xtrmsnpr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 χτες αυτό σήμερα αυτό(μόλις ξεκίνησε) δώσε gb στον λαό λέμε!Αν όχι τώρα,με το επόμενο dlc θα είναι ο πιο μεγάλος φάκελος μου το bf3 Πολύ τραγικό μια εταιρία να βγάζει patches ΜΟΝΟ 1-2μέρες πριν βγει το dlc,λες και είναι όλα μέλι γάλα 1
DJ_Duker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Κατέβηκε και εδώ, μπήκα έπαιξα λίγο scavenger αλλά αναγκάστηκα να βγω και να βάλω τον σκληρό για ανασυγκρότηση. Τόσα updates + όλες οι άλλες εγγραφές μου δημιουργούν κάποια μικροκολλήματα κάθε τόσο....
konstantinos77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ξεκινησα να παιζω ,μεχρι στιγμης εχω παιξει scavenger .Τι να πω ,και κρυο και ζεστη .Εμενα αυτο το πραγμα να βρισκεις οπλα απο κατω και να ξεκινας με πιστολι ενω οι αντιπαλοι εχουν ηδη αυτοματα δεν μου πολυαρεσει .Μου κανει πολυ χυμα η κατασταση σαν mode.
Antwni Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Κατέβηκε και εδώ, μπήκα έπαιξα λίγο scavenger αλλά αναγκάστηκα να βγω και να βάλω τον σκληρό για ανασυγκρότηση. Τόσα updates + όλες οι άλλες εγγραφές μου δημιουργούν κάποια μικροκολλήματα κάθε τόσο.... Έφτιαξε με την ανασυγκρότηση τελικά?
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως όποτε παίζω το συγκεκριμένο (aftermath) ,σφυράει το pc.Δεν είναι το buzzer του,είναι κάποιο ανεμηστήρι που τρέχει σαν τρελό μάλλον..Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί,και ακριβώς τι,αλλά με ανησυχεί,και δεν έχω χρόνο να το ψάξω. Το scavenger είχε φάση,ότι όπλο σηκώσεις,απλώς λίγο πιο γρήγορα να σηκώνονταν το όπλο θα ήταν καλά,δεν είναι δύσκολο να βρεις όπλα.Οι αντίπαλοι προφανώς σηκώνουν τα όπλα τους και αυτοί.
Alejandro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Άκυρο, κατά τη γνώμη μου πάντα, το XBOW. Ρίχνω στον τοξότη και βγάζει 2 hitmarks, μου ρίχνει με το τόξο (όχι κεφάλι) και πεθαίνω. Δηλαδή αυτόν τον πέτυχαν 2 σφαίρες από assault rifle και έζησε, ενώ εγώ με ένα βέλος πάπαλα... 1
konstantinos77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια αν κανω φορματ και παω να ξαναεγκαταστησω το παιχνιδι τα expansions πρεπει να τα βαλω χειροκινητα εχοντας αντιγραψει τον φακελο battlefield 3 στο origin games ή θα ξανακατεβουν μονα τους ?
nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Τα expansions συμπεριλαμβάνονται στο φάκελο που λες. Οπότε το μόνο που θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις είναι το ίδιο το Origin. 1
jimson Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ένα gameplay βίντεο για το όπλο KH2002 https://www.youtube.com/watch?v=3QlI5q39_n8 1
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει πάλι να ασχολούμαι λίγο, υπάρχει κανα site της προκοπής που να προτείνει loadouts για κάθε ειδικότητα; Με λίγο γκουγκλάρισμα που έκανα δεν έβγαλα άκρη, γιατί κλασικά ο καθένας προτείνει τα δικά του (πολλές φορές χωρίς καμία λογική, πχ. κάποιοι πάνε και βάζουν silencers σε όλα τα όπλα, ανεξαρτήτως πίστας).
DJ_Duker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Έφτιαξε με την ανασυγκρότηση τελικά? Έφτιαξε αρκετά. Και χρειάστηκε να αλλάξω και drivers καθώς οι τελευταίοι beta της amd είχαν νερά.
explorer21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει πάλι να ασχολούμαι λίγο, υπάρχει κανα site της προκοπής που να προτείνει loadouts για κάθε ειδικότητα; Με λίγο γκουγκλάρισμα που έκανα δεν έβγαλα άκρη, γιατί κλασικά ο καθένας προτείνει τα δικά του (πολλές φορές χωρίς καμία λογική, πχ. κάποιοι πάνε και βάζουν silencers σε όλα τα όπλα, ανεξαρτήτως πίστας). Δεν ξέρω κάποιο τέτοιο site αλλά μπορείς να μπεις εδώ http://symthic.com/bf3-stats και να δεις πως συμπεριφέρεται κάθε όπλο με διαφορετικά attachments...
Alejandro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει πάλι να ασχολούμαι λίγο, υπάρχει κανα site της προκοπής που να προτείνει loadouts για κάθε ειδικότητα; Με λίγο γκουγκλάρισμα που έκανα δεν έβγαλα άκρη, γιατί κλασικά ο καθένας προτείνει τα δικά του (πολλές φορές χωρίς καμία λογική, πχ. κάποιοι πάνε και βάζουν silencers σε όλα τα όπλα, ανεξαρτήτως πίστας). Εδώ είσαι! 1
sotiris123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 παιδια καλησπερα... εχετε κανα προβλημα με το origin και το battlelog? προσπαθω να συνδεθω στο origin και μου λεει λειτουργια εκτος διαδικτυου και πατηστε για συνδεση.. παταω και τιποτα.... και στο battlelog βαζω τα στοιχεια μου και μου λεει οτι ειναι λαθος
doctorjim Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μου και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Δεν μπορώ και εγώ να μπώ σε λειτουργία διαδικτύου. Μάλλον πρέπει να είναι κανα Origin down και μας έχει στην απ'έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα