι περιπτώσεις είναι συνήθως απόρροια lag.
Alejandro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 και πως αυτο διορθωνεται?? Από την πλευρά σου, δύσκολα. Απλά ανοίγεις τις ports στο router, δεν κατεβάζεις τίποτα ενώ παίζεις και αν γίνεται, βάζεις την γραμμή σου σε fastpath. Αυτά είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις εσύ αλλά μην περιμένεις μεγάλη διαφορά. Τα υπόλοιπα είναι θέμα server και από που είναι οι άλλοι παίκτες. Αν δηλαδή ο άλλος είναι Γερμανός, σε γερμανικό server, με ping 9 και εσύ με ping 70, ό,τι και να κάνεις θα έχει το πλεονέκτημα.
sotiris123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Απορια στο multiplayer.Πως γινεται να του ριχνεις του αλλου ενα καρο σφαιρες απο αρκετα κοντα να μην πεφτει κατω να σου ριχνει 1 και να πεφτεις οεοοοοοοοο?? δεν υοαρχει ποιο σπαστικο πραγμα... ξενερωνεις τελειως... το χειροτερο στο battlefield (που το εχω παρατησει πολυ εντονα στο aftermatch) ειναι οτι μπορει να πυροβολαω εγω εναν και αυτος εμενα με οτι οπλο και να ναι και να πεθανουμε και οι δυο (και δεν μιλαω μιλαω για grenades η για crossbow). φανταζομαι κ αυτο καθαρα θεμα ping
nzeppos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάντως ρε παιδιά μπήκα χθες σε server με Αλβανούς και οι τύποι είχαν όλοι latency <20-30ms. Δηλαδή ή ήταν Αλβανοί που μένουν στην κεντρική Ευρώπη (μιας και ο server είναι στη Γερμανία) ή η χώρα τους έχει ταχύτερες γραμμές απ' τις δικές μας. Ήμαρτον.
nzeppos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Για κάποιο αποτρόπαιο λόγο έπιασα ξανά το Single Player Campaign και θυμήθηκα πόσο απίστευτο είναι. Χώρια που έχει και μία από τις καλύτερες αποστολές όλων των εποχών...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου η Going Hunting, αλλά θα έπρεπε να αφήνει να πετάμε το jet κανονικά. 1
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Eσυ μην δεις jet βουρ στον πατσα ... Aυτο τωρα που λες εσυ Νασο με το ping το μικρο που ειχαν αυτοι ειναι πραγματι απο την Γερμανια ...Εγω πετυχαινω servers με ατομα που εχουν οι ping 14 -35 πανω απο τους μισους .Tragedy (τραγουδιστα) .
sotiris123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Eσυ μην δεις jet βουρ στον πατσα ... Aυτο τωρα που λες εσυ Νασο με το ping το μικρο που ειχαν αυτοι ειναι πραγματι απο την Γερμανια ...Εγω πετυχαινω servers με ατομα που εχουν οι ping 14 -35 πανω απο τους μισους .Tragedy (τραγουδιστα) . αντε να παιξεις μετα με τα δικα μασ τα 2πλασια-3πλασια...
brickoman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Εγω παλι δεν καταλαβαινω πως στο διαολο γινεται και στα battlefield αλλα και σε ολα τα αλλα πολεμικα fps να εισαι παράλληλα και στο πεζικο, και στο ναυτικο αλλα και στην αεροπορια....... Δηλαδη τι σκατα γινεται;
NoisePollution Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Πάντως το Battlefield 3 είναι αναμφίβολα ότι πιο ρεαλιστικό fps πολεμικό έχει βγει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα