doctorjim Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Άστα να πάνε και τώρα που μου έμεινε λίγος χρόνος μετά από ένα μήνα γεμάτο διαγωνίσματα και δίαβασμα μας έχει ξενερώσει. -_-
sotiris123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 χαχαχα... ελειπα διακοπες 8 μερες και γυρισα χθες... και δεν εχω παιξει καθολου κ μ καρφωσε να μπω σμρ( κατεβασα aftermatch και update) και τωρα ηθελα να το δοκιμασω αλλα παπαλα...
doctorjim Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρω άστα μωρέ με την κ...ο ΕΑ και το Origin της.
Πέτρος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ότι μα ότι να 'ναι... Είπα κι εγώ να βάλω το Premium, πέρασα τον κωδικό, ξεκινά να κατεβάζει τα 3 packs που δεν είχα (είχα ήδη το Β2Κ), κοντά στα 10GB συνολικά...τι διάολο κατέβαζε με όλα αυτά τα patch ένας Αλλάχ ξέρει...κι αυτό, με κάτω από 400k συνολικά... Τώρα είναι στο 70%, κολλημένο, το κοιτάζω και με κοιτάζει. Μπ@#%$!λο!
Herculess Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 εμένα γιατι το after match κολλάει στην οθόνη τη μαύρη που λέει Loading ? οσο και να περιμένω δεν αλλάζει τιποτα.. στο battlelog γράφει connecting συνέχεια...
Πέτρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 εμένα γιατι το after match κολλάει στην οθόνη τη μαύρη που λέει Loading ? οσο και να περιμένω δεν αλλάζει τιποτα.. στο battlelog γράφει connecting συνέχεια... Ακριβώς το ίδιο, έπαθε και φίλος μου που μαζί το πήραμε το Premium. Για κοίτα μήπως δεν στο έχει κατεβάσει. Στο Origin, εκεί που είναι το BF δεξί και "game details". Υπάρχει η πιθανότητα να μη στο έχει περάσει και δε φαίνεται ούτε στον έλεγχο για ενημερώσεις. Χειροκίνητα κατέβασέ το και θα είσα εντάξει. 1
Herculess Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ακριβώς το ίδιο, έπαθε και φίλος μου που μαζί το πήραμε το Premium. Για κοίτα μήπως δεν στο έχει κατεβάσει. Στο Origin, εκεί που είναι το BF δεξί και "game details". Υπάρχει η πιθανότητα να μη στο έχει περάσει και δε φαίνεται ούτε στον έλεγχο για ενημερώσεις. Χειροκίνητα κατέβασέ το και θα είσα εντάξει. Ναι ρε φίλε μου αυτο ήταν τελικά!!! και είχα κάνει και ενημέρωση και επιδιόρθωση αλλα τίποτα. τελικά δεν είχε κάνει λήψη!
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τελικά ενέδωσα και πήρα κι εγώ το Premium. Μέχρι στιγμής είχα τη ρώσικη έκδοση του παιχνιδιού, μαζί με το Back to Karkand. Είχαν πάει κάπου 15 ευρώ έκαστο. Για το Premium (δηλ. στην πράξη για τα 3 expansions Close Quarters, Armored Kill και Aftermath, συν το επερχόμενο End Game) πλήρωσα άλλα 27 ευρώ. edit: δηλώνω δημοσίως ότι τόσο καιρό έλεγα βλακείες. Προφανώς και ο client δεν είναι ίδιος για όλους (όπως λανθασμένα νόμιζα). Μόλις εξαργύρωσα τον Premium κωδικό μου, αμέσως άρχισε να κατεβάζει άλλα 10+ GB (2,8 για το CC συν 3,7 για το ΑΚ συν 3,9 για το Aftermath). Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2012 από nzeppos
nzeppos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Περιττό να σας πω ότι ακόμα κατεβαίνει... 87%
DJ_Duker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Καλό κάψιμο Ζέππο! Για Close Quarters προτίμησε 24 μαξ άτομα, στο armored πανικό με τανκ σε conquest όπως conquest και στους νέους Aftermath. Τank superiority,gunmaster και scavenger είναι πιο μούφα και θυμίζουν άλλα παιχνίδια.
Alejandro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Σαν το Aftermath σε Rush δεν έχει! Είναι κωλοτέλειο!
konstantinos77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Σαν το Aftermath σε Rush δεν έχει! Είναι κωλοτέλειο! Oh yes baby...
explorer21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Πιστεύω τελικά οτι το aftermath είναι το καλύτερο dlc μέχρι στιγμής(έχουμε και το endgame ακόμα)... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα