Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα αν βγαζεις τα φιλτρα παλι τους ιδιους servers θα βρεις με κοσμο απλα αν κατεβασεις την λιστα θα βρεις και αυτους που δεν εχουν κοσμο .Επισης βαλε να σουβγαζει την λιστα απο το μικροτερο ping προς το μεγαλυτερο απο πανω προς τα κατω.Το τσεκαρισμα απλα απομονωνει αυτους που εχουν κοσμο ,δεν σημαινει ομως οτι αν δεν το εχεις τσεκαρισμενο δεν θα παρεις τους ιδιους servers .

Eχεις μηνυμα by the way στο battlelog ...

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε καλά, εννοείται ότι αυτά τα φίλτρα πρέπει να είναι πάντα ενεργοποιημένα (όπως και του Punkbuster, του ranked κλπ). Γιατί να θέλεις να βλέπεις τους servers που έχουν πολλά άδεια slots;

Δημοσ.

Να φανταστώ, χωρίς διάθεση ειρωνείας, ότι γνωρίζεις πως όταν πατάς "Refresh and save filter", μετά όσο πατάς Page Down ή κάνεις scroll down με το ποντίκι, σου βγάζει και άλλα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Οχι σε μενα.

Ναι ρε συ. Ξερω. Μην τρελαθουμε τελειως. :-)

Τελοσπαντων, αφου τωρα μου εφτιαξε ειμαι οκ.

Πιο πριν οτι και να εκανα (με/χωρις pb, με/χωρις ranked, με/χωρις premium, ενα ενα τα expansions, χωρις τιποτα απολυτως τικαρισμενο/με ολα τικαρισμενα κλπ) μου εβγαζε πολυ λιγους με κοσμο.

Φυσικα το κανω by ping. (και by players να το εκανα πριν παλι λιγους γεματους/με κοσμο πανω πανω μου εφερνε). Μολις ξετικαρα το empty εφτιαξαν ολα.

Δημοσ.

Πιο πριν οτι και να εκανα (με/χωρις pb, με/χωρις ranked, με/χωρις premium, ενα ενα τα expansions, χωρις τιποτα απολυτως τικαρισμενο/με ολα τικαρισμενα κλπ) μου εβγαζε πολυ λιγους με κοσμο.

Αυτο που λες παραπανω μου κανει εντυπωση αφου απο την στιγμη που ξερεις να κατεβαζεις την λιστα και να κανεις refresh θα επρεπε πιο κατω να βλεπεις και servers με κοσμο .Τελος παντων ....

Δημοσ.

Σε εμενα το λες Αλεξανδρε?

Όχι, στον στρατηγό αναφερόμουν! Παραθέτω και τα δικά μου φίλτρα, που παρόλο που είμαι του hardcore, βρίσκω servers με κόσμο.

post-88018-0-41704100-1353435103_thumb.png

Δημοσ.

Δηλαδη το μονο που δεν ειχα πειραξει ποτε και το ειχα αφησει κενο ηταν αυτες οι επιλογες για full, 1-5, 6-10.

Edit:

Αν το κανω δηλαδη οπως ακριβως απο πανω ο alejandro με κανενα τικ σε αυτα παλι 5-6 servers βρισκω.

Οποιος θελει με κανει add στο skype (stratigos40) και του κανω εναν διαμοιρασμο οθονης να το δει.

Edit 2:

Βασικα πρεπει να εχετε δικιο τελικα διοτι πηγα να βγαλω βιντεο να δειτε τι κανω και στην αρχη πατησα reset to default στα φιλτρα ωστε να δειτε που μου βγαζει λιγους (και μετα να εβαζα τικ σε full, 1-5, 6-10 κλπ για να μου δειξει πολλους) αλλα οσο αρχισα να κατεβαινω κατω κατω ειχε και αλλους με κοσμο και η λιστα ηταν πολυ μεγαλη. Εγω απλα περιμενα οταν παταω by players να μου εμφανιζει πολλους servers πανω πανω (οπως ειναι και το λογικο αφου το κανω by players) αλλα δεν το κανει ενω με τα τικ σε full, 1-5, 6-10 το κανει κανονικα. Γενικα by ping το βαζω και μπαινω σε servers που εχω γυρω στο 60 ping.

Δημοσ.

λοιπον εχω ενα προβλημα... σμρ το πηρα το παιχνιδι και μπαινω battlelog διαλεγω παιχνιδι με βαζει μεσα αλλα ενω παιζω μετα απο κανα 20λεπτο με πεταει και λεει disconected from server... reached time out limit.... ξερετε γιαιτ?

Δημοσ.

λοιπον εχω ενα προβλημα... σμρ το πηρα το παιχνιδι και μπαινω battlelog διαλεγω παιχνιδι με βαζει μεσα αλλα ενω παιζω μετα απο κανα 20λεπτο με πεταει και λεει disconected from server... reached time out limit.... ξερετε γιαιτ?

Αναβαθμισε punkbuster με manual update ..

Δημοσ.

οταν λες μανουαλ? εγω αυτο που εκανα ηταν να κατεβασω το προγραμμα για ολα τα παιχνιδια που λεει και διαλεξω το battlefield... αδδ game και update απο πανω που λεει...

9πρωτη φορα επαφη με punkbuster)

Δημοσ.

Πώς είναι το UPnP στο router σου; Κανονικά πρέπει να είναι disabled.

ps: για τη χειροκίνητη αναβάθμιση του punkbuster, πας στο φάκελο που εγκατέστησες το BF3 και τρέχεις το pbsetup.exe. Η τελευταία client έκδοση μού φαίνεται είναι η v2.317/A1386.

Δημοσ.

ααα και οσο επαιξα ειχα 98πινγκ σε γερμανικο σερβερ με το φιλο μ που μενει 3 τετραγωνα πιο περα να εχει 40... εγω φορθνετ αυτος οτε...(δεν ξερω αν παιζει ρολο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...