nzeppos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ν=Νάσος Λόγω της εορταστικής ατμόσφαιρας (βλ. ρητή απαγόρευση της γυναίκας για παύση πυρός κατά τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων) δεν κατάφερα να το δοκιμάσω ακόμα. Ίσως σήμερα το μεσημέρι! 1
sotiris123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 εσυ εισαι τυχερος γιατι περνανε τα χριστουγεννα κ θα σε αφησει να παιξεις ξανα εγω που τοπ κατεβασα στο λαπτοπ(γιατι κλατεβηκα 15μερες στα πατρια εδαφη) και ανεβαζει θερμοκρασιες τι να πω???? διαβαζα και το ποστ για το μετρο και μου λειπει ακομα πιο πολυ...:Ρ χαχαχα... btw χρονια πολλα και καλες υπολοιπες γιορτες σε ολους...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 επειδή έχασα όλους τους φίλους μου χθες στο Origin, δε ξέρω πως και τι έγινε.Οσοι θέλετε κάντε με add πάλι.: MaGiC_ChEeTaH
konstantinos77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Με αυτα που μας λες με τον λογαριασμο σου κανεις δεν θελει να σε κανει add τωρα ...Μακρυα εισαι επικινδυνος .....
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 χαχαχαχαχα! δεν νομίζω να σας κολλήσω τίποτα απλά με το να σας κανω add
gamer hd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ζεππο παιδι μουαν εσυ εισαι αστοχος τι σου φταει το σνιπερ . Παιζω σνιπερ στο bf3 αρκετο καιρο . Οτι και να κανεις οπου και να του ριξεις εκτος απο το κεφαλι φυσικα που θελει μια οτι και να ειναι στο. Υπολοιπο θελει δυο. Τωρα για το ρεαλισμο τον υπολοιπο χρονο παιζω εναερια θα ηθελες να σε σκοτονω με μια ρουκετα οταν εισαι σε ξηρα οχι , μην μιλας για ρεαλισμο οποτε σε συμφερει. Και επειδη ο αλλος ειναι καλυτερος η πιο τυχερος δεν σημαινει οτ χακαρει , ειχα βαρεθει σε καθε αγωνα. Στο cod. Να λεει το καθε χαζο οπα χακαρει. Επισης εχω βαρεθει να λενε τους σνιπερs campers και που θες να παω ρε φιλε να ερθω διπλα σου να σε βαρεσω ? 2
SlackulatoR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=zgIZDAD3k4s 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 1) Συνεχόμενα κάθετα loops. 2) Jets που δεν βλέπουν ο ένας τον άλλον σκάνε μεταξύ τους. Έχει γίνει άπειρες φορές.
SlackulatoR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Γινότανε για 1-2 λεπτά η όλη φάση γι αυτό σταμάτησα και πάτησα record, γνωρίζοντας το τι θα συμβεί 1
nzeppos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ζεππο παιδι μουαν εσυ εισαι αστοχος τι σου φταει το σνιπερ . Παιζω σνιπερ στο bf3 αρκετο καιρο . Οτι και να κανεις οπου και να του ριξεις εκτος απο το κεφαλι φυσικα που θελει μια οτι και να ειναι στο. Υπολοιπο θελει δυο. Τωρα για το ρεαλισμο τον υπολοιπο χρονο παιζω εναερια θα ηθελες να σε σκοτονω με μια ρουκετα οταν εισαι σε ξηρα οχι , μην μιλας για ρεαλισμο οποτε σε συμφερει. Και επειδη ο αλλος ειναι καλυτερος η πιο τυχερος δεν σημαινει οτ χακαρει , ειχα βαρεθει σε καθε αγωνα. Στο cod. Να λεει το καθε χαζο οπα χακαρει. Επισης εχω βαρεθει να λενε τους σνιπερs campers και που θες να παω ρε φιλε να ερθω διπλα σου να σε βαρεσω ? Είναι αλήθεια ότι καθώς περνούν τα χρόνια, μειώνεται η ευστοχία μου (μαζί με τα ανακλαστικά). Όμως τα μάτια μου συνεχίζουν να βλέπουν μια χαρά και στις περιπτώσεις που ανέφερα είδα πως χτυπούσα ξεκάθαρα 2 και 3 φορές τον αντίπαλο, αλλά δεν έπεφτε με τίποτα. Δεν μίλησα για hacking. Είπα ότι το παιχνίδι στο Normal πολλές φορές έχει περίεργη λογική. Πως ήταν το Far Cry 2 ένα πράγμα, που ο εχθρός φορούσε το λευκό φανελάκι του παππού αλλά ήθελε μια γεμιστήρα για να πεθάνει. Ε, κάτι παρόμοιο. Ευτυχώς το hardcore είναι εντελώς διαφορετικό και πλέον έχω αρχίσει να το προτιμώ. Οι snipers θα είναι πάντα campers εξ' ορισμού και δεν θα αλλάξω ποτέ την άποψή μου, ότι καταστρέφουν τα multiplayer FPS. Στην πραγματική ζωή οι snipers (με τον spotter τους) έχουν εντελώς διαφορετικό ρόλο ενώ θα τους προτιμούσα σε παιχνίδια της σχολής του Operation Flashpoint. Σε CoD/BF3 και σία μακριά κι αγαπημένοι. Άντε και καλή χρονιά με άφθονο BF3
gamer hd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 ρε φιλε ξερεις ποσες φορες μου εχουν πει ευχαριστ σαν σνιπερ και που θες να παμε δλδ? οσο για ta hits δεν γινεται παιδι μου να ριχνεισ 3 και να ζει με κανονικο και οχι ημιαυτοματο
konstantinos77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 To xειροτερο ρε παιδια για μενα στο bf3 ειναι τα knife kills και το τροπος που επιτυγχανονται .Συγκεκριμενα χθες ημουν σε ενα σπιτακι πανω στον πρωτο οροφο και εβλεπα απο το παραθυρο αλλα ενω βαραγα με το οπλο παντα ειχα και το νου μου πισω .Λοιπον γυρναω και βλεπω τον τυπο να ανεβαινει απο τις σκαλες ,ε γυρναω πισω και του ορμαω και οπως φευγει αυτος στα πλαγια μου δεξια αλλα οχι κολλητα απο σχετικη αποσταση και πριν προλαβει να βγει απο πισω μου μου πεταει το animation με το μαχαιρι .Εμεινα λιγο παγωτο γιατι λεω τι ηταν αυτο τωρα? Βαζω μεσα και τον παραγοντα ping αλλα και παλι δεν μου εβγαινε λογικη γιατι ειναι σαν να τον εχεις την μια τον εχθρο απεναντι σου ή πλαγια και την αλλη λες και μεταφερεται πισω σου και προλαβαινει κιολας και σε μαχαιρωνει . Βασικα ριχνω και εγω πολλα μαχαιρια και μαλιστα πολλα ηταν με τον ιδιο τροπο ,δηλαδη πανω στην παλη πατησα το F και ετυχε και τον μαχαιρωσα τον αλλο ,που ειμαι σιγουρος κανεις απο τους 2 μας δεν το πολυκαταλαβε (μουφα δηλαδη ) .Απλα εκεινο που με ενοχλει ειναι οτι ειναι ψευτικο δεν ειναι δηλαδη οπως στο bc2 που εκει το μαχαιρωμα ηθελε high skill αφου επρεπε οχι μονο να τον πλησιασεις αλλα και να τον σημαδεψεις αλλιως το εχανες . Για μενα το μαχαιρωμα πρεπει να ξαναγινει οπως ηταν στο bc2 γιατι τωρα ειναι της πλακας υποθεση ,δεν εχει και κανενα νοημα τωρα να ειναι τοσο αυτοματοποιημενο .
nzeppos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 ρε φιλε ξερεις ποσες φορες μου εχουν πει ευχαριστ σαν σνιπερ και που θες να παμε δλδ? οσο για ta hits δεν γινεται παιδι μου να ριχνεισ 3 και να ζει με κανονικο και οχι ημιαυτοματο Τότε μάλλον άλλο παιχνίδι παίζουμε... (μιλάμε πάντα για normal mode)
stratigos24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ζεππο παιδι μου ρε φιλε ξερεις ποσες φορες μου εχουν πει ευχαριστ σαν σνιπερ και που θες να παμε δλδ? οσο για ta hits δεν γινεται παιδι μου να ριχνεισ 3 και να ζει με κανονικο και οχι ημιαυτοματο Tα bolt αν δεν χρησιμοποιουσες θα ηταν καλυτερα...σαν μαγκια μαζι με ειρωνια μου ακουγονται. Για φτιαξτο λιγο. Καλη Χρονια σε ολους απο μενα. 1
nzeppos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ο γιατρός είναι εδώ http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/52245189/1/271333598/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα