konstantinos77 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Επειδη αγορασα το black ops2 και το warfighter και δεν αντεξα να μην κανω την συγκριση εχω να πω οτι το warfighter ειναι σαφως καλυτερο παιχνιδι απο το black ops 2 ,πιο δυσκολο με 2 επιπεδα καλυτερα γραφικα(frostbite 2) και δεν εχει την λογικη του παιζω και σκοτωνω οπως οι σειρες cod.Προσφερει δηλαδη κατι νεο σε σχεση με αυτα που γνωριζαμε και κατα την γνωμη μου η δυσκολια του ειναι που το κανει (οπως και το bf3) ελκυστικο . To cod bo2 απο την αλλη εχει την δοκιμασμενη συνταγη των cod,λιγοτερα bugs σιγουρα θα εχει και ειναι πιο ελαφρυ απο το warfighter,ενω επισης ειναι εχει και πιο απλοικο μενου και customization .Δεν παυει ομως να ειναι ενα παιχνιδι με γραφικα μετρια εως απαραδεκτα αλλα αυτο ας πουμε οτι παραβλεπεται επειδη εστιαζεις σε αλλα πλεονεκτηματα του .Ετσι και αλλιως για τα cod τα μετρια -old engine γραφικα τους ειναι κατι γνωστο πολυ πριν βγουν στην αγορα . Κανενα απο τα 2 ομως παρολαυτα δεν μπορει να συγκριθει με το bf3 και μην βγουν ορισμενοι και πουνε οτι ειναι διαφορετικα παιχνιδια και δεν συγκρινονται μεταξυ τους .Το bf3 ειναι το ανωτερο ολων σε ολα τα χαρακτηριστικα . Η σειρα για μενα εχει δηλαδη ως εξης bf3>warfighter>black ops 2. Αυτα για οσους δεν εχουν παρει ακομα κανενα και το σκεφτονται ή εχουν αγορασει καποιο και ειναι σε σκεψη και για καποιο αλλο .Εγω επειδη εχω τρελα με τα πολεμικα πρωτου προσωπου τα αγορασα και τα 2. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Πάντως κακά τα ψέματα,δεν συγκρίνονται με το bf..Άλλο στυλ παιχνιδιού,όπως και να το κάνουμε 1
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν τις τελευταίες μέρες, παίζοντας CoD:BO2 (από τον μπάρμπα εννοείται). Μια φορά κι ένα καιρό δεν υπήρχε περίπτωση να μην αγοράσω το τελευταίο CoD και να λιώσω στο online. Τώρα πια δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Μία οι εξωφρενικές τιμές (ακόμα και η gray market έκδοση κοστίζει διπλάσια απ' όσα είχα δώσει για το ρώσικο BF3), μία το επαναλαμβανόμενο gameplay και η μεγάλη διαφορά στη φιλοσοφία σε σχέση με το BF... ε, δεν θέλει και πολλή σκέψη, το προσπερνάω χωρίς να το σκέφτομαι.
konstantinos77 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Πάντως κακά τα ψέματα,δεν συγκρίνονται με το bf..Άλλο στυλ παιχνιδιού,όπως και να το κάνουμε Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν τις τελευταίες μέρες, παίζοντας CoD:BO2 (από τον μπάρμπα εννοείται). Μια φορά κι ένα καιρό δεν υπήρχε περίπτωση να μην αγοράσω το τελευταίο CoD και να λιώσω στο online. Τώρα πια δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Μία οι εξωφρενικές τιμές (ακόμα και η gray market έκδοση κοστίζει διπλάσια απ' όσα είχα δώσει για το ρώσικο BF3), μία το επαναλαμβανόμενο gameplay και η μεγάλη διαφορά στη φιλοσοφία σε σχέση με το BF... ε, δεν θέλει και πολλή σκέψη, το προσπερνάω χωρίς να το σκέφτομαι. Κοιτα το cod δεν ειναι για campaign μωρε .Αυτο ειναι να το βαζεις να λιωνεις στο multi .Εγω στο πρωτο black ops δεν ειχα παιξει καθολου το campaign και ειχα λιωσει την nuketown στο multi .
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ε καλά, αυτά τα παιχνίδια έχουν πάψει να αξίζουν για το campaign εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Κάποτε θέλαμε 1 μήνα για να τελειώσουμε το Operation Flashpoint ή το Deus Ex στο single player και τώρα δεν απαιτούνται πάνω από 2-3 μέρες. Το τελευταίο CoD που είχα αγοράσει και παίξει online ήταν το MW2. Από εκεί και πέρα δεν ασχολήθηκα ξανά, γιατί μου φαινόντουσαν μία απ' τα ίδια. Τουλάχιστον το BF3 είχε άλλη φιλοσοφία.
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ενταξει ναι συμφωνω ,εγω αγορασα το mw3 μετα απο καιρο και απο συμπτωση .Ειχα παρει αλλο παιχνιδι και δεν μου αρεσε και επειδη δεν ειχε με τιποτα καλυτερο να το αλλαξω πηρα αυτο ...Το Bf3 σε καλυπτει απολυτα ,απλα οπως ειχα πει και παλιοτερα θελω κατι να σπαει το bf3 και επειδη εχω και το μικροβιο με τα πολεμικα fps λεω δεν παει στο διαολο ....Παντως μεχρι στιγμης το warfighter ειναι δυναμη στο multi αλλα φοβαμαι μολις βγει το aftermath θα παει στον παγκο...
stratigos24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια, μπορει κανεις να μου πει τελικα τι γινεται με τους servers μιας και οτι αναζητηση και να κανω μου βγαζει ελαχιστους με κοσμο? (εχω το premium edition με ολα τα expansion κλπ). Eκανα και απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση το battlelog αλλα τιποτα...
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια, μπορει κανεις να μου πει τελικα τι γινεται με τους servers μιας και οτι αναζητηση και να κανω μου βγαζει ελαχιστους με κοσμο? (εχω το premium edition με ολα τα expansion κλπ). Eκανα και απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση το battlelog αλλα τιποτα... Αρχηγε εχεις κανει update το punkbuster ?
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Οχι. Δεν το κανει αυτοματα? Τοσο στο bad company 2 oσο και σε αυτο δεν το κανει αυτοματα.Μαλιστα στο bad company αν δεν εκανες το update δεν σου εμφανιζε καθολου servers.Τry it ... Γνωριζεις πως να το κανεις manual ?
stratigos24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ναι γνωριζω πως να το κανω. Το εκανα μολις χειροκινητα αλλα παλι τα ιδια. Λιγοι servers με κοσμο. Κατεβασα απο εδω την version 3.5, επελεξα το bf3, πατησα update, το εκανε αλλα τιποτα..
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Tα plugins υποθετω τα εχεις ολα ενημερωμενα ,αν και αυτα γινονται αυτοματα πανω στο battlelog απλα πρεπει να πατησεις την εγκατασταση εσυ ... Οταν λες λιγοι για να καταλαβω ποσοι ? Εχεις ενεργοποιημενα φιλτρα?
stratigos24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Eκανε σημερα update το plugin. Οταν λεω λιγοι εννοω 5-6 μονο, με οτι φιλτρα και αν χρησιμοποιησω. Για παραδειγμα με αυτα τα φιλτρα: Μου βγαζει αυτους τους servers (by player η λιστα):
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δοκιμασε να το τρεξεις και το origin και το bf3 σαν admin. Aν βγαλεις ολα τα φιλτρα να μην εχεις τιποτα δηλαδη τσεκαρισμενο ,ποσους servers σου βγαζει ? Δεν παει κατεβατο μεχρι κατω ?
stratigos24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Kατσε να το κανω και σαν admin. Ριξε και μια ματια πιο πανω στις φωτο που εβαλα. Εdit: Και σαν admin παλι τιποτα. Με 0 φιλτρα ακομα πιο λιγους:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα