Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν παω σπιτι θα το κοιταξω ,αλλα θα πρεπει να εισαι και εσυ στο battlelog για να συγκρινουμε .Με εχεις κανει φιλο ε?

Ποιο ειναι το nick σου ?

Υπαρχει και μια επιλογη που βγαζεις απο τις ρυθμισεις του router δεν την θυμαμαι τωρα...Αν και δεν πιστευω να φταιει αυτο

Δημοσ.

Εγινε.

stratigos24

Edit:

Ενω παραδειγμα στο history μου βγαζει πολλους (δεν φαινονται ολοι στη φωτο, υπαρχουν και αλλοι πιο κατω):

post-182562-0-37294300-1353414824_thumb.png

Upnp enable στο router καθως και καποια ports για το bf3 αν και δεν χρειαζονταν γενικα, δεν ειχα καποιο προβλημα συνδεσιμοτητας.

Δημοσ.

Το BF3 πάντως είναι από τα λίγα παιχνίδια που θέλουν UPnP disabled. Αν και αυτό συνήθως επηρεάζει τις αποσυνδέσεις εντός παιχνιδιού και όχι το πόσος κόσμος φαίνεται στο battlelog.

Δημοσ.

Στρατηγέ βάλε στα φίλτρα τον αριθμό των παικτών που θέλεις καθώς και τουλάχιστον τις επιλογές 1-5,6-10 από κάτω για να μην σου βγάζει άδειους server.Επίσης μην επιλέγεις ταυτόχρονα όλα τα expansion αριστερά...

Δημοσ.

και τουλάχιστον τις επιλογές 1-5,6-10 από κάτω για να μην σου βγάζει άδειους server

Σωστος, ευχαριστω.

Kαι με ολα τα expansions επιλεγμενα απο διπλα δουλευει μια χαρα τωρα.

Δημοσ.

Σωστος, ευχαριστω.

Kαι με ολα τα expansions επιλεγμενα απο διπλα δουλευει μια χαρα τωρα.

Hταν η ωρα δηλαδη ?

Παντως τα ports ουτε εγω τα εχω ανοιξει δεν χρειαζεται ...

Δημοσ.

Οχι, δεν ηταν η ωρα, μερες ειχα προβλημα. Αλλαζοντας ομως τα φιλτρα οπως ειπε πιο πανω ο explorer τωρα μου δειχνει πολλους servers με κοσμο οπως παλαιοτερα.

Τα πορτς τα εχω ανοιξει για το καλο... :)

Δημοσ.

Nαι...ξετικαρα ολα τα φιλτρα και εβρισκα πολυ λιγους με κοσμο παλι.

Τωρα οπως μου ειπε ο explorer, τικαρα να μου βγαζει servers με: full, 1-5, 6-10 παιχτες, να μην μου δειχνει αδειους δηλαδη και τωρα μου εμφανιζει πολλους οπως παλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...