Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Εχω μια απορια,αν αγορασεις το Βf3 σκετο δεν μπορεις να παιξεις online η πρεπει να αγορασεις το premium???

Δημοσ.

Μπορείς να παίξεις, απλά δεν θα έχεις τα πράγματα που έχουν βγει από τα expansions εκτός και αν τα αγοράσεις μετά ξεχωριστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

JEVMa.jpg

Η κοινότητά μας διοργανώνει ένα fun event την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (18:00-20:00), στο οποίο μπορείνα συμμετάσχει
ο καθέναςγια να γνωρίσει άλλους Έλληνες παίχτες και να παίξει σε χαλαρό κλίμα Battlefield 3 online.

------>Δηλώστε συμμετοχή εδώ<------

(απλά γράφοντας το nickname σας)

funeventsmall.png
Πληροφορίες:

Παιχνίδι: Battlefield 3
    Πλατφόρμα: PC
    Ημέρα: Κυριακή 30 Δεκεμβρίου
    Ώρα: 18:00-20:00
    Mode: Team Deathmatch
    Κανόνες: όχι m320/IRNV/Flashlight/MAV
    Χάρτης:
Community-event-map-noshahr-canals.jpg

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας ρωτήσετε στο φόρουμ. Επεξ/σία από Orion2001
Δημοσ.

40 ευρω βγαινει η premium εκδοση

Το κατεβαζεις απο origin η απο steam το παιχνιδι??

Το κατεβάζεις από Origin. Συμβουλή μου να αγοράσεις από τώρα την Premium έκδοση. Αν πάρεις την απλή έκδοση, θα μπορείς να παίξεις online στις 9 (νομίζω) πίστες που έχει αλλά κάποια στιγμή σίγουρα θα θελήσεις να δοκιμάσεις και τις υπόλοιπες. Το κάθε expansion pack κοστίζει 13-15 ευρώ, οπότε επί 5... Σίγουρα το Premium αξίζει τα λεφτά του.

Προσοχή γιατί υπάρχουν 2 Premium εκδόσεις. Η Premium CD key που απαιτεί ξεχωριστή αγορά του BF3 και η Premium Edition που είναι "όλα-σε-ένα". Για να λες ότι κοστίζει 40 ευρώ, λογικά μιλάς για τη δεύτερη περίπτωση.

Καλό λιώσιμο.

Δημοσ.

Το κατεβάζεις από Origin. Συμβουλή μου να αγοράσεις από τώρα την Premium έκδοση. Αν πάρεις την απλή έκδοση, θα μπορείς να παίξεις online στις 9 (νομίζω) πίστες που έχει αλλά κάποια στιγμή σίγουρα θα θελήσεις να δοκιμάσεις και τις υπόλοιπες. Το κάθε expansion pack κοστίζει 13-15 ευρώ, οπότε επί 5... Σίγουρα το Premium αξίζει τα λεφτά του.

Προσοχή γιατί υπάρχουν 2 Premium εκδόσεις. Η Premium CD key που απαιτεί ξεχωριστή αγορά του BF3 και η Premium Edition που είναι "όλα-σε-ένα". Για να λες ότι κοστίζει 40 ευρώ, λογικά μιλάς για τη δεύτερη περίπτωση.

Καλό λιώσιμο.

Ναι για την δευτερη λεω επειδη ειναι και πολλα giga θα το κατεβασω ολο το βραδυ και απο αυριο λιωσιμοοοοοοοοοοοοοοοοο
Δημοσ.

Πριν πιάσεις το online πάντως, ρίξε μια ματιά και στο offline campaign. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, αν και προφανώς μικρό (κανα οκτάωρο το πολύ). Μερικές αποστολές είναι πραγματικά απίστευτες.

Δημοσ.

καλησπερα !!σημερα αγορασα κ εγω το bf3 χωρις καποιο dlc...εχω να πω οτι ειναι απλα τελειο..το μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γτ με βαζει συνεχεια σε μια πιστα nashar canals.. κανω κατι λαθος ή φταιει το οτι πηρα το απλο?

Δημοσ.

Το "απλό" έχει 9 πίστες και όχι μόνο την Nashar Canals. Μήπως πατάς "quick match" αντί να ψάξεις σε λίστα από servers;

Δημοσ.

Χρονια πολλα σε ολους παιδια.Πρεπει τελικα να εξοικιωθεις στο offline πρωτα γιατι στο online ειναι πολυ παλουκι λεμε

Δημοσ.

Αν προέρχεσαι από την κοινότητα του Call of Duty, φαντάζομαι θα κατάλαβες γρήγορα πως το BF3 έχει εντελώς διαφορετική λογική και θα χρειαστεί λίγος καιρός μέχρι να συνηθίσεις. Τελείωσε το offline campaign, παίξε τις 6 online co-op αποστολές, δες μερικά video όπως αυτό και σιγά-σιγά θα μπεις στο κλίμα.

Επίσης μην ξεκινήσεις σε μεγάλους χάρτες όπως τον Caspian Border. Για αρχή προτίμησε κάτι μικρότερο, χωρίς οχήματα, άρματα και αεροπλάνα.

Δημοσ.

Μπράβο. Εκεί πρέπει να μπεις αφού έχεις πάρεις το κολλάι, ώστε να ανεβάσεις levels στα γρήγορα (με το defibrillator του γιατρού εννοείται!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...