konstantinos77 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Εγω ακομα δεν θα εκφερω αποψη ,θα περιμενω και το endgame που θα οδηγαμε και μηχανες μοτοκρος ...Θα παμε σε αλλα επιπεδα
sotiris123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 aftermath(scavenger)+(xbow&knife only) και metro με 64 παιχτες... και χαμος στο Β 1
konstantinos77 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 aftermath(scavenger)+(xbow&knife only) και metro με 64 παιχτες... και χαμος στο Β και Hardcore να προσθεσω εγω ...
sotiris123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 και Hardcore να προσθεσω εγω ... ναι συγγνωμη που το ξεχασα αλλα το θεωρησα δεδομενο γιατι παιζω μονο σε ενα σερβερ που ειναι hardcore.... παλι δε μπαινει το battlelog...:@ 1
jimson Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cN7o1SBwXb4
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Αχ, μίλησε ο δόχτωρας http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/51437373/1/271333598/
nzeppos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Νταξ, πάντως ώρες-ώρες το γαμωπαίχνιδο απλώς σου ανεβάζει την πίεση. Παίζω σε αυτό το Bazoserver (πως τον λένε τελοσπάντων) και έχω πάρει την αγαπημένη μου (ΝΟΤ!) κλάση, τον σνάϊπερ*. Είναι ο εχθρός στην απέναντι μεριά, του ρίχνω μία-δύο-τρεις-τέσσερις σφαίρες, τον πετυχαίνουν ΟΛΕΣ και αυτός δεν ψοφάει με τίποτα. Μου ρίχνει μία με το xbow και τέρμα. Και αυτό το πράγμα δεν γίνεται μία, αλλά τρεις φορές σε όλη τη διάρκεια του TDM. Και εντάξει, να πείτε ότι επειδή δεν παίζω καθόλου Recon δεν έχω ξεκλειδώσει όπλα και βαράω με το άθλιο SKS. Και πάλι όμως ρε φίλε, είναι σφαίρες. Δεν είναι στραγάλια. Και σε πέτυχαν τέσσερις. Δηλαδή κάνε μου τη χάρη και πέθανε. Γελάνε και τα ερείπια του Azadi Palace. * μέχρι την τελευταία μου μέρα πάνω στον πλανήτη, θα εξακολουθώ να το φωνάζω "ban all snipers from all FPS games", καταστρέφουν το παιχνίδι. Ας τους φτιάξουν ξεχωριστά modes να παίζουν μόνοι τους. 1
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Νταξ, πάντως ώρες-ώρες το γαμωπαίχνιδο απλώς σου ανεβάζει την πίεση. Παίζω σε αυτό το Bazoserver (πως τον λένε τελοσπάντων) και έχω πάρει την αγαπημένη μου (ΝΟΤ!) κλάση, τον σνάϊπερ*. Είναι ο εχθρός στην απέναντι μεριά, του ρίχνω μία-δύο-τρεις-τέσσερις σφαίρες, τον πετυχαίνουν ΟΛΕΣ και αυτός δεν ψοφάει με τίποτα. Μου ρίχνει μία με το xbow και τέρμα. Και αυτό το πράγμα δεν γίνεται μία, αλλά τρεις φορές σε όλη τη διάρκεια του TDM. Και εντάξει, να πείτε ότι επειδή δεν παίζω καθόλου Recon δεν έχω ξεκλειδώσει όπλα και βαράω με το άθλιο SKS. Και πάλι όμως ρε φίλε, είναι σφαίρες. Δεν είναι στραγάλια. Και σε πέτυχαν τέσσερις. Δηλαδή κάνε μου τη χάρη και πέθανε. Γελάνε και τα ερείπια του Azadi Palace. * μέχρι την τελευταία μου μέρα πάνω στον πλανήτη, θα εξακολουθώ να το φωνάζω "ban all snipers from all FPS games", καταστρέφουν το παιχνίδι. Ας τους φτιάξουν ξεχωριστά modes να παίζουν μόνοι τους. Lets go again. Έχω βαρεθεί να τα λέω και στα forum του battlelog. Πρώτα από όλα το sks είναι ένα πολύ καλό όπλο ,ειδικά για την κλάση του recon, που κάποιοι το θεωρούν και overpowered. Προσωπικά έχω 1000 kills με αυτό αν και προτιμώ σε ημιαυτόματο το m417 που είναι one headshot to kill σε μικρές αποστάσεις. Το παιχνίδι έχει κάποια συγκεκριμένα charts που υπολογίζουν το dmg ανάλογα με το όπλο, την απόσταση και το σημείο που χτυπάει η σφαίρα στον αντίπαλο. Δεν γίνεται π.χ. να κάνεις την ίδια ζημία όταν τον πετύχεις στο κεφάλι και την ίδια στα πόδια... λογικό έτσι? Τώρα αν εσύ μου λες ότι τον πέτυχες 4 φορές, δηλαδή ούτε lag να πεις ότι φταίει(να σου δείξει το παιχνίδι λάθος σύμβολο ότι τον πέτυχες δύσκολο λόγω συγκεκριμένης κατασκευής* στο bf3), και δεν τον σκότωσες σημαίνει ότι πολύ απλά η έκανες λάθος και δεν τον πέτυχες και απλά θέλεις να το πιστέψεις η τον πέτυχες από τέτοια απόσταση και σε τέτοια σημεία που 4 σφαίρες δεν είναι αρκετές. Τόσο απλά. Ούτε το παιχνίδι έχει πρόβλημα(έχει πολλά άλλα βέβαια ) ούτε ο άλλως είναι cheater ούτε τίποτα. Ναι υπάρχουν cheaters σε ποσοστό από προσωπική εμπειρία γύρω στους 1/40, άλλους τους καταλαβαίνεις, άλλους όχι τόσο εύκολα ή και καθόλου. *Μπορώ να στα εξηγήσω τα πράγματα πολύ καλύτερα από κοντά και αν είχες βιντεάκια με την κάθε περίπτωση που σου φέρνει απορία, τι, πως, για να σου πω τι φταίει. Πολλές φορές και εγώ απορώ με κάποιες στιγμές αλλά μετά βλέπω το αντίστοιχο βίντεο (πολλές φορές κάνω capture) και λέω "α είδες δικό μου λάθος" η να τα υπολογίσω και να τον βγάλω τον άλλον με απόδειξη cheater (πολύ σπάνια όμως). Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες για τους recons, προσωπικά την θεωρώ αδικημένη κλάση σε πολλά παιχνίδια.
nzeppos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δεν λέω ότι ήταν cheat. Λέω ότι ώρες-ώρες φταίει το ίδιο το BF3, γιατί δεν γίνεται να φας 4 σφαίρες από τέτοιο όπλο και να μην πάθεις τίποτα. Όπως δεν γίνεται να φας σφαίρα μεγάλου διαμετρήματος από άρμα/ελικόπτερο/αεροπλάνο κλπ και να μην μείνεις στον τόπο (ακόμα και ξώφαλτσα να σε πάρει). Κι όμως πόσες φορές έχουμε δει στο BF3 ο αντίπαλος να θέλει ολόκληρη γεμιστήρα (ή 3-4 σφαίρες από το tank) για να τα κακαρώσει. Και ναι, τους πέτυχα και τις τέσσερις φορές γιατί μου εμφανίστηκε το σχετικό σύμβολο στο HUD. Περίπτωση lag δεν υπάρχει γιατί περίπου τα ίδια είχαμε (60ms εγώ και άντε να είχαν 30 οι άλλοι). Προφανώς δεν τους πετύχαινα στην καρωτίδα ή στο κεφάλι και άρα σου λέει βάρα στην κοιλιά μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα, δεν θα πάθει τίποτα ο άλλος. Όσο για τους Recon, είναι αλήθεια πως στο BF3 είναι πιο "ριγμένοι" σε σχέση με άλλα games παρ' ολ' αυτά είναι μια κλάση που δεν συμπάθησα ποτέ μου.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Το πας σε θέματα ρεαλισμού. Δεν θα ήταν δύσκολο για την εταιρία να έκαναν τα jet π.χ. να σκοτώνουν πολύ ποιο εύκολα αλλά αν το κάναν σκέψου πόσοι θα διαφωνούσαν (εγώ θα ήμουν από τους πρώτους) για το πόσο overpowered θα ήταν. Καλός ο ρεαλισμός αλλά πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι. Έτσι όπως σου δίνουν την ευκολία να χειριστής ένα μαχητικό με λίγα πλήκτρα του pc έτσι σου αφαιρούν την δυνατότητα να σπέρνεις με το minigun του. Το ίδιο και στο tank αν και το bad company 2 ήταν λίγο ποιο ισορροπημένο σε αυτόν τον τομέα, τουλάχιστον όταν έπεφτε η οβίδα στο 1 μέτρο δίπλα στον αντίπαλο, πέθαινε. Τώρα στο θέμα του όπλου δεν αποκλείω να συμβαίνουν bugs και lag γιατί υπάρχουν αλλά δεν γίνεται τόσο συχνά όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Χαρακτηριστικά ήμουν τις προάλλες στο σπίτι ενός φίλου όπου έπαιζε bf 3. Τον έβλεπα να χτυπάει κάποιον με το m16a3 πρώτος και να γυρνάει ο άλλος και να τον σκοτώνει με λιγότερες σφαίρες και να μου λέει "ε γ@μώ το κολοcheateri τώρα γιατί δεν πέθανε". "Γιατί βαρούσες στο γάμο του καραγκιόζη ρε ζωντόβολο" του είπα και γέλασα γιατί φαντάστηκα τον εαυτό μου κάνει το ίδιο.
DJ_Duker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Όσο για τους recons που λέτε ότι δεν πέθαναν, αν δεν κάνετε one shot one kill δεν είναι περίεργο να μη πεθάνει με 2η ή και 3η σφαίρα. Δεν το χει σε τίποτα να έχει medkit στα πόδια του από κανέναν assault και μέχρι να τον πετύχεις πάλι να έχει γεμίσει.
nzeppos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχώς αυτό που λες δεν ήταν η περίπτωσή μου. Μιλάμε τώρα για εχθρούς που έτρεχαν πάνω κάτω σε ακτίνα 10-20 μέτρων, έτρωγαν 3 σφαίρες έκαστος και δεν ψόφαγαν με τίποτα. Έβαλα πάλι Bazo/Epicenter και έχω μία απ' τα ίδια. Σε 10 επιτυχημένες βολές έχω 1 kill. Άρχισα να βαριέμαι... ps: βαράω 3 άτομα σε απόσταση 5 μέτρων ο ένας απ' τον άλλο. Είναι κρυμμένοι πίσω από τσιμεντένια χαλάσματα. και βλέπω μόνο το κεφάλι τους. Τους πετυχαίνω και εκτός από το κλασικό Χ του HUD, βλέπω να πετάγονται και αίματα. Τουλάχιστον 2 σφαίρες στον καθένα. Εκ των πραγμάτων το χειρότερο σημείο στο οποίο μπορούσα να τους πετύχω ήταν ο λαιμός τους. Μαντέψτε πόσοι πέθαναν... Μηδέν.
DJ_Duker Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ζέππο από ό,τι είδα στο προφίλ σου, παίζεις πάντα σε Normal servers που θέλουν πολλές περισσότερες σφαίρες να πεθάνει ο άλλος. Βάλε στο search filter μόνο το hardcore και θα βρεις την υγειά σου.
Alejandro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 <p>Δυστυχώς αυτό που λες δεν ήταν η περίπτωσή μου. Μιλάμε τώρα για εχθρούς που έτρεχαν πάνω κάτω σε ακτίνα 10-20 μέτρων, έτρωγαν 3 σφαίρες έκαστος και δεν ψόφαγαν με τίποτα. Έβαλα πάλι Bazo/Epicenter και έχω μία απ' τα ίδια. Σε 10 επιτυχημένες βολές έχω 1 kill. Άρχισα να βαριέμαι...</p><p> </p> <p>ps: βαράω 3 άτομα σε απόσταση 5 μέτρων ο ένας απ' τον άλλο. Είναι κρυμμένοι πίσω από τσιμεντένια χαλάσματα. και βλέπω μόνο το κεφάλι τους. Τους πετυχαίνω και εκτός από το κλασικό Χ του HUD, βλέπω να πετάγονται και αίματα. Τουλάχιστον 2 σφαίρες στον καθένα. Εκ των πραγμάτων το <em>χειρότερο </em>σημείο στο οποίο μπορούσα να τους πετύχω ήταν ο λαιμός τους. Μαντέψτε πόσοι πέθαναν...</p> <p> </p> <p>Μηδέν.</p> Στο thread του Bad Company 2, μου είχε πει ένα παιδί ότι στο hardcore είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και είχε απόλυτο δίκιο. Από τότε παίζω μόνο hardcore. Τσεκαρέ το και δε θα χάσεις.
konstantinos77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ειναι μονο οτι σκοτωνονται πιο ευκολα οι εχθροι ,εξαλλου και εσυ πιο ευκολα θα σκοτωνεσαι σαν τους αλλους .Ειναι οτι δεν παιζεις με τα τριγωνακια οπως χαρακτηριστικα λεγεται ,δηλαδη αντι να κοιτας τον χαρτη να δεις που ειναι ο αντιπαλος παρατηρεις την πιστα προσεκτικα.Αυτη ειναι η ομορφια του hardcore...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα